umarım adminler gerekli düzenlemeyi yaparlar ve anketi kaldırırlar
Bakır, gözü açılmamış erkekler mi daha çok aldatır yoksa tecrübeli, herşeyi yaşamış erkekler mi?
umarım adminler gerekli düzenlemeyi yaparlar ve anketi kaldırırlar
katılmıyorumm..çünkü zaten evlilik için (genel anlamda konuşuyorum) 23-24+ yaşta oluyor insanlar hatta 27-28+ olan dahi var. eğer adam kendini o güne kadar bayanlardan uzak tutmuş 'aman ben istemiyorum,gerçekten sevdğim kişiyle yaparım sevdiğimle de evlenirim' demişse evlendikten sonra da aldatmaz(diye umuyorum :D) hayatında bi kadın yokken bile kendine söz geçirmiştir ki sevdiği kadınla beraberken ona sadık olur.
gelelim "görmüş geçirmişler"e. ya bi insan 7sinde neyse 70de de odur. ister,canı çeker,bacak görür,etek açılır falan falan.. alışmıştır her istedğnde başka vücutlar tatmaya. ne kadar sevse de bi gün canı başka bi kadın çeker(gibime geliyor)
ama neticede erkek erkektir herkes aynı olacak diyemem :)
ee aklın yolu bir şekerim ;)
Aldatmak, ahlakla ilgili bir durum.
Kanı bozuk olan, her şekilde o kunilliği yapar.
Cok dogru yazmisiniz, +1
tecrübeli olanlar bu işi bırakamıyor..
bildiğim kadar sürekli olarak yenisini işityorlar..
doyumsuz hal alıyorlar
bir tanıdığım vardı çok zengin adam..
artık zevk olsun diye, bunların grup varmış, genç oğlanlarla birlikte olmalar zorla ..
trevestiler ile kadınları karşılıklı seviştirmeler falan
bırakmıyorlar daha faklı şeylere yöneliyorlar..
artık hiç bir şey bizi kesmiyor diyordu..
daha fazlasını daha farklı şeyler deniyorlarmış
bakir olan bir şey bilmiyor haz nedir zevk nedir gitsin bide fazlasını iştesin zor..
irlandali, bu verdigin ornekleri biliyorum ancak bunun nedeni ozgurce seks yasamalari değil, hayatlarindaki diger boslugu seksle kapamaya calisanlarin bagimliliklari, bu bir hastalik olarak geciyor zaten, zengin fakir ayrimi bile yok. sadece firsat bulunca bu hale kadar geliyorlar. ancak bu soyledigin sadece %5 lik kesim ancak
Aldatma konusunda hangi erkeğin eşine daha çok saygısı var ise o aldatmaz. Saygı ise tecrübe ile ilgili değildir. :)))
evet bence doğru diyon
Tecrübelerim bunu gösteriyor :))
Cevap
11Cevap
Bir çok kişiyle bir şeyle yaşayan erkek doğru insanı bulduktan sonra aldatma olasılığı en aza iniyor ama bakir bir erkek bu tadı yeni keşfettiğinde ister istemez güzel bir bayan gördüğü zaman o kişideki duyguları hazzı merak ediceği için aldatma olasılığı daha fazla bu yüzden bakir erkek aldatır diyorum.
kesinlikle katılıyorumm gizeme .hatta erken yaşda evlenen erkeler için bu daha da bi tehlıkelı bi hal alabılıyor...
''Ve bir yerde bir yazı okumuştum, erkeğin tecrübesi arttıkça karşı cinse güveni azalır şeklinde''
bir ata sözü aklıma geldi.
Kadınları en iyi anlayan erkekler bekar erkeklerdir eğer evli olanlarda anlasalardı asla evlenmezlerdi. diye bir atasözü vardı :)))...
