Risale-i nur okuyan genç bir kızla evlenmek istiyorum ama ne risale-i nur okuyan birileri var ne de evlenmek isteyen birileri nasıl olacak bu iş, bu siteden birisini bulabilir miyim?
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bu siteden 6 tane Risale-i Nur okuyan kızla tanıştım. Bu sitede psikolojisi düzgün kız bulamazsın kardeşim. Yalan dolan gırla zaten
Allah Allah acaba o 6 kızdan samimi evlilik niyeti olanlar var mı 😅
Kanka kız hiç sevgilim olmadı diyor konuşuyorsun heralde unutuyor laf arasında eski sevgilim şunu yaptı diyor. Yalan dolan çok var yani. Güvenilmez buradan. En mantıklısı görücü usulü.
Burda risale okuyan biri ne gezsin diycektim de sen varsın.
ben varım sakallımısın
Sakallıyım ama Sünnet niyeti ile sakal bırakmıyorum 😊
Niye
3 yıl medrese de yatılı kaldım, 2 yılda öyle gelip gittim derslere, sohbetlere, İlim olarak da kendimi çok geliştirdim, Devlet dairelerinde memur olarak çalışmayı düşünüyorum, Eğer sünnet niyeti ile sakal bırakırsam ömür boyu kesmemem gerek yoksa bırakılan sakalı kesmek haramdır, Düzenli yerine getirdiğinde bir sünneti terk etmiş oluyorsun, Hemde çevremde solcu dinsiz çok insan var, kendi ailem bile bana medrese konusunda karşıtlar, Sol görüşte bir ailen var, Çocuğun beynini yıkadılar falan diyorlardı aşırı karşıtlardı birde sakal vb bırakırsam onlarla çatışmak istemedim, Zaten zamanında çok kavga ettim, radikal bir şekilde işte ben bu dini yaşayacağım Allah rızası sisin rızanızdan daha önemli falan diyerek karşı çıkmıştım ama bu şekilde kavga etmek onlarla çatışmak da doğru değil, Hz. Musa bile Firavuna tebliğ ye giderken Allah yumuşak dille anlatmasını söylüyor onlara da nefret değil şefkat etmem lazım, Çevremde ön yargılı çok insan var, bu tarz sebeplerden ve tebliğ yaparken olsun insanlara anlatırken olsun, Hoca gibi bir ünvanla değilde bir arkadaş dost gibi anlatma yolunu seçiyorum, Mesela Kerem Önder tarzında bir şahsi hizmet yürütme düşüncem var, Kafamda kıyaslayınca bu şekilde daha fazla insanın hidayetine vesile olabiliyorum, Şahsi bir sünnet sevabındansa bunu tercih ettim, yoksa aman insanlar bana dinci yobaz demesinler diye bir korkudan öne gelmiyor, İnsanların ne düşündükleri önemli değil ama İslamı daha güzel anlatmak gerekiyor sonuçta bugün lgbt dernekleri bile sevgi ve barış adıyla piyasaya çıkıyorlar, Bizde sadece öfke ehli dalalete nefret olursa olmaz yani
ben risalenurlara osursam günah yazarmı allah
Tamam senin niyetin belli, kensini komik falan mı sanıyorsun, git dinle ilgili olmayan konularda şaklabanlık yap..!
Özür dilerim yazarmısın nefis benle çok uğraşıyor bu arada risale okuyorum bende kapalıyım
okudum var yani bulursun. okumakla ne oluyor ki
33
3
Kız Görüşü
3
Erkek Görüşü
Soruyu Güncelle
radikalislam
Soruyu Güncelle
Güncelle
Sana Özel Sorular
Tümünü Göster
Duyduğunuz zaman sizi en rahatsız eden karşı cins klişesi nedir ?
Hoşlandığınız kadın kilo olsa ondan soğur musunuz?
Sevgiliden harçlık almak gurur kırıcı bir şey midir?
Neden kimse artık bir kişiyle yetinemiyor?
