Herkes bir çocukla bizim sevgili olduğumuzu düşünüyor ama değiliz söyleyince de he he inandık diyorlar ne yapmalıyım?

Herkes biriyle sevgili olduğumu düşünüyor ama cidden değiliz yahu aşırı yakın bile değiliz sadece arkadaşız normal arkadaş ama insanlar sürekli sevgilisiniz diye yüzümüze söylüyorlar onlara rahatsız edici olduklarını söylüyorum ergen gibi davranmayın diyorum beni anlamıyorlar. O çocuğa da söyledim neden bizim hakkımızda böyle dediklerini bilmiyorum onlara yapmayın dedim ama dinlemediler ne yapmalıyız diye çocuk da eğer rahatsızsan onları uyarırım beni dinleyecekler dedi tamam dedim beni dinlemeyenlerin neden onu dinleyeceğini düşündü anlamıyorum ama neyse. Üç dört hafta falan kimse bir şey demedi ama sonra tekrar başladılar sevgili olduğumuzu düşünmeye büyütme diyeceksiniz ama çıkmadığım biri için çıkıyorlar demeleri nedense çok sinirim bozuluyor ayrıca bu olayın aileme gitmesini istemiyorum biriyle çıktığımı düşünmemeliler o çocuğa da dedim bundan sonra konuşmayalım ciddi olduğumuzu anlasınlar diye çocuk da bu sefer bana bir dedikodu yüzünden benimle konuşmayacak mısın sen rahatsız olma diye herkesi söylemeyin diye uyarmışken dedi haklı da yani o da uğraştı onu da emek verdiği için çok üzmek istemiyorum ama bana başka bir fikir önersin o zaman ne yapayım eğer bu iş babamın kulağına giderse ve biriyle çıktığımı düşünürse sonu çok kötü olur napayım ya?
Not:Bu soru neden aşk kategorisinde gözüküyor ki? (bari sen yapma ks😄)
Herkes bir çocukla bizim sevgili olduğumuzu düşünüyor ama değiliz söyleyince de he he inandık diyorlar ne yapmalıyım?