Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı. Gelelim aşkın engellerine. Kişinin hem fiziki hem de karakter özelliklerini de ele alırsak flört demeyelim de tanışmak isteyeceğim kişi yaşı maksimum 23 yaşında falan olur daha küçüğünü pek istemem açıkçası. Yani istemem ama yine büyük konuşmuyorum umarım bu lafı yemem. Şimdi üniversiteden mezun olmamış, hayata atılmamış, herhangi bir sorumluluğu olmayan bir insanla öyle uzun uzun sohbet edemiyorum. Yani bana vizedir finaldir yok hocası takmış bacısı atmış muhabbetleriyle gelen insandan soğuyorum.
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılİyi akşamlar sana kuzucuk
Ben bu konuda uzun bir yazı yazmak istedim.
Şimdi sana burada 2 saat edebiyat yapmayacağım sevme duygusun nasıl bir şey olduğunu anlatacağım çünkü sen de iyi biliyorsun zaten.
peki flört ya da sevmek artık adını her ne koyarsan bağlılık hayranlık aşk ya da ne bileyim ihtiras adını her ne koyarsan koy. Şöyle bir şey var kalp gidiyor birine konuyor bunu burada açık ve net de söylüyorum benim kalbim bugüne kadar hiç gidipte ota olmadı hep gitti bo*a kondu.
birini seversin önemli olur senin için normal insanlardan birtık daha farklı olur onu düşündüğümde bile yüzünde anlamsız bir gülümseme gelir nedeni yok ama seni mutlu eder işte neden olduğunu bilmezsin.
arada yaş olması ya da olmaması kişiden kişiye göre değişir.
mesela benim çevremde ya da çok var sadece çevrede değil Türkiye’de de dünya genelinde de yaşı yakın olup biriyle hatta yaşıt olan evlenen insanlar var ya kavga gürültü Boşananlar tanıdım ben gördüm.
Ama aralarında 17 / 18 yaş olupta erkek ya da kadın hangisi büyük hiç fark etmez çok iyi anlaşanlar da ben gördüm hatta yakın örnekleri de var.
Birini seversin ama bilemezsin onun özelliklerini sen belirleyemez sin yaşını boyunu kilosunu desteklediği dinini dilini ırkını mezhebinin bunları belirlemek elinde değildir.
Çünkü bilemezsin hayat ne getirecek.
Önemli olan kimlikteki yaş değildir kafa yaşıdır eğer senin biriyle aranda uyum varsa neden olmasın.
eğer anlaşıyorsan birlikte saçmalıyabiliyorsan sen konuşmadan seni anlayabiliyorsa kendi bile farkında olmadan aslında sana pozitif enerji saçıyorsun söylediği her şey sana adeta komedi gibi geliyorsa Bu kadar güzel şeye rağmen neden yaşa takılasın ki.
benim kendi adıma konuşmam gerekirse hiçbir zaman ne yaşa takıldım ne boya takıldım ne dine takıldım böyle şeyler hiçbir zaman takılan biri olmadım hiçbir zaman bir beklentim de olmadı sadece set yaşa bakmadan.
yaşa asla takılmam takılmayı da tavsiye etmem kimseye çünkü emekli değiliz niye takılıyorsun peki adam sana çok iyi gelecek nereden biliyorsun ne olmuş yani senden beş yaş ya da on yaş büyük diye.
bazen göz görmez ama kalp sever.
Hayat bunu getireceği belli olmuyor sevebilirsin korkmaya gerek yok.

Çünkü bazen aslında normalde koyu kahverengi olan gözler sana sonsuz deniz mavilikleri gibi görünür.
bazen o gözlerin dolması senin bu hayattaki alıp alabileceğin en büyük yara olur.
