Bugün ise gittiğimde yoğundu zaten. Nbr anlaminda göz kirpti. Ondan önceleride watsap durumlarima paylasimlarini takip ediyorum. Hosuma gidiyor. Devamini bekliyorum gibi seyler dediydi. Ama. ben oma abi diye hitap ediyorum.
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Göz kırpmak bildiğin taciz hareketlerinden bir tanesidir.
Gerçi yakışıklı biri yaptığı zaman flört, çirkin biri yaptığı zaman taciz olarak adlandırıyorsunuz ama neyse
Seni gözüne kestirmiş hoşlanıyor senden belki kaçamak yapmak istiyor seninle
Yok niyetim kacamak degil ciddi benim ama
Bakarsan olabilir tabi
Bekar sa
Bekar evet
Nasil emin olucam hoslandiğindan
İlgisinden konuşmalarından bakisindan
Sessiz biri. Ben ona nerelisin falan deyip konusturmaya calisiyorum.
O zaman sen yürümeye devam et havalar sıcak dondurma ısmarlarım de
O erkek onun ısmarlqmi gerekmez mi? Birde biri yemekhanede sormustu niye evlenmiyon diye. Ne dese iyi
Ne demiş ki
Ben tek kadinla yapamam dedi
O seni tavlamaya çalışsa o ısmarlar sen onu tavlamaya çalışıyorsun sanki bu durumda sen ismarlican
Abooo sen hala ona mı tavlamaya oluyorsun
Uğrasmam ya. Seviyosa o uğrassin
Belki dedim oylesine demistir. Hava atar ya erkekler hani. O niyetli
Oyle düşündüydüm
Yooo ciddi düşünen biri oyle demez ki biriyle takılmak isteyen oyle der
Soran erkekti ama
Belki bulamiyorum birini demeyi gururuna yedirememistir
Olsun efendi biri oyle demez hele başka birileri varsa o ortamda hic demez
Etrafta kadin varsa onlara sizinle ilişkiye açığım demektir bu
Normal biri nasip kısmet bu işler der cikar karşımıza helal süt emmiş biri felsefe der
Tek bir erkek vardı aralarında konuşuyorlardı. Bende yemekhaneye girdiydim o sıra. O zaman duydum. Onlar fark etmediler bile girdiğimi
Olsun yinede herkese açık bi yer insan bi sağına soluna bekar o cümleyi oyle kurar
Sen bilirsin yinede kimseye yetmiyor tek kişi bu normal ama uluorta söylenmez ki
Yorgunluktan bazen oluyor oyle seyler. Sağina soluna bakamiyor insan
Demekki açık sözlü doğru söylüyor bikac kadini birden idare ediyor
Erkekler yetinmeyi bilmiyor vallahi. Evlenilecek biri yok ortada o yüzden
Gördüğüne göz kırpıyor belki bunu da eklerim listeye diye... senden başka kaç kişiye göz kirpmis acaba
Bulabiliyorsunuz düşünüyorsa sansli adammis
Bilemiyorum artik ic yüzünü. Tanidikca öğrenırsın. O kadar samimi değilim
Anlamadim son yazdiğini. Niye sansli
Taniyim derken kendini başka yerde bulabilirsin.. bi kadin yetmiyormuş ya belki senin yetinip yetinmeyecegini görmek ister uygulamali
Yani bir kadın düşürüp ayarlayabilirsiniz sansli adam millet bi tane bulamıyor
Merak etme sen. O kadarina asla izin vermem. Sacimin teline bile dokunamaz. Hatta yüz vermeme karari aldim. Yüz alinca her erkek aldatir zaten
Oda bulamiyor blöf yapiyo ya. Her seye inanma hemen
Zaten ona bi kadin yetmiyormuş onu kabul ederek yaklasican
Yaklasmam bile blöf değilse. Gozlemliyecem ilk uzaktan yüz vermeyerek. Bakacam niyeyitine ona gore artik
Niyetine yazacaktım
Bakalim hayırlısı haber edersin sonucu
Nasil taniyicam bilmiyorum ama
Yardim edecek biri yok mu... ben uzaktan ne kadar yardım diyebilirim bilmem ama merak ettiğini cevaplarım anca
Yok malesef. Kafamda deli sorukar su an. Erkekler neden aldatir? Ya aldatilirsam. Hep korkum bu oldu zaten
Ya ne korkuyorsun adama bi tane yetmiyormuş zaten... başka birileri daha varsa seninle tam olur o zaman yetersiniz adama
Ondan bahsetmiyorum ben. Tum erkekler boyle diyorum. Ne olacak diyorum
Himm... yani kaçamak yapmanın da bi kuralı bi düsturu var... gizlilik güven sir kalması karsilikli istek begeni kabul etme vs vs... kimseye çaktırmadan bellli etmeden yapilir bu isler
O zaman kimse bilemez iki kisi arasında sir kalır ohh misss
Ben bu kisiden bahsetmiyorum. Anlamadin mi. Aldatmayan erkek var mi ki diyorum. Düzgununu bulabilir miyim ki diyorum
Bulursun dolu var onlarda kendi gibi kız bulamiyor
Kizlar oyle efendi tipleri tercih etmiyor nerde arkadaşım fırlama yırtık tipler var onları tercih ediyor
Benim isyerinde bi çocuk var efendi ağzında ne küfür ne kadin muhabbeti saglammi sağlam ben buna birisi için aracı oldum kafadan Red yedi cocuk
Efendi bana denk gelmiyor ki hiç. Hepsi abaza. Sirtlan
Benim is yerinde bir tane namuslu erkek yok
Cevrenden falan cikar illa fabrika mi olacak... bu arada sen gece vardiyasi mi çalışıyorsun
Fabrika değil market. Saat 10 kapatiyoruz. Cevremdede yok
Üzülüyorum iyi insanların böyle olmasına... ya harbi haltı yiyen kız erkek bi sürü arkadas bulur cikar iliski yaşar ayrılır yine bulur... böyle efendi hanımefendi erkek ve kizlar birbirini bulsmaz
Aynen
Gider züppe serseri tiplerin kandırdığı üzdüğü biri olur sonrada ağlanır sizlanir bütün erkekler böyle... yok iyiler var çoğunlukta belki xma onlara bakan yok... umarım aradığını istediğin gibi biriyle karşılaşırsın
Insallah. Güzel. değilim diye kaybediyorum ben bence. Boyum asiri kisa.1.37
Sana da uygun biri çıkar umarım
Insallah gelenler falan bana hic uymadi. Cevremdekilerde capkin hep anlattiğim gibi
adam evli mi? bir de kaç yaşında ve sen kaç yaşındasın?
Evli değil yok. Ben 26 odan 29 yasinda. Ama kucuk gosteriyom ben
detay’da yazım hatası yaptığın için pek anlayamadım. O mu senin whatsapp paylaşımlarını takip ediyor? Öyleyse seninle ilgileniyor, ilgilenmemiş olsa benim gibi herkesi sessize alırdı😅
Evet benim paylasimlarim ilgisini çekmiş. Guzel sozler gundemle ilgili seyler paylasiyorum. Benimde hoslanmayip sessize aldiklarim var.
eğer sen de onun senden hoşlandığını hissediyorsan doğrudur 😊 çekingen birisi gibi de durmuyor anlattığına göre. Bence seni iyice tanıyıp ondan sonrada açılır sana
Bilmiyorum acilir mi. Sessiz biri. Ben jerelisin falan diye sorup konusturmaya calisiyorum onu.
Birde abi diye hitap ediyorum ya o gözle bakmiyor bu kiz bana diye düşünüyordur.
aynı iş yerindesiniz ya belki o yüzden çekiniyordur fazla konuşup göze batmamak için. Bence bekle biraz, baktın ki açılmıyor ve sende onun hoşlandığını hissediyorsan sen açıl. Kaybedecek bir şeyin yok, olmazsa normal arkadaşlığınıza devam edersiniz
Birde iş esnasinda cok yavaşsin cok dedi bana😣
seven insan sevdiğiyle biraz oynar :) alınmana gerek yok, gül geç sana yavaş olduğunu dediğinde. Bence sen de yavaştan abi demeyi çaktırmadan bırak😅 arada ismini de tek söyle
Ne biliyim aniden ne oldu bu kiza böyle demez mi? Hem saygisizlik gibi hissediyorum ya. Adini tek soyleyemiyorum bir türlü.
Oynamak için dediği doğru. Elim yavastir biraz benim. Markette calisiyoruz biz reyoncuyuz. Ağir kolileri falan tasir yardimci oluyor bana. Arkadaslik gereği mi baska sebepten mibilmiyorum ama
o zaman başta ismini. arkasıma abiyi ekle, zamanla abiyi de bırakırsın😅 senin de birazcık adım atman gerekiyor erkek milleti hiç anlamıyor çünkü. Sen daha sana olan davranışlarından anlarsın sana karşı hissetiklerini. Günümüzde artık kızlara yürüyen erkeklere sapık diye diye erkekler’de iyice çekinir oldu (tabi sözlü taciz vs. yapmadıkları sürece)
Zaten adini söyluyorum. Adi oğuz. Oğuz abi diyorum
Samimilessem zaten anlarim iyice de. Bir gun yemekhanede biri ona sormustu niye evlenmiyon diye. Ne dese iyi?
ne cevap verdi merak ettim şimdi
Ben bir kadinla yetinemem dedi
sana doğru baktı mı bunu söylerken?
Yemekhanede bir erkekle yemek yiyolardi. Arralarinda konusurlarken duydum. Onlar lafa dalmisti. Benim girdiğimi fark etmedi bile
bilemedim şimdi şakasına bile vurması hiç hoş değil.. Yol yakınken fazla umut bağlama ona
Gözlemliyicem önce zaten. Davranislarina bakicam. Yüz vermem bu aradada
Yooo.
Etkilemeye çalışıyor
Hepsi değil
Detaylarida okudun mu