7 aydır beraberiz mimarlık okuyorum son sınıfım yani mezunum ama alttan kalan dersler var çocukta müteahhit babasının işini yapıyor ama annem izin vermiyor ve çocuk ailesiyle tanıştırdı bende annemle tanıştırdım daha erken deyip duruyor napıcam eylülün sonunda da kesin evlenme teklifi alıcam hissediyorum
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
valla çocuk için acele ediyor gibi
Yok nasip geldiğinde zaten kendiliğinden istiyorsun illaki hayatımıza insanlar giriyor hani ben onlara güvenip evlenmek istemeyen biriydim kariyer felan kafasındaydım ama sevince niyet ettim de acele ediyorum sanıyolar anlamadım
21 yaşındaki çocuktan koca olur mu ya.))
Ahahah büyük konuşma benim gibi sende öyle kendinden küçük birini çok seversin yaşa okadar dikkat eden ben lafımı yedim 😂 ki yaşından çok olgun birisi bende çok şaşkınım hatta şey diyordum erkeklerin akıl yaşı kızlardan daha geç olgunlaşıyor ne küçük sevgilisi felan ama büyük konuşmamak lazım lafını güzelce yiyorsun
2 yaş çok değil o da senin kadar olgunlaşmışsa olur gibi hayırlısı olsun
Kaçırsın seni vermezlerse.
Yok ben cesaret edemem normal usulünce evlenmek varken ki bizimkiler Kürt yemez yani 😂
sen diret verirler. evleneceğin kişi türk mü?
Oda Trabzonlu zaten diretiyorum ama sanki tuhaf bişi gibi tepki veriyor acelen ne felan evliliğin acelesi mi olur ben mi anormalim anlamadım ki yani birine güvenip evlenmek istemek zaten bi zorluk kolay mı sanki evleneceğimiz adama güvenmek niyet ettim kursağımda bırakıyorlar
Seni istemeye gelsinler onlarda kararlı bir şekilde diretsinler illede alacağız mutlaka annenin de direnci kırılacaktır. Bir de trabzonlu olduğu için de zorluk çıkarıyor olabilirler. Belki bir kürt erkeği olsaydı bu kadar zorluk çıkarmayabilirlerdi. Sizinkilerde böyle bir şey var maalesef.
Ayy akrabalardan Allah korusun Kürtlerle evlenmeyin kızlar başınız yanar
23 yaş çok erken
Ama neden ki yaş geçtikçe mantık artıyo istek hayaller artıyor bu sefer seçici oluyorsun felan filan bilemedim ki evliliğin yaşı olur mu ki?
Erken daha
Senin iş olmaz
Aileni dinle
çok erken daha