Sevgilimle aramda 9 cm var maalesef sizce de arada boy farkının daha fazla olduğu ilişkiler çok tatlı değil mi?

Benim boyum 176 sevgiliminki 185 cm aramızda 9 cm var ama pek topuklu ayakkabı giyen bir insan değilim, ilişkilerde genelde kızlar daha minyon erkeklerse uzun olur yani örnek vermem gerekirse kız 155-160 arasında oluyor erkekler 185-190 arası falan en azından benim gördüğüm çiftler hep öyle o çiftlere gerçekten çok imreniyorum yani düşünsene minik bir kızsın sevgiline ulaşmak için yukarı bakıyorsun o da aşağıya sana bakıyor sizce de bu çok romantik değil mi sonra da sarılıyor lar kız erkeğin sadece beline yetişebiliyor falan çok romantik? Tamam sevgilimle biz de birbirimize aşkla bakıyoruz biz de birbirimize sevgiyle sarılıyoruz ama asla o hissiyat olmuyor yani o kadar ponçik bir görüntü olmuyor. Sevgilimle birbirimizi çok seviyorum ama sanki ben biraz kısa olsaydım daha iyi olurdu. Sizce de boy farkının daha fazla olduğu ilişkiler çok tatlı değil mi?
Sevgilimle aramda 9 cm var maalesef sizce de arada boy farkının daha fazla olduğu ilişkiler çok tatlı değil mi?