Çok nazik, kibar konuşur, sakin birisidir. Kayserili olması sorun mudur?
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
yobaz,. kaba, saygısız ,üç kağıtçı insanlardır çoğu genelleme yapmak doğru değil ama
Ama çok nazik ve kibar
sen yüzündeki ilk maskeyi görüyorsun bu reklamlar asıl film başladı))
Burada söylenenler onunla hiç uyuşmuyor 😑 bu soruyu sormak daha çok ikileme soktu beni
ben kırşehirdeyim kayseri bana 107 km 1 saatlik yol ve çok kez giderim yani dediğimi dikkate al
Her kesin iyisi kötüsü vardır bunu şehir olarak ayırmamalısın
Yorumlar baya moralimi bozdu. Şehir olarak düşünme nedenim ailede evlenenler kişiler yaşadıkları şehrin insanlarını örnek almışlar ama o çok farklı duruyor
Bak şehirleri şöyle ayırabilirsin mesela sen çok farklı yetişmissindir çok farklı görmüşsündur adetlerin farklıdır o senin tam tersindir işte o zaman ondan sana hayır gelmez maalesef kendimden biliyorum iki farklı yetişen insan evlendim iki ay sonra boşandım en önemlisi yetiştirilme tarzı ve âdetleri sana uyuyirmu birde merhametli mi
Merhametli mi bilmiyorum o kadar tanımıyorum. Herşeyi, her hareketi o kadar benim gibi ki.. alışkanlıklarımız, düşüncelerimiz, fikirlerimiz, yalnızlığımız bile birbirimize çok benziyoruz. Ancak burada paylaşılan görüşlerde ki özellikler onda var mı yok mu bilmiyorum ona maddi açıdan hiç bakmadım
Canım benim anladığım kadarı ile internetten tanıştınız eyer öyleyse sana şu kadar söylmek isterim bu devirde babanın oğluna bile güvenmek zor yeri geliyor abimerimiz tarafından dövülüyor kısıtlanıyor hakaret uğruyoruz bak ben 2 sene boyunca reelde gördüğüm buluştuğum çocukla evkedim bak aynı şehirdeyiz birbirimizi tanıma şansımız olmasına rağmen ben 2 senede onu tanıyamamışım senden tek isteğim eyer evde mutlu değilsen ne bilim benim gibi kısıtlanıyor zorbalığa uğradığın için birine birşeyler hissedip o. evden kaçma teşebbüsünde bulunma yangından kaçarken doluya tutulursun benim gibi bak ben şu an o kadar yanlız ve mutsuzum ki o kadar içime kapandım öyle zor günler yaşadım ki sana burda başıma gelenleri Anlatamam bile o derece piskoljim bozuldu iş kendime zarar vermeye kadad geldi yoğun bakımlarda yattım ama noldu öldürmeyen Allah öldürmüyor ve yaşıyorum hala eyer ki benim yaptığımı yaparsan çok pişman olursun bak benden sana yaşamış biri olarak tavsiye ama eğer yine de ben kendi yolumu bulmak istiyorum diyor isen ve kendine güveniyorsan özgüvenin varsa git başka şehire bir işe gir ama eyer evde çok fazla zorbalığa uğruyor isen işte hem fizisel hem psikolojik zaten varsa bu direk git hatta benden sana küçük bir sır aynı şeyi şu an ben planlıyorum ama ne olur kendine dikkat et sen bir çiçeksin ve kim olursa olsun seni soldurmalarına izin verme...
Teşekkür ederim. Elhamdülillah fiziksel veya ruhsal şiddet yok. Ben okulumu bitiriyorum ondan herhangi bir baskı olduğu için değil gerçekten hoşlandığım için böyle düşünüyorum. Ben okur sonra çalışır hiç evlenmem kafasindaydım zaten ancak onu görünce tüm fikirlerim değişti. Karşı cinsten günün birinde asla hoşlanmam diyordum benim ilgimi cekebilecekleri bir özellikleri yoktu çünkü. Ayrıca onun benden hiçbirsekilde haberi yok. Benim gibi birini tanımıyor bile
İnşallah daha iyi olursun. Aydınlık günler yaşarsın 🌸
Sana tavsiyem sanaldan tanıştığın insanlara asla güvenme
Kendimi gizliye alicam bilgin olsum
Sanaldan tanışma değil tam olarak ya orası çok karışık zaten gizlisin
Şimdi gizleye aldım kendimi dediğim gibi sana tek tavsiyem kimseye çok güvenme
Buradaki görüşleri dikkate alıp sakın kafanı karıştırma, herhangi bi şehirde yaşayan hiç bir insanı oburuyle bir tutamazsın kimse aynı fabrikadan çıkmaz. Önyargılı yaklaşma kendin tanı derim
Bir kafeye oturun 2 çay için bakalım ne oluyor shshshs
5 çay ödetir ertesi gün kalan 3 ü beleşe içmeye gider
Kayserilileri iyi tanıyorsun kenks 😂😂
Tanımaz olaydım kanka
Allah kurtarsın zor mevzular.
Bu insanlarla karşılaştın mı yoksa genel tabir mi
Allah kurtarsın
@Rector123 al 🧠 evde kalmış erkek kurusu bu çirkeflikle seni hiçbir kız almamış gelmiş burada o iğrenç kafanla gevşek gevşek konuşuyorsun ne oldu talip olduklarını kayserililer elinden mi aldı
kızdan çok ne var canım şey amacımız senin gibi özürlülere düşmemek, kayserililer seni aldı ya tepe tepe kullanın birbirinizi salak şey
Ahkam kesiyor bide şuna bak insan müsvetvesi
@Rector123 kayserililer zengin bunun elinden kız almış it gibi nasıl kuduruyor :Dd kudur itt aşını git vurul vasıfsız varoş
Gerikezalı kafayı kızla bozmuşsun elimizden alsa alsalar senin gibi malı alırlar
Lan çapsız çok boş konuşuyon sülaleni satın alıp senşn Kayserililere hibe bile ederim istiyorsan
@Rector123 ya kitapta okumamış sus artık her yorumundan cahillik akıyor s*ktir git sorumdan tiksiniyorum yüzsüz yüzsüz yazma defol kovuyorum seni 30luk erkek kurusu
hay senin kafana... kitap okumayla mı adam olunuyor canım senden çok okudum kendini bi bok sanıyorsun da evleneceğin adamı buralarda yorumlatacak kadar zavallı malsın bide konuşuyorsun aptal şey haline bakta nasıl bi mal olduğunu gör
@Rector123 hay senin Cahil kafana hem kitap okumakla adam olunmuyor diyor hem kitap okudum diyor. Kültürsüz it :Ddd kadın şey şey diyip duruyor i*bne misin nesin sen bu zihniyetle bu yaşa kadar nasıl geldin evleneceğin adam diyor hemde sallıyor canım Man kafa yallah sorudan kovuyorum seni haydee
@Rector123 ne mal heriflersiniz ya.
Uyanık paragöz geneli
Hadi ya hiç öyle görünmüyor 😟
Eşeği boyar babasına satar.
alırkenmi verirkenki derler kaysirililer için :)))
Para mevzusunu aç anlarsın :D
O konuya hiç girmedim girememde
Ya Kayserili ya ondan diyorum inceyi anlamamissin :)
Kayseriliyim ben bile sevmiyorum kayserilileri.
Buyrun efendim emrinizdeyim
Görüşleri okur musun
Yanlış efendim
Mümkünse uzak dur
O kadar mı kötü ya
Hayır ön yargılı olmayın
@oktay5038 ya hiç mi iyisi çıkmaz hepsi cimri paragöz diyorlar
Zengin
Alırken mi satarken mi?
Genelde paralı kurnaz cimri olurlar
Etme eyleme guzum
Ne hayallerim vardı ya KS görüşleri hepsini alt üst etti
😹 😹 😹
Buraya evli giren bekar çıkar
Ama haklıyız yani emin ol
Onları sadece kayserili kızlar çekebilir çünkü onlarda aynı
O, o kadar farklı ki ama aynı benim gibi herşeyiyle
İstersen dene gör diycem ama seni bu riske atmak istemiyorum
Bunun aile kısmı var işin içine girdiklerinde anlarsın neye uğradığını illa yapıcam dersen de biz ne diyelim ki zaten kendi hayatın kendi kararın 😚😚😚
Ya zaten Kayseri diyince aklıma gelen pintilikti benimde. Hal tavırları kafamı çok karıştırıyor. Gelip geçici birşey olsa hiç umursamazdim bile onu. Ancak burada söylenen görüşleri bende düşünüyorum o hem dikkatimi çekiyor ama geleceğimi de riske atmak istemiyorum. Sevipte sonradan uzulenler var 😔
İstihare falan mı yapsan acaba şöyle 1 hafta falan
Cimri olur paraya kıymaz insanın ömrünü yer
Gerçekten mi ya
Bilmiyormusun bunu ben yerinde olsam bulaşmam
İlk kez bu kadar birisi dikkatimi çekti 😟
Çekmez olaydı ananı babana satar bak hdjdj
O agzını topla çapsız şey kimsin sen
milletle oynaşıyon galiba bi yerleri dikkatini çekiyor buraya yazıyorsan kapatacaksın o aptal çeneni
Kabiliyetsiz ne oldu vasıfsız eleman gizlendin tabii bu cirkeflik ağzı bozuklukla utandın kendinden çık lan gizliden kılıbık i*bne :Dd
Önce sen çık köpek saklanan sensin ağzın burnun kaymış ne dediğini bilmiyorsun itttttt
İtsin ittttt sokak iti
Nasıl kuduruyor kafasız d*muz :Dd hala k*pek dölü sen ben gizlenirim sana ne benim sorum ama sen gizlenemezsin yüzsüz k*pek sektir git sorumdan yallah i*bne
Ağzını git yıka kapımda ki k*pek
Aileye küfür edeceksen anandan girer ebenden çıkarım benim kafamı bozma faişe
aptal şey acıyorum senin gibi salaklara malsın çünkü mal itin dogurdugu
Benim o*tapu anandan girip güzel kardeşim babandan çıktığım gibi mi varoş i*bne senin o ağzını ananın a*mina dayarim babanın s*kinide senin g*tune s*karım seni p@vyon karısı yaparım i*bne
Yobaz kafalı y@rrak kafalı anan oy*naşıyor hergün birinin kucağında ananın a*mina kazık s*kayım p*ç
Madem kayserililer ananı a*mina k*ymuş o zaman susacaksin güzel kardeşim gibi izleyeceksin sana konuşma hakkı vermiyorum
O*rspunun doğurduğu sektir sorundan değil i*bnelere yok. Fhise anan seni it gibi sokağa atacağına kendi korusun y@rrak meraklısı anan
Hahahah anana selamlar senin gibi malları da gördükten sonra bu site de durmam kaliteye seviyeye bak götünün bokuyla benimle sidik yarıştırıyor 😀😀herkese bişey dayamışsın kendine de sağlamından bi meşe odunu daya üstüne otur senin gibi iki kuruşlukları o doyurur anca canım
Ettiği küfürlere bak jdjdjd mal mal oksijensiz mal
Beyninin hangi lobunu aldılarda bu kadar mal oldun evladım sen
Hayatında hiçbir kız suratına bakmamış ki ilgini çeksin sünepe istediğim soruyu gelir yazarım senin gibi varoş her kızın suratına tükürüğü hazimsizda susacak i*bne gibi izleyecek
Oruspunun kızı yobaz senin gibilere denir
ya tam malsın ya anan baban sıçmış resmen seni jfjdjdj
Hepsi anana g*rdi şimdi sıra senin bacaklarını ayırıp g*tten pompalamak gerek
Yazık ya şuna bak kuyruğuna basılmış köpek gibi kudurdu 😀
Gizliden çık diyorsan at lan özelden mesaj göt lalesi
Kendi yorumunu oku it benim söylediklerimi tekrar etme yazacak birşey bulamayınca benim yazdıklarımı yazıyor kafasız varoş vasıfsız eleman
Terbiyesiz aptal herif senin gibi güzel kardeşim vatan millet haini. Bir kızla nasıl konuşacağını bilmiyorsun. S.. git bu ülkeden yobaz kabilelerde yaşa