Bence bu tücrübelerının toplamına bağlı.acı tecrübeleri hayal kırıklıkları olduysa kesınlıkle güveni azalır.çokk geç değilse küçükde olsa bir umudu vardır her mutlaka...
bakir evlenip sonrasinda gozu acilan aldatir, yasayip tuketince aldatmayi dusunmuyor insan
:) sanmıyorum
bakir erkekler eger kendini koruma düşüncesi varsa gözü acılmıstır ve yapmaz tahminimce etrafımda bakir olupta evlenince aldatan olmadı ama tecrubeli dediginiz zuppe takımı (anonim etrafımdakilere diyorum) evlenincede aldattı ve normal birseymis gibi her gece aynı pilav yenirmi diyorlar karında yapsın ozaman dicem zoruna gitcek
benim tanıdığım bi kız vardı..çok şey yaşadı bekarken..evlendi şimdi o kadar sadıkki..bana dediki..herşeyi gördüm..artık bıkdım..kocamı seviyorum..asla başkası olmaz dedi...bir başka kız arkadaşımda ilk çıkdığıyla evlendi..malesef şu an başkalarıyla çıkıyor..çok zevkliymiş.niye bekarken yapmadım bunları dedi...demekki neymiş..bişeyleri zamanında görmek gerek..heves kalır..aldatır erkek..
ama kızda biraz daha farklı olabilir durum.evlenene kadar bekaretini korumustur sonra görmüş çok zevkli bişey, nasılsa koruma derdim de yok demiştir.ama erkeklerde böle bi durum söz konusu değil ki yani demek istediğim korumaya çalışacakları bişey yok
potansiyeli olan aldatır bence ve bu deneyimden bağımsızdır.
:)
benim nişanlım beni ortaokuldan beri seviyor ve ilk kez benimle çıktı ve bazı şeyleri ilk benle yaşıyor bence insanın karakteriyle alakası var yani ozaman o insan neden bakir kaldı?yada evlenince yine sıkılıp aldatabilir bence kişinin karakterine bağlı.
Çevremdeki evli erkekler arasında aldatmayanlar sadece çok deneyimli olanlar. Ama burada ince bir çizgi var deneyimliler aldatıyor ama ÇOK deneyimliler aldatmıyor. bıkmış olanlar da diyebiliriz.
ya o tamamen kişilikle ilgilidir ama yaşayan bazı şeylerden sıkılıyo artık ve bence yaşamak istemez herhangi biri içinde sevdiği insanı üzmeyi göze almaz bence
bakır erkk daha çok aldatır örnek hiç çikolata yememş biri nerden bilecek tadını diğeri ise tadını aldıktan sonra her defasında ister
bence bakir yada tecrübeli olmasının bi önemi yok tek bir kadınla yetinmiyor farklı şeyler arıyorsa aldatır. karşısındakinden soğmuşsa, tatmin olmuyorsa aldatır.
Aldatmak için sınır koyamayız ki. Sen aldatırsın genelde düşüncesi doğru değil.
İçinde varsa aldatır. Yoksa bakir olması olmaması engel teşkil etmiyor.
aldatmak bi kisiliktir bunun bakir veya tecrubeli diye bi ayrımı olmaz diye dusunuyorum
eqer aldatacak qöz olsaydı evleneceği yaşa kadar bakir kalmazdı.
herşeyi görmüş adam ne aldatacak adam herşeyi görmüş yaşamış ama bakir gözü gönlü hiçbişey görmemiş adam görmeye başladımı kabak çekırdeği gibi açılır.
bakirler ve romantikse aldatmaz
bakir ve hırçınsa beklenebilir
tamamen düşünce bakir olup aldatanda var olmaıp ölümüne sevende
aldatmayı o yapar bu yapar diye bırsey yok
karaktersız ve kansız sa aldatır
tecrubeli olanlar elbetteki
Kişilikle alakalı birşey.
bakir erkekler gözü açılınca daha çok aldatır.
Bakir erkekler gözü açılınca daha çok aldatır
gözü açılmamış erkek derim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar