Başka bir adamı sevgilim sandım ona sarıldım çok utanıyorum kendimi çok kötü hissediyorum ne yapmalıyım?

Sevgilimle oturuyorduk bir yere gitmesi gerekti hemen döneceğini söyledi ben de onu bekliyorum kafede sonra bir aptallık ettim bir adam vardı arkası dönüktü ama sevgilimin kıyafetlerinin aynısını giymişti onu sevgilim sandım gittim arkadan sarıldım saçını falan kokladım kafamı omzuna yasladım yaklaşık bir yarım dakika falan sarılmışımdır gözümü açtığımda o adamın başka biri olduğunu gördüm aşırı utandım sonuçta resmen adama yapıştım özür dileyerek hemen oradan uzaklaştım o adam da neden o süre boyunca hiç beni uyarmadı anlamıyorum tanımadığın biri sana sarılıyor ve sen buna nasıl kızmazsın? Neyse o adamdan bana ne sevgilime de işim çıktığı için gelemeyeceğimi söyledim ama çok utanıyorum arkadaşlar o gün bütün gün ağladım kendimi sevgilimi aldatmış gibi hissediyorum her ne kadar bilmeden olsa da. Çok kötü hissediyorum sevgilimi aldatmış gibi hissediyorum ne yapmalıyım?
Başka bir adamı sevgilim sandım ona sarıldım çok utanıyorum kendimi çok kötü hissediyorum ne yapmalıyım?