Yaşa takılmayın emekli değilsiniz boya takılmayın metre değilsiniz kiloya takılmayın baskül değilsiniz böyle şeyleri takılmayın fitrelerinizi biraz azaltın daha mutlu olacaksınız.
bunu fark edeceksiniz.
bakın mesela en yakın örnek hepimizin şarkılarını severek dinlediğim bir şarkıcı zeynep bastık ve eşi bunlarda geçen bir zaman içerisinde evlenmişler ve galiba aralarında 9 ya da 10 yaş gibi bir fark var.
Şimdi insanlar bunu okuyanlar diyecekki biz sübyancı mıyız neden?
Hemen ona da yetişiyorum.
Pedofili ile İlişkide Yaş Farkı Arasındaki Anlam Farkı Nedir?
Pedofili ile ilişkili yaş farkı arasında uçurum fark vardır pedofili henüz daha erişkin olmamış 18 yaşına gelmemiş çocukları kız ya da erkek fark etmez cinsel olarak ilgi duyan insanların hastalığına pedofili denir.
İlişkide yaş farkı olması ile pedofili arasında en ufak bir bağlantı yok.
Bu kadar yazdım uğraştım lütfen sizden tek ricam yaşa takılmayın arasında yaş farkı olan insanlarla dalga geçmeyin yorum yapmayın size kalmamış size düşmez ilişkide olan siz değilsiniz insanları karışmayı artık kesin burnunuzu her şey sokmayın Allah burum vermiş nefes alıp verebilmenizin için hayati fonksiyonlarını yerine getirebilmeniz için b@ktan b@ka sokmanız için değil.
Kesinlikle ben ilişki ya da flört her ne olursa olsun yaş farkını destekliyorum asla yadırgamıyorum çünkü bazı insanlar var gerçekten mutlular aralarında yaş olmasına rağmen hem de göstermelik değil sadece fotoğraf çekip de sosyal medyada paylaşmak için böyle saçma sapan şeyler için değil gerçekten mutlular hissediliyor yani.
Bir de böyle soruların klasikleşmiş bir cevabı var arada kuşak farkı olur diye kuşak
ne kuşak’ı Allah aşkına. Bir insanı tanımadan ne yaşayıp yaşadığını bilemezsin belki dışardan çocuk gibidir ama içten çok yaralıdır tanımadan bilmek imkansız.
İki kişinin arasında uyum olduğu zaman saygı olduğu zaman bir tutam da sevgi olursa alır yürür kimse engel olamaz.
bak sana son bir çift bırakayım bunlar hepsinden daha tatlı bir de aralarında boy farkı da var😂😂
Ha bir de bu diyip istem diyip yaş farklı kötü diyen insanlar ufak bir hatırlatma yapmak istiyorum Hazreti hatice Hazreti Muhammed den büyükmüş hem de 15 yaş bir de o dönemde düşünün bu cahiliye döneminde 15 yaş büyük hem de kadın erkekten bakın siz düşünün artık şu yaş farkına karşı olmayı kesin.
eğer buraya kadar okuduysanız hepinize teşekkürler😂😂😂46 Yorumla- +1 yıl
Bu kadar yazmaya üşenmedin mi valla okumaya üşendim😅
- +1 yıl
- +1 yıl
@pumpkindaly üşenmedim insan sevmeye üşenmiyor 🤗
@pilly_bhebek
Aynen aşkın yaşı YOKTUR var diyeni getirin bakalım 😉😂 - +1 yıl
teşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim
- Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
+1 yıl27-35 yaş arası ideal bir yaş aralığını tercih ederim. Tecrübeli, görmüş geçirmiş, kadın dilinden anlayan ve işini bilen bir erkek her daim benim etkiler.
40 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılŞu Flört muhabbetini nedense hiç sevemedim. Ya birlikteyizdir, ya da değiliz. Bunun ortası olmaz bende.
Kendi yaşıma göre bir ortalama yaparım ve min. 19 max 30 yaş sınırım.
