Kızlar uzun ama okur musunuz? perşembe günü buluştuk güzel geçti teşekkürler yazdı pazar gününe kadar normal konuştuk ama şu an konuşamıyoruz konu yok gibi, bir de ben arkadaş gibi buluştum sanki normal oldum, ona arkadaşım falan demedim tabi ama diğer türlü de yaklaşamadım tam tanımadan da, o wp de profil resmimi değiştirdim ne kadar tatlı çıkmışsın ya falan dedi, sonra işte iki gün sonra ona çizdiğim hayvan resmini yolladım olmuş mu diye (dün yolladım yani) baya güzel olmuş dedi, sonra da iş arıyordum buldun mu diye sordu, biraz daha konuştuk o benim olduğum şehirdeki üniversiteye geçecek dönem sonunda o konuları konuştuk, ama bir şey değiliz, çocuk çok seviyeli düzgün birine benziyor cıvık biri değil zaten numaramı bile istemedi, ben buluşucaz diye’numaranı ver istersen ekliyim’ dedim, öyle ekledim sonrada buluşmuştuk zaten, sizde bu çocuk beni arkadaş olarak mı görüyordur yoksa önce bir tanıyayım belki oluruz falan diyor mudur? Sabah günaydın falan yazmadı pek bende yazmadım, kafam baya karıştı, 2 saat uzaklıkta yaşıyor, kızlar yorumlarınız bekliyorum.
Dipnot: buluştuğumuzda önceden konuştuğumuz konuları açtı işte sen şmyle demiştin burayı demiştin gibi detayları hatırlayabildi.
Dipnot: buluştuğumuzda önceden konuştuğumuz konuları açtı işte sen şmyle demiştin burayı demiştin gibi detayları hatırlayabildi.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Çok bi zaman geçirmediğiniz için daha tam birbirinizi tanımadığınız için konuşacak konu bulamamanız normal. O yazmıyorsa sen yaz günaydın mesajını iki tarafında birbiirnden bekliyor sendromu olabilir. ertesi gün de sen ondan bekle yazmazsa eğer sende bida yazma hemen de kapılma.
o benim şehrime bayramda akrabasına kalmaya gelmişti ben ona buluşalım demediğim için hafif trip atar gibi cümlesi olmuştu, öncesinde de buluşalım demişti ama ben akrabalarına çevirmiştim cümleyi gidersiniz diye anlayamamıştım da buluşmak mı istiyor diye, neyse 2. gün ailesi dönmüş o da beni o gün merkeze gel diye hikayeme yanıt vererek çağırmıştı 3. gün buluşmuştuk, sanırım benim için kalıp ailesiyle gitmemişti, hatta buluştuktan sonra keşke biraz daha kalsaydım yazmıştı sabah otobüsüyle dönerken ben gidiyorum diye, bende yeniden bekleriz yazdım, o da bu seferde sen gel yazmıştı, bende eylül olmadan gelirim yazdım, o da bekliyorum yazdı, işte ama yazarsa tabiki konuşurum, bende yazarım ertesi gün falan. Bir de çocuk öyle yazmak için yazayım tarzı biri değil boş konuşmak istemiyor ama nereye gider halimiz böyle bilmiyorum, hikayelerime falan yanıt vereceğini düşünüyorum ama, sence bundan sonra ne yapmalıyım? karışık yazdım biraz ama cevap verdiğin için teşekkürler
Öncelikle senden bi buluşma beklentisine girip de bi karşılık alamadıysa içinde kalmıştır ama telafi etmişsiniz zaten buluşarak. İlişkilerde fedakarlık olmazsa olmazdır ailesiyle senle görüşmek için gitmemiş olabilir diyorsun sende bunun farkındasın. Seninle buluştuktan sonra dağılırken keşke biraz daha kalsaydın gibi bir cümle kuruyorsa hoşlanmıştır sevmiştir iyi gelmişsindir ona. Seninle vakit geçirmeyi sevmiş olabilir hatta bence öyledir durup duruken söylemez kisme aklına gelmez yani. Madem gideceğim dedin bi de sen git bakalım. Sen yaz sor halini hatrını bıraz yakın davranmaya çalış karşılık verecektir. Konuşmlarınızda da mesajlaşmayı çok değil de aramaya daha çok ağırlık verin mümkünse mesajşalrıken konunu çabucak bitmesi muhtemle bişey ama sesli aramada konuşureken illa bi konudan bi konuya zıplayabileceksiniz ve daha güzel olacağına emin olabilirsin.
