Güncellemeler
+1 yıl
Lütfen mantikli Cevaplar !!
Güncellemeler
+1 yıl
Öylee mi peki emin olunca? Gecen Kiz Arkadasimi izledi karsi sokaktan ve icti ayni zamanda kendisi zaten Arabesk takiliyor Müslüm falan acaba diyorum eski sevdigini falan mi Unutmadi da gecen de Kizlarla konusurken Kiz Arkadasima öyle bi bakti ki ( Galiba tepkilerine bakti ) Daha önce de Kiz Arkadasim Kankasiyla konusrken onlari gördü hemen karsi sokaktan Arkadasiyla geldi ve yine öyle bi bakti ki sinirli sanki gözleriyle konustu TUHAF !!
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Her erkek konuşacak kadar ve hoslandigini belirtecek kadar özgüvenli değil maalesef
Arkadaşının ondan hızlanıp hoşlanmadığından emin olana kadar asla tek kelime etmez
Hızlanıp değil hoslanip yazacaktım ben bu otomatik klavyenin...
Öylee mi peki emin olunca? Gecen Kiz Arkadasimi izledi karsi sokaktan ve icti ayni zamanda kendisi zaten Arabesk takiliyor Müslüm falan acaba diyorum eski sevdigini falan mi Unutmadi da gecen de Kizlarla konusurken Kiz Arkadasima öyle bi bakti ki ( Galiba tepkilerine bakti ) Daha önce de Kiz Arkadasim Kankasiyla konusrken onlari gördü hemen karsi sokaktan Arkadasiyla geldi ve yine öyle bi bakti ki sinirli sanki gözleriyle konustu TUHAF !!
Hoşlanıyor gibi görünüyor, siz yine bir araştırın eğer hoslanti arkadaşınız da oluşmuş ise.. ondan sonra ortam olsun en azından bir küçük konuşma fırsatı yarattirin belki konuşarak açılabilir.
Yani Hoslaniyor da cekiniyor mu dogru mu anladim ben? 🤷♀️
Onu siz anlayabilirsiniz anca. Siz baktığınız da nasıl davranıyor. Konuşmaya çekiniyor da olabilir bilemeyiz. Önce araştırın derim yayılmadan. Eğer arkadaşın da hoslandi ise en azından küçük de olsa bir konusma fırsatı yaratın ki belki konuşur rahatlar. Sonrası gelir... Gelmez ise de problem olmaz sanirim
Ben uzun bisey Yazdim onu okursaniz cok sevinirim 😊 Bu arada tskler Cevap icin
Rica ederim. Ama size şöyle bir şey söyleyim yaşı kaç bilmiyorum ancak ama erkeğin ağır olanı makbuldür. Bunu unutmayın. Ben alkol kullanmıyorum sanırım içti derken onu kastettin ama tavsiyem saygı duyarım Ama it kopuk alkollu ve arabeskte dinliyorsa uzak dur derim. Bir abla sözü...
Kendisi 30 Yasinda hayir öyle biri degil gördügümüz kadariyla ister istemez Hafta Sonlari ayni Ortam dayiz ilk defa gördüm ictigini gecenlerde o da iste Kiz Arkadasimi izlerken falan Kiz Arkadasim onu ilk görmedi ve gülüyordu benimle konusurken
Biraz daha izlemede kalın o zaman acele etmeyin öncelik onun adım atması... Ama tabi bir yandan sizde araştırabilirsiniz
Sizce neden yapmis olabilir bunu veya Hoslaniyor mudur gercekten? Yoksa aklinda baska Ex Sevgilisi falan olabilir mi? Öyle olsa neden Kiz Arkadasima bakarak icti ki 🤷♀️🤦♀️
Zamana bırakın en güzel durum şu an bu zaman gösterir zaten. Bir süre bekleyin yanı. şu an bilemezsin. Kafamdaki sorular da oturur
Aylar oldu dedigim gibi
O zaman konuşma ortamı oluşturun konuyu uzatıyor mu bakın
Kiz Atkadasim diyor ki gercekten Hoslanan Erkek bisey yapardi
O zaman konuşmaya gerek yok. Konuyu kapatın. Düşünmeye gerek yok. Bir erkek için takılı kalmayın
Yani bence Kiz Arkadasim da hosalinyoo da beli edemiyor kendisi Utangac
* Hoslaniyor
Ilgi duyuyordur, hoşlanmıştır.
Öyle mi peki Arkadaslarina anlatmis midir cünkü onlar da bakiyo ve madem öyle neden konusmuyor Aylar oldu hadi onu gectik Arkadaslari neden bisey yapmaz veya yardimci falan olmazlar Haber vermeye veriyorlar ama
Muhtemelen anlatmıştır. Konuşmaya çekiniyor olabilir arkadaşına falan da söyletmek istememiştir. Arkadaşın adım atsın bu kadar üstüne düştüğünüze göre hoşlanmış o da.
Evet de Kiz Arladasim da hayata ben Adim atmam diyor kendisi atsin onun icin diyor
Kiz Arkadasim da güzel Hadiseye benziyor kendisi Cakma Hadise diyoruz
Bir şey kaybetmez ki bir iyi akşamlar bile yetebilir karşı tarafın bir şey yapması için. Böyle yorulur çünkü 😂
Kendisi Trabzonlu inat olabilir mi etrafinda ona bakan cokta Kizlar var
Bilemiyorum
Sadece gözlerinemi bakıyo
Göz ve Fizik falan daha cok Göz
Bi dikkat cekıyosunuz belliki
evet hoşlanıyorsa bakar
Aylar oldu Insan sadece bakar mi
Şu soruyu kaç kez oldu görüyorum 😁
Evet önemli gercekten cözemedik biz
Hemen gitsin altına yatsin
Aslaaaa Kiz Arkadasim öyle bi Kiz degil temiz cok
Hadi inşallah o zaman , da temiz kalsa keşke devir kötü