Büyük konuşmaya da gerek yok tabi ki ama aklımda olan şey bu.46 Yorumla- +1 yıl
Flört herşeyin başlangıcı ve en tatlı dönem ')
- +1 yıl
Söylediğin şey gerçekten çok tatlı bir şey!
Ama 😬 hepimiz çok iyi biliyoruz ki Flört ilişkinin o ciddiyetini korumuyor ki. Her an bitecek veya daha iyisi çıkana kadar süreymiş gibi geçiyor.
Etrafımda gördüğüm kadarıyla hep böyle oluyor - +1 yıl
Şu akrebin yorumlarına bitiyorum nokta atışı 😈
- +1 yıl
Flört karar verme aşaması ve bu esnada bolca kurlaşmak demek
Tabi flört sadece ilişkiye başlama anlamına gelmez bazen hiç tanımadığın biriyle bile kısa süreli yaşanabilir.. mesela bir süre bakışmak ya da gülümsemek.. vs - +1 yıl
Heee işte bende onu diyorum. Başlıyoruz, heyecanlanıyoruz ve karar aşaması geliyor olumsuz.
O tatlı güzel anları flört adı altında yiyip bitirmek doğru gelmiyor bana.
Ama senin söylediklerin de çok doğru. Aman neyse sevişelim sevelim anın tadını çıkaralım. 😂 - +1 yıl
Çokta isimlere takılmamak lazım amaan 🥂😄
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
54
Cevap
91Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 17b cevap paylaştı.
+1 yıl15 yasla mesela olmaz cocuk daha tövbe
20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 66,3b cevap paylaştı. Ne çok büyük olmalı , nede çok küçük olmalı 🙃
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 43,8b cevap paylaştı.
+1 yılYaş konusu benim için önemli değildir gadası. Önemli olan olgun bir kafa yapısının olmasıdır.
10 Yorumla
+1 yılVeletler olmaz
Ama bazı 16 17 yaşında ki kızlar
Benim yaşımda gösteriyor
Karakteri olgunlaşmış işe anca yoksa olmaz
Büyük kızlar konusunda sıkıntı yok
3 yaş sonrası aileme ve cerveme ne derim diye yapmam
Yoksa benim için teyze olmadığı müddetçe sorun olmazdı10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılBilimsel veri -+ 10 maks.
Sonrasında zaten, kuşak farkları, aynı terminolojiyi konuşamama, anı değeri olaylardan bir haber olma durumları yaşanıyor...
Bana kalırsa yaşlar ne kadar yakın ise o kadar iyidir.
Her şey tadında güzel...
.
.
#Neşeliadam10 Yorumla
+1 yılHayır tabikide ama ilerisi için sıkıntı olur uzun bir ilişki olamaz neden mi? erkek 25 kadın 35 olsun peki kadın daha erken çöker erkeklere göre 15 yıl sonra kadın 50 erkek 40 olur erkek gözü dışarda kalır ve aldatırda tam dersi olsa adam 80 yaşında karışı 50 yaşında olsa bu kezde kadın adamı aldatır 😉😉😉
10 Yorumla
+1 yılYani bence benden ufak olmasın ya :D Yaşıtım olabilir ya da en fazla 7 8 yaş büyük olabilir.. Keyifli geceler..
20 Yorumla
+1 yılYaş sınırım şöyle var 18 yaş altı olmaz ama üstü elbette çekim gücü ile birlikte ise olur :)
10 Yorumla
+1 yılÇok fazla yaş farkı olmasını istemem ama bir kaç yaştan bir şey olmaz, önemli olan aradaki çekim ve hislerdir.
10 YorumlaEvet var çok küçük olursa olmaz, çocuk gibi görüyorum ben onları onlar görmese de.
20 YorumlaSübyancı ya da jigolo gibi olmamak gerek tabi ki ama onun dışında benim için önemli olan yaş değil, ne kadar anlaşabildiğim, ne kadar eğlenebildiğim, kimyamızın ne kadar tuttuğudur.
