İnstagramdan yazıştığım kişiyle buluştum ama ne olacağımızı bilmiyorum?

Kızlar uzun ama okur musunuz? perşembe günü buluştuk güzel geçti teşekkürler yazdı pazar gününe kadar normal konuştuk ama şu an konuşamıyoruz konu yok gibi, bir de ben arkadaş gibi buluştum sanki normal oldum, ona arkadaşım falan demedim tabi ama diğer türlü de yaklaşamadım tam tanımadan da, o wp de profil resmimi değiştirdim ne kadar tatlı çıkmışsın ya falan dedi, sonra işte iki gün sonra ona çizdiğim hayvan resmini yolladım olmuş mu diye (dün yolladım yani) baya güzel olmuş dedi, sonra da iş arıyordum buldun mu diye sordu, biraz daha konuştuk o benim olduğum şehirdeki üniversiteye geçecek dönem sonunda o konuları konuştuk, ama bir şey değiliz, çocuk çok seviyeli düzgün birine benziyor cıvık biri değil zaten numaramı bile istemedi, ben buluşucaz diye’numaranı ver istersen ekliyim’ dedim, öyle ekledim sonrada buluşmuştuk zaten, sizde bu çocuk beni arkadaş olarak mı görüyordur yoksa önce bir tanıyayım belki oluruz falan diyor mudur? Sabah günaydın falan yazmadı pek bende yazmadım, kafam baya karıştı, 2 saat uzaklıkta yaşıyor, kızlar yorumlarınız bekliyorum.
Dipnot: buluştuğumuzda önceden konuştuğumuz konuları açtı işte sen şmyle demiştin burayı demiştin gibi detayları hatırlayabildi.
İnstagramdan yazıştığım kişiyle buluştum ama ne olacağımızı bilmiyorum?