Rica Ederimm. :)
ben en son dün akşama doğru çizdiğim hayvan resmini yolladım sonra işte başka şeylerden konuştuk ama bu kadar sonra baktım gece 1-2 gibi çevrimiçiydi, bu sabah günaydın yazar diye bekledim ama yazmadı o yazana kadar yazmayı ve ümitlenmeyi düşünmüyorum, şehrine gitmeyi düşünüyorum ama aktif bir konuşmamız yok hem soğuyorum hemde üzülüyorum belki o da çoktan böyle olmuştur bilemem, konuşmak istese yazar dimi? illa story atmamı beklemez yani hikayeye yanıt vermek için, ben her gün yazıpta üstüne düşüp cepte görünmek istemiyorum, valla şu an çok üzüldüm böyle olmasına
bu arada mesaj olarak yazmıştı keşke biraz daha kalsaydım ama babam belki sonradan beni almaya gelir bize belli olmaz kalabilirim sonrasında vs diye ama ertesi gün sabah otobüsle döndü işte
Haklısın kednini de basitleştirmen olmaz o zaman sıradan bi insan olursun kendini üzme daha başlarındasın. Zamana bırak o sana bi adım atsın sende ona bi adım atmayı ihmail etme ama.
tamam o atarsa atarım peki ya atmazsa? 3 5 gün yazmazsa belki daha fazla olur bilemem bunun sebebi ne olabilir fotoğrafıma ne kadar tatlı çıkmışsın öyle ya dedi ama beni yeterince beğenmemiş midir ya da çok mu arkadaşça kanka gibi mi yaklaşmışımdır, yazmazsa ne düşünmeliyim
Yok öyle bişey olamaz sen ne kadar o şekilde yaklaşsan da biz erkekler pek o duruma bakmıyoruz. Örnek vereyim benim sevgilimle tanışma hikayemiz şöyle başladı (dün ayrıldık bu arada) aynı işyerinde o muhasebeci bense tasarımcıydım ben ondan sonra başladım ama onu il gördüğümde hoşlanmıştım aşk böyle bişey galiba bilmiyorum bana gelip şey demişti HAYIRLI OLSUN KARDEŞİM. asla vazgeçmedim aradan 3 hafta geçtikten sonra buluştuk falan çok güzel bi ilişki yürüttük. O yüzden kanka gibi de olsan arkadaş gibi de olsan hoşlandıysa sevdiyse belli eder. Senin bi hatan kusurun yok. Bilmeden asla yargılamak istemem ama başka biriisi de girmiş olabilir. Ama bu sadece bi olasılık tabi bilemeyizz bunu. sana bir gün gelip 3-5 gün ortadan kayboluyırsa hatta ölğm kalım dışında sana yazmadan aramadan 1 gün bile geçiriyorsa bırak gitsin yormana değimez kafanı. Sevmek bu değil.
hoşlanan seven kişi merak eder yazar bence bakalım yazmazsa kafasında biri vardır ya da dediğin gibi başkası vardır, eğer uzun bir süre yazmazsa 2 günü aşarsa ve sonrasında sadece hikayelerime yanıt vermeye çalışırsa onu görmeye gitmeyi düşünmüyorum, öyle olursa da kendisinin benim şehrimdeki üniversiteye gelmesinin de bir anlamı olmayacak, gelememe ihtimali de var bir de tabi, beni merak edip arayıp sormadıkça hiçbir şey yapmak istemiyorum, başka bir şeyde sorucam sana gece 1 2 gibi çevrimiçi kiminle konuşuyordur? benim çevrimiçi ve okundu bilgim kapalı, onunda çevrimiçi olayı kapalı ama arada girip çıkıyor, arkadaşlarıyla mı konuşuyordur sence? bana yazana kadar her gece kontrol etmeyi düşünüyorum sık sık girip çıkıyor mu diye😞 çocukta bana güven konusuna önem verdiğini söylemişti neyse sanki ümit verdi o konuşmaya çalışmıştı en başından beri😞
yani yazmazsa ya kafasında biri vardır ya da ileriye yönelik biri olarak görmüyordur beni sevgililik babında
Gece 1-2 gibi erkek arkadaşıyla konuşmuyordur ya da bilemeyiz belki başka bişey vardır ben konuşmuyorum gece 1-2 gibi. Ama sürekli onu kontrol edeceğim diye girip girip bakarsan sende saplantı haline gelir bunu sürekli yapmadan rahat edemezsin
yapmıcam az önce wp profilimi değiştirdim fark edip mesaj attı birazda övdü ama devamı gelir mi inan bilmiyorum:D
Çok da yüz verme sen yazar mıydın ya Dalan belli et yani
onu yazmak için biraz daha zaman geçmeli hani hiç yazmazsa yaparım daha iyi olur şimdiden trip atıp çok önemsiyor gibi görünmeyeyim onun dışında konuşur muyuz bilmiyorum sana da cevap verdiğin için teşekkür ederim
Rica ederim yol gösterip içini rahatlatabilfiysem ne mutlu
öyle oldu sağol
f*ck budy ıstıyor olabılır
off saçmalama lütfen cıvık biri değil diyorum ne diyorsun düzgünce yorum yapacaksan yap yapmayacaksan yazmaman yeterli
ayrıca ben kapalıyım öyle bir şeyi bırak istemeyiz söylemeye bile cesaret edemez
sen bılırsın 35 yasında evlen
@covid__2021 yazıklar olsun saan erkek müsvettesi. geri kafalı kör cahil.