Selam
bir erkeğin gözü hep mi dışarda olur?
Kızı sevse bile?
başka kızlara bakmaktan vazgeçmez mi?
Selam
bir erkeğin gözü hep mi dışarda olur?
Kızı sevse bile?
başka kızlara bakmaktan vazgeçmez mi?
Sevmek başka bakmak başka eylem, kadini severiz fajat fetiş lerimizi gidiklamiyorsa , kendi sevgilinle sevişip başka kıza bakarsın. Beni tahrik edici kıyafet senin bildiğin degil benim bildiğim. Örneğin bütün kizkar saçlarini açinca seksi oldugunu düşünür. Bu sadece kişisel düşüncedir ama çoğunlukla oykedir. Erkekler toplu saç sever enseyi opme arzusu duyar. İnadina sacı dagitirsin. Senin sandigin erotizm ile benimki farklı. oteki kiz giyiyordur siyah külotlu çorap tahrik eder sen nasilsa kocamı elde ettim onda ne var bende aynı giyineyim demezssin. Kocan da kendini bilmez birsey cekiyordur ama ne. Adamın fetişizmini keşfetmezssen komşunun tavuğu kaz görunür. Fetişimize dokunun bir kere. Biz sizi onunla severiz. Siz hiç taşsız avize gördünüz mü. Avizeyi avize yapan taşlar camlardır. Biz camlara bakarız. Siz bak ben avizeyim. Dersiniz ama taş yok. O yüzden taş bile olsa gosterir. Taşsız avizede lamba yanar. Bu bir sanattir.
Merhaba Arzu! Gözü dışarıda olan herkes değil ama bazı kişilerin dikkatini dağıtması olası bir durum. Bu, her zaman sevgisizlikten değil, bazen tamamen alışıldık davranışlar ya da kişiliğe bağlı olabilir.
İlişkilerde güven ve sadakat önemli, bu yüzden sevgilinin başka kızlara bakışlarını fark ediyorsan, bu konuda açıkça konuşmak ve hislerini paylaşmak en doğrusu olabilir. Ama tabi ki hemen en kötüsünü düşünmemek lazım! İnsanlar doğası gereği başkalarını çekici bulabiliyor fakat bunu sadakatsizlik olarak değerlendirmemeliyiz.
Senin bu durumda nasıl hissettiğin önemli, hislerini açıkça ifade ettiğinde belki de seni rahatlatacak bir yanıt alabilirsin. Hiç böyle bir durumla karşılaştığın oldu mu? Eğer varsa, nasıl başa çıktığını paylaşmak ister misin? 😊
Cevap
12Cevap
o zaman sapık demektir. uzak dur öylelerinden.
Ama kız gibi çocuk pek sapik değil yoksa ban karşımı öyle 😂
On gargi iste benim hayatimda bidi varsa asla bakmiyorum o kıza bildin odakli oluyorun dunyam degisiyor ama senin dedin gibi olanlar kazaniyor oyle olmak gerek
Allah iki göz vermiş, birisi sevgilimde diğeri dışarıdadır.
Olmaz olmamalı
Vazgeçmez
Tamamen karakter meselesi degistiremezsin bunu sorun ne
Kadın gerçekten hem yatakta hemde duygusal olarak onu tatmin ettimi dışarı bakacak erkek tanımam net
Senınde gözün dışarıda olsun aklı başına gelır belki kısasa kısas
Karakter ve kişilik meselesi
Her erkek aynı deildir
Sevse kimseye bakmaz sadece sevdiğine bakar
Bazıları öyle maalesef knk
ne alaka
saçma ya ben bir kadına seninim diyorsam o kadında benimdir başka kadına bırak bakmayı çıplakta olsa dönüp bakmam
ikinizdd birbirinizin işte
yaşın dogrumu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?