Selams
Yaş farkı flört etmenize engel mi¿

#sosyetic

Aşkımmmm 😂
Selams
Yaş farkı flört etmenize engel mi¿

#sosyetic

Aşkımmmm 😂
Hiç farketmez. Hayır takılmam. Kendinden 15 yaş küçük kızla da sevgili oldum. Burada yaş farkına takılması gereken erkek değil kadındır. Çünkü doğada seçen taraf erkek değil kadındır. Kadın seçer, erkek seçilir.
O yüzden kendinden 15 yaş küçük sevgilisi olan erkeği sübyancı diye suçlayan kızlar, erkeği değil kızı sorgulasın bence sugar dady mi arıyorsun diye.
Bir erkek için kadının yaşı boyu kilosu güzelliği etkileyici bir kriter olabilir ama belirleyici bir parametre değildir. Erkek için aslolan, bir kadının ulaşılabilir, güvenilir ve karşısındaki erkeğe saygı gösteren bir kadın olmasıdır.
Aksi takdirde yaş bir sayıdan ibaret erkek için. İsterse dünya güzeli olsun. Kendini her yönden markaja almış, ulaşılabilir olmayan, güvenilir olmayan, saygısız, menfaatçi bir kadına karşı aklı başında gururlu erkekler gram duygu beslemez. Onlara karşı sadece cinsel arzu duyar. Ama uzun süreli ilişki ve evlilik söz konusu olunca kaçar.
https://www.youtube.com/embed/JicaGeve_hIEvet ilişkilerde yaş farkı benim için önemlidir, genelde birlikte olacağım kadının benden büyük olacaksa 5 yaş küçük olacaksa 5 yaş olması önemlidir. Tamam anlaşmak aynı dili konuşmak aynı noktada buluşmak önemli bir kavram, Ama yaş farkının 10 20 daha fazla olması belli bir zaman sonra kişilerde özgüven eksikliği ve kıskançlık gibi ilişkiye zarar veren durumlar olabiliyor.
Hatta bunu kendi akrabam da tecrübe etmiştim evlilik yaptığında aradaki yaş farkı 20 civarı vardı, belirli bir zaman sonra kadın kıskançlık krizlerini girip şüpheler duymaya başladı.
Yaş farkına takılmıyorum artık görüyorumki millet artık burada her poku çok rahat yiyor sorduğun zaman abi deme lazım olur abla deme lazım olur diyen çok
Bayılırım bu soruya sabah akşam cevap yazabilirim djjdjd
Evet takılırım benden büyük olmalı nedenini ben de bilmiyorum ama yaş olarak benden daha büyük erkekler her zaman daha çok ilgimi çekmiştir ama böyle dört ya da beş yaş fark‘tan bahsetmiyorum on ile 15 yaş arasında bir farktan bahsediyorum olgun erkek her açıdan daha fazla çekiyor beni kdjdjdjdj
Temizledim ve engelledim djxjdj güvendesiniz kıymetlimis jdjdjd
Ellerine sağlık :D
Ne demek efendimis ne demek fnjfj
Afferin kizima 😂
Cevap
69Cevap
Görselde ki gibi bir farka takılırım tâbi o nedir öyle?
Hiç sorma :D yaşından büyük gösteriyor ona güveniyor djdk
Bence değil yani aşırı olmadıkça anlaşmak mutlu olabilmek yeterli bence
Bariz farksa takılırım ne yaşlı olacak ne çoluk çocuk
Benim için sorun olur. ben kendimden büyük kadınla sevgili olmak isterdim 😂 çünkü yaşıtım ile pek anlaşamıyorum bana çok ergen gibi geliyorlar. bu yüzden de mantıklı, kafa dengi ve olgun olması tercihim. ama kimse kimseyi yargılamamalı herkesin kendi tercihi sonuçta. kim nasıl mutlu oluyorsa öyle tercih etmeli.
Flört sevmiyorum, gerçekten aşk varsa karşılıklı olarak ciddi bir ilişkiden bahsediliyordur o zaman. Ben karşılıklı aşk, güven ve uyumun herşeyden üstün tutulması tarafındayım, anahtar kelime "karşılıklı", kadının ve erkeğin kendi bilecekleri şeyler bunlar. Çok sevdiğim bir söz vardır, iki kişi mutluysa üçüncülere laf düşmez diye..
Çıks asla takılmam ama 35 den büyük olmadığı sürece sorun yok. Ciddi ilişki istemem orası ayrı yine ikizlerliğim tutudu aman boş verin dfsfs
İkizler misin sen
Evet noldu 😅
Hiiiiç :D Allah başka dert vermesin
Ikizlere özgürlük , ikizileri sevin ahhshahahha 🤣
Napcaz, mecbur sevecez :D
Tabiki yani. misal ben şimdi 30+ yaşımla kalkıp 18 yaşında kızla flört etmem çok mantıklı olmaz ya da tam tersi 45+ yaşı olan bir kadınla... Denklik her şey de olduğu gibi flört meselesinde de önemli.
👏👏
40 yaş üstü olabilemez, konsantre olamam 😂😂
Olamaz sana, sen sus :D
Tüm flört kotamı seninle doldurdum zaten, kimseye yer kalmadı 😍
Sakın ha, yanılıp şaşırmayasın 😅
Eyvah tehtit altındayım 😂😂 asla olmaz
😅 ben seni asla tehdit etmem iki gözümün bebeği ♥️
Ben seni yerimmmmmm ❤
Görseldeki normal bi yaş farkı değil ki 12 ne sübyancılık bu. Bayram olsa elini öptüreceği kişiden sevgili mevgili olmaz
Şahsi fikrim 3 4 yaşa bile takılıyorum. Erkekler geç olgunlaşıyor
13 yaş farkıymış görselde pardon 😂
Hatta 14 :D kaç kere açıklama yaptım çocuğa djdk
Senin yüzünden 33ten 20yi tam 3 kez çıkarmaya çalıştım nasıl 14 ya falan 😂😂 heyecan seviyorlar ablası n'aparsın 😂 valla benim için üst sınır 14 yaş büyük olması alt sınır 3 yaş büyük olmak olabilir en fazla.
34 oldum ya ben dhsjs
Sonradan düştü ya 20 hangi şartlarda çıkarılırsa 14 olur düşününce 😂
Sünyancılık diye sana yönelik söylemedim bu arada o tarz ilişki kuranlara söylüyorum ve görseldeki birey söylüyorum 😂
Biliyorum yahu
Ve... lede yav sanki hakaret ettik
Sansür atıyor 😂
Sonuçta ciddiyet de gerektiren bir şey olduğu için yaş farkına bakılmalı diye düşünüyorum 😄
yine de abla dedirtmemeli lazım olabilir dkfkfk sen ona değil tabiki genel şeyettim 😅😅
😅 tamam..
😅😅😅Olur tabiki eskiden olsaydı olmaz derdim de kafa yapısı farklı oluyor 🤣🤣
Evet benden fazla küçük olmamalı ve çok büyük de olmamalı
Çok heveslenmiş bee çocuğun hayallerini everest dağının tepesinden aşağıya atmışsın vicdanı yok 😂
Ben mi heveslen dedim :D
Altı üstü 15 yaş var aranızda nolmuş yani 😂😂
Hemcinslerin için farketmiyor 15-20 yaş :D bizi kendinizle karıştırmayın
Genelleme yapmasan başına daş yağar demi 😂
80% öyle 🙄 gel de genelleme
Nerden tanıyorsun hanfendi %80 ini de kesin yargıya varıyorsun 🤨
Gördükleriniz, okuduklarımız yeter :D bu kanıya varmak pekte zor değil
Çocuğu da ifşa ettin. Artık kimseye yürüyemez 😃
Aman daha bi gaza gelmiştir o şimdi
Genç daha ya kanı hızlı akıyor
Takılmam diyemem, tabi beyinin olgunluğu , bilgeliği önemlidir ama küçük yaşta biriyle olmamam, bana ters. En fazla beş veya altı yaş farkı iyidir.
Benim için yaş farkı en fazla 10 olabilir. Daha fazlasına karşıyım.
👏👏👍
Evet takılırım tabi ki, 5 yaşa kadar küçük, 3 yaşa kadar büyük biri ile flört olabilirim veya kendi yaşıtım 😂
Benden Küçük olanı evet jdjd lakin benden yaşça olgun olan biri ilgimi çekiyor olgun bilinçli erkek demek isterim
Şimdi aslında çok takılmam ama 18 yaşındaki çocukla konuştuğumda sanki bir bebekle konuşuyor gibiyim o yüzden 21 yaş üzeri ideal bence
Erkeklerin çoğu takılmaz da biz kadınlar bunu önemsiyoruz
Doğru 👍
Kesinlikle doğru özellikle çıtır diye belirten erkek topluluğu var burada. Gerçekten akla zararlar.
Geleceği olmayan ilişkiler bunlar :D
Onlarda onun peşindeler zaten. Ciddi ilişki arayan mı kaldı, genelleme yapmayayım yine de çoğunun derdi kendi menfaati.
Kesinlikle öyle, gönülleri hoş tutulsun sonra yol veriyorlar zaten
Bu site benim ilişki anlayışıma olan bakış açımı değiştirdi. Gönüllerini yapmak gibi bir görev üstlenmedim hiç bir zaman da bazen çok komik oluyor söylemleri 😄
Gece gece feministlere özendim galiba 😄
Ahah sevdim ben bu seni 😂
Yok yok utandım yine de çıtır tarzı gibi kelimeleri uluorta ifade etmek ayıp geliyor bana, gecenin rehavetine kapıldım diyeyim. Bundan sonra eleştiri yapmama kararı aldım. Unutalım bunu, benden feminist falan olmaz 😄
Unutmayacağız :D sus dhdjs
Unutmayın bakalım 😆
Simdiye kadar hep kendimden buyuklerle konustum birlikte oldum neden bilmiyorum ama kendimden buyuklerle cok iyi anlaşıyorum
Çok yaş farkı sorun olur evet çoluk çocuk istemem 😅
Aaa neden
Ama yaş ufak kafa olgun olabilir 😬
Hemen ikileme düştün :D
Benden büyük olsun biraz yaşıtlarım ile anlaşamıyorum.
Zeka yaşı daha mühim olmakla birlikte max 6 yaş büyük olmuştu ve hiç sırıtmıyordu
Benden en fazla 2 yaş büyük olmalı, kendimden yaşça küçük istemem
Benden küçük veya büyük fark etmez yaşıtta olabilirz yani no problem
Benden küçük olmasını istemem
Evet benden çok küçük olmamalı , amcam yaşında da olmamalı
Şans verim diyorum cıks olmuyor. Küçüklerle olmuyor
İkisi de yasal yetişkinlik sınırını aşmışsa YAPIŞTIR GİTSİN :)
Benden küçük birindense yaşlı olmasını tercih ederim. Olgun kadın candır canandır
Belirli bir yaşa kadar takılmam Çok yaş farkı varsa tamamiyle maddiyattır
5-10 yaş benden büyük olabilir sonrası yaşlı.
Tercihen benden büyük olsun istemem ama ya aynı yaş ya da en fazla benden 4-5 yaş küçük olabilir.
Yoo nişanlım benden 8 yaş büyük ve cenneti yaşatıyor sağolsun 😂
Evet. Büyük olsun ama çok büyük olmasın. 4-5 yaş büyük uygun 😂
Max 5 yaş büyük ya da küçük , fazlası olmaz
Evet takılırım teyzelerden ve 5 yaşından daha fark olan benden küçüklerden uzak duruyorum artık 😃
Kendimden küçüklerle ve yaşıtlarimla işim olmaz. Beyinlerimiz uyuşmuyor.
Farkın ne kadar olduğuna bağlı.
Çok fark olmamalı. Maksimum 10 yaş büyük ya da küçük olmalı
Aslında bu devirde Takılmam kafa dengi biriyse pek umrumda olmiyor yaş 🫢
Yaş farkı önemli bence. Babam yaşında biri istemem açıkçası.
Ben 23 sevgilim 33 yaşında 😄😄😄 6 aydır birlikteyiz ve çok iyi anlaşıyoruz bence olmaz
Kadın erkekten küçük olunca bu kadar sığ bakılmıyor bu olaya zaten
Erkek küçük olunca sorun olur gibi 1 2 yaş gene kabul edilebilir ama 13 yaş çok fazla çocuğu gibi olur bence ama bir erkek 13 yaş büyük olsa bi kadın için sorun olmaz bence
Bence erkek kadından daima büyük olmalı
Yaşadığımız zamanda yas sorunu kalmadi
Artik para sorunu var
Paran varsa 40 yas küçük sevgili yapiyirsun
Kendine güvenen böyle gelsin
Ya ben takılmam da takılan oluyor bizi görmedikleri için onlarla da ilgilenmiyorum sanalda zaten gerçekte öyle bir sıkıntım yok daha çok zaten olgun seviyorlar yaşını göstermeyen.
Bende küçük olsun, boyu boyuma huyu huyuma uygun olsun diyorum.
Max 5 yaş fazlası amca oluyor fkdkks 😅
😅 32 yaş amca mı?
Abla deme lazım olur gghn
😂😂
Olmasinn ya yazması beni benden aldı hsjsjsksjsj
😂😂
Tabi ki çok fark olmasın
Ne zaman çok fark oldu dersin
5 yaştan fazlaysa çok ama 10a kadar esnetilebilir
Peki tam tersi?
Kadın büyük olursa mı? Yine 5 yaş ideal ama o da çok aşk varsa 10a kadar esnetilebilir
Anladım 👍
Sence kaç olmalı iki türlü de
+/- 6-7
Çok aşık olsan da daha fazla ise olmaz mı
Hayır olmaz
İdeal 👍🏻👍🏻
Max 3 yaş farkı olabilir ablasının gülü:)
7-8 :D iyidir iyi
Konu sen isen asla takilmam
Konu ben değilim 😂
Sen oldun benim için
flört nasıl ediliyor?
Tanışma süreci ilişkiden önce cilveli falan
ya ben hep arkadaş oldum hiç o kısma gelemedim ne deniyor nasıl oluyor falan hiç bir bilgim yok
Takılmam mif de severim çıtırda fark etmez Ayn benden büyük olmasının da artıları var sonuçta
benden buyukse cok takilmam kucukse en fazla 3 yas kucuk olabilir
Benden büyük olmasın da :D
takilmak lazim, görseldeki ucmus 😂
He Schatzi :D uçmuştu
Yaşını küçültmüş olsan bile 13 yaş çok be.. +-7 iyidir.
Nerde küçültmüşüm yaşımı?
13 Mayıs itibariyla,34 yaşındasin artık sen :D
Bu konuşma geçtiğinde 33 idim
Bananee, ben konuştuğun değil, paylaştığın tarihi baz alırım, bu arada "aleykümselam"
Ne bayılıyorsunuz ya gizli üye olarak gelmeye 😏 kim aldı benim selamımı şimdi?
Geçenlerde bir yorumunda selam göndermişsin ona istinaden, cımbızın kırılsın havalara bak
Hangi yorumda göndermişim de üstüne alınmışsın, de hele
Sen prensiplerin gereği önce yapıp sonra düşünmeyi seviyorsun bunu da düşün bakalım :D
lanet olsun doğru :D
Sen ösym sınavı olsan 1. gelirim :D
Tanıdım seni ya :D utanmıyor musun benlen uğraşmaya
İki insandan biri olmak kolay değil zxc Uğraşabileceğim şeyler sorunca dayanamıyorum bazen :D neyse kendine iyi bak
Uyuz ya, çekil git şurdan 😒
Kutlu teyzemi öp yerime
Olur:)
Çok uçuk bir fark olmadığı sürece takılmıyorum 😄
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?