20 Yorumla
+1 yılÇeşit çeşit insan var yaşa bağlı değil düşünce şekline göre uyum sağlanır diye düşünüyorum. Sorunuzu cevaplamak açısından uygun cevabı vereyim, ben 21 yaşındayım bir yaş aralığı vermem gerekirse 5 10 yaş büyük, 2 3 yaş küçük birisi ile olabilir.
10 YorumlaMutfaktaki fritözün yaşı benden ufak ama her gün başının etini yerim. 😀
12 Yorumla- +1 yıl
Size mutluluklar 😄
- +1 yıl
Teşekkürler kardeşim. 😀😁😂
- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yıl.
Elbette var 5-6 yaş üstüm ya da 5-6 yaş altım.
Şu 25-30 yaşındaki bebelerin babaları yaşındaki insanlara asılmasından da nefret ediyorum.
.20 Yorumla
+1 yılBenden küçükler ile flört edemem ayrıca pek bir yaş sınırım yok öyle. Yaşlı ve karizmatik biri de olabilir bakımlı şöyle
Bebeyo yıldırım misal, baya ilgimi çekiyor.20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 17,1b cevap paylaştı. Kimlik yasisadece resmi işlerde gecek yaşam ve hayat öngörüsü içinde bir şey ifade etmez.. Bakarsan bağ olur misali gönül yaşı, sağlık ve dinclikesas unsurdur karalar uyustuktan sonra.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılBenden küçük olan kişileri pek tercih etmem belki maksimum beş yaş küçük olabilir, olgun erkekleri daha karizmatik buluyorum açıkçası
30 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
u +1 yılVar. yaşıtım ya da birkaç yaş büyük olmalıki beni taşıyabilsin. erkeklerin olgunlaşma yaşı kadınla bir olmadığından küçük olduğunda aradaki fark bir şekilde ortaya çıkıyor.
10 Yorumla
+1 yılŞöyleki flört etmeyi sevmem eğer hayatıma birisi girecekse ömürlük olsun ve o kişinin de yaşı benden büyük olsun ya da aynı yaşta olabiliriz. Ama benden küçük olmasını istemem
10 Yorumla
+1 yılKendi yaşıma yakın olanlarla hiç anlaşamıyorum, sevdiklerim de çok büyük oluyor bu kez de ailem karşı çıkar diye ayrılmak zorunda kalıyorum :D
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 516 cevap paylaştı.
+1 yılBana yeni seyler katıp, merak duygumu canlı tuttuğu sürece yaşta hıc bir sıkıntı olmaz ama 20 olsun yinede
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.
+1 yılbu yaşımda bekar olsa idim, kendimden küçük erkeklerle flört etmezdim. yaşıtlarım daha çekici bence...
10 Yorumla Evet olur. Bence herseyin fazlasi zarar, genelde erkegin bir kac yas (max. 5 yas) daha büyük olmasi gerektigini düsünüyorum.
10 Yorumla
+1 yılElbetteki var. Amcam yaşındakilerke flört edecek değilim. Ya da ergen yaştakilerle.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 367 cevap paylaştı.
+1 yılTercihen yaşım ya da max +4-5 yaş büyük insanlar 😅
20 Yorumla Farketmez bizi taşıyabilecek birisi her daim bal tacıdır.
20 Yorumla10 yaş küçük veya 4-5 yaş büyük
aslında aklı ve düşünceleri önemli20 Yorumla
+1 yılYani mutlu olmanız daha önemli tabi ama yine de abes bir fark olmaması gerekir diue dusunuyorum
20 Yorumla
+1 yılolgun bir yapıya sahip olmuş en az 20 yaş üstü ve 40 yaş altı biriyle Flüt çalarım :D
20 YorumlaDürüst olmak gerekirse erkek için kadın en fazla 3 yaş büyüklüğünü geçmemeli
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBurada abaza amcalar var trol soruları gerçek sanıp 15-20 yaş küçük kızları benim gibi yani sevgilisi olur sanıyorlar. Ben 3-4 yaş normal görüyorum en fazla
10 YorumlaElbette var. Babam yaşındaki dayılarla, yaşlı dayılarla olmaz.
10 Yorumla
+1 yılEvet var. Benden 2yaş küçük ve 5+ yaş büyük birini istemem
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Sınır illaki olmalı bence.. Böyle birşeyle hiç denk gelmedim ama çok küçük olmamalı..