Bana Özel
sanem9474
sanem9474
Xper 1 Yaş 30 , eig 0%
Takip Et
10 sa
Anlamadım
0|0
0|0
Yorumla
Gizli Üye
Soran
1 sa
Risale-i nur eserleri var, Çok derin ve bilgi içeren bir eser Allah - Din - İman - Kader - Ahiret gibi dine ait olguları bilimsel ve gerçekliğini akılla reddedilemeyecek derecede kesin argümanlarla ele alarak çok somut deliller sunarak insanlara din algısı kazandırıyor, üstelik islam dışında Hristiyanlık, yahudilik, ve semavi olmayan diğrr bütün görüşleri de bir araya toplayarak ateizm deizm, agnostisizm gibi felsefi akımlara reddiye yapmakla kalmayıp, şia vahhabi gibi farklı mezhep ve görüşleri de ele alıyor, Eser aynı zamanda çok zengin bir dil ve harika bir üslup kullanmakla beraber insanlara birşeylrr anlatırken diksiyon, Üslup özgüven ve konuşma yeteneğini geliştiriyor, motivasyon ve disiplin sağlayan bu eserler aynı zamanda okuyan kişilere okuma ve anlama kabiliyetini çok fazla arttırıyor, bu eserleri okuyup kişisel olarak kendisini geliştiren bir eş arıyorum, çünkü bende okuyup kendimi geliştiriyorum
20 yaşında mısın
21 Yaşındayım neden sordun?
kopyala yapıştır yaparken nickin çıkmış radikalislam sen misin diye sordum
Ya kendime uyan aile bağları olan, muhafazakar dinine düşkün bir eş bulmak bu kadar da zor olmamalı 😔🤔
küçük değil misin bunun için. zor evet. ben de 21im ama pek düşünmüyorum bunları
5 Yıldır arıyorum ya 😅 Askerlik yok benim muafım, işim gücüm de var zaten, Bu kadar zor olamaz ya, sadece sevmek sevilmek istiyorum ya, Hayatımda birisi olsun gerçek bir aile olalım uzun yıllar beraber büyüyelim berbaer olgunlaşalım iyi kötü hayatı birlikte öğrenelim çocuğumuz olsun istiyorum
vay canina😀 5 yil. ins aradigini bulursun da bence yanlış yerde ariyosun
Valla nırmalde de çok aradıö ya yardımcı olacak insanlar bile çıkmadı kendi irademle denk geldiğim kişilerle de olmadı
Bulamazsın.
O nedir
33
3
Kız Görüşü
3
Erkek Görüşü
Soruyu Güncelle
radikalislam
Soruyu Güncelle
Güncelle
Sana Özel Sorular
Tümünü Göster
Duyduğunuz zaman sizi en rahatsız eden karşı cins klişesi nedir ?
Hoşlandığınız kadın kilo olsa ondan soğur musunuz?
Sevgiliden harçlık almak gurur kırıcı bir şey midir?
Neden kimse artık bir kişiyle yetinemiyor?
Bana Özel
sanem9474
sanem9474
Xper 1 Yaş 30 , eig 0%
Takip Et
10 sa
Anlamadım
0|0
0|0
Yorumla
Gizli Üye
Soran
1 sa
Risale-i nur eserleri var, Çok derin ve bilgi içeren bir eser Allah - Din - İman - Kader - Ahiret gibi dine ait olguları bilimsel ve gerçekliğini akılla reddedilemeyecek derecede kesin argümanlarla ele alarak çok somut deliller sunarak insanlara din algısı kazandırıyor, üstelik islam dışında Hristiyanlık, yahudilik, ve semavi olmayan diğrr bütün görüşleri de bir araya toplayarak ateizm deizm, agnostisizm gibi felsefi akımlara reddiye yapmakla kalmayıp, şia vahhabi gibi farklı mezhep ve görüşleri de ele alıyor, Eser aynı zamanda çok zengin bir dil ve harika bir üslup kullanmakla beraber insanlara birşeylrr anlatırken diksiyon, Üslup özgüven ve konuşma yeteneğini geliştiriyor, motivasyon ve disiplin sağlayan bu eserler aynı zamanda okuyan kişilere okuma ve anlama kabiliyetini çok fazla arttırıyor, bu eserleri okuyup kişisel olarak kendisini geliştiren bir eş arıyorum, çünkü bende okuyup kendimi geliştiriyorum
Anlamadım