10 Yorumla
+1 yılAsla yaş takıntim yok benden büyükte olur küçükte 😉
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbenden küçük birine asla o gözle bakmam. birkaç yaş büyük olması tercihimdir. aşırıya kaçmadığı sürece olgun erkeklerden hoşlanırım 7-8 yaşa kadar sorun etmem sanırım
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 10,8b cevap paylaştı. 20 yaş altı ve 35 yaş üstü kişilerle flört etmeyi düşünmem.
10 Yorumla
+1 yılBenden kücük asla benden 5 yaş büyük olmalı en az.
Eşimle aramızda 6 yaş var 💞10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Gönlüme göre olsun anlaşayım gerisi önemsiz..18... yas 40 yasnarasi 1😄😄😃
10 YorumlaÇok da küçük/büyük olmasın canım. 24 yaşındayım, sevgilim 21 yaşında. 3 yaş var aramızda.
10 YorumlaVicdan, saygı ve kişilik sınırım var yaşa çok takılmam. Çünkü yaş bunları göstermiyor.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılHerhalde bi kaç yaşdan bişey olmaz da fazlası uygun diğil
10 Yorumla Birkaç yaş küçük olabilir sorun etmem benden de aşırı büyük olmamalı.
10 YorumlaBenden küçük ya da çok büyük biriyle flört durumlarına girmem.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı.
+1 yılYaşım 46, 30-48 yaş arası ile olabilir, bu yaş aralığıyla anlaşabilirim.
10 Yorumla Herkesin olmalı kendisine belirlediği bir yaş bence
10 Yorumla
+1 yılHayır. Yaş önemli değil. Oturmuş bir karakter yeterli.
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Kendımden büyükler daha ilgımı çekıyor, bende mı sorun var anlamadım🙄
20 Yorumla
+1 yılOlmaz tabiki matematik dersi değil bu rakamlara bagli kalsın konu
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yıltabiki en fazla 4 yaş büyüük olabilir ve oda olmasın
10 Yorumla
+1 yılFlört için hayır ama evlilik için en fazla 10 yaş büyük 12 yaş küçük olabilir. 😏
20 Yorumla
+1 yılBenden asla küçük olmamalı
24 Yorumla- +1 yıl
Benim bir kız arkadaşım aynen böyle derdi 5dk bile küçük olamaz derdi
Gitti kendinden 2 yaş küçük biriyle evlendi😄 - +1 yıl
Yapma yaaa 🥺🙄
- +1 yıl
Hem vallah hem billah 🤭 aşk başa bela😌
- +1 yıl
Bende Olmaz kız 😏
+1 yılEn az benden 5 yaş büyük olması lazım ve gerçekten tecrübeli olsun istiyorum
30 Yorumla
+1 yılYok 50 yaşıda torun bakan kadınla bile sevgili olmuştum
30 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Ne fazla büyük ne de fazla küçük
10 YorumlaBenden küçük birini istemem hatta aynı yaşta birini bile istemem
20 Yorumla
+1 yılBiraz benden yasli olursa çok severim olgun kadinlari cok severim
10 YorumlaÇok fazla bir yaş farkı olmaması suretiyle konuşabiliriz
10 YorumlaBenden en fazla 4 yaş küçük ama kız en az 18 yaşında olmalı
10 Yorumla
+1 yıl30 son üstü olmaz sırıtır birde 20 altı istemiyorum.
10 Yorumla- Devamını Gör (85)
Devamını Gör(130)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem