Aşk anlamında nasıl olur bu erkekker? Tanıdığınız kayserili varmı? Ne biliyorsanız söyleyin
Iyi
Kötü
Bilmiyorum
Diger
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Kaysesri'nin yerel halkı misfirperver dir ve malını misafirden kıskanmaz. Anadolu insanıdır zor sever sevdimi canıyla bir tutar. Ticareti iyi yaptıkları için bir kısım düşünme becerisi olmayan insanlar tarafından paragöz olarak gösterilir. Ne yazık ki düşüncesizliğin tedavisi yok malesef. Özellikle şehrin çoğunluğu Afşar boyuna mensuptur ki soyunu sopunu bildikleri için namusunu candan öte tutarlar. Konya Kadınhanılılar gibi yobaz ve paragöz değillerdir. Tabi genel olarak ve tabi insan olmayan insanlıktan anlamaz bu yüzden tanımadığın kişilerin sana verdiği raporlara fazla güvenme.
Aşkı da parayla tartar bir yere gidildiğinde evden yemek ve çay getirirler sanırım. Cimrilik başa bela :))
Çok cimri bana ara diyor.
hahha dedim ama dimi. Bence uzak dur. Kıza ara diyen adamdan ki adamö değildir ya hayır gelmez. Seni çalıştırır paranı alır sana harçlık bile vermez bu tipler.
Evet haklısın. Hatta bazen kötü sözler söylüyor kalbim kırılıyor. Ben de konuçmayalım diyorum. Son ra o kadar özür diliyor ki, dayanamıyorum aff ediyorum. Belki başka biri olsa dayanamazdı bunlara.
Yuhh birde hakaret ediyor ha bu ne yaa. Evlenden dövmeye de başlar uzak dur bence bitir ve muhatap olma. Özürlere de kanma. Alışmış her hatada özürlere nasılsa kandırıp ikna ediyorum diyordur.
Bu arada teşekkürler.
Hatta 1 kere kötü 1 teklif yaptı. Sonra arama dedim, dedi seni deniyordun .Arkadaşlarım da diyor konuşma onla. Ama özür dileyince dayanamıyorum. İnşallah iyi olur.
Rica ederim.
Çok özel değilse sorabilir miyim kötü teklifi?
1 kere evine gelmemi istedi hayır deddim. Sonra vucudumun bir kisminin resmini istedi.
Rengini belli etmiş niyeti ortyada. Sana abi tavsiyesi uzak dur. Sonradan pişman olacaksın seni kullanacak bak demedi deme. Resim sakın yollama şantaj ble yapar o resimlerle bu tipler.
Evet haklısın. Uzak durmayı deniycem. Çok teşşekkür ederim tavsiyeler için. Vaktinizi de aldığım için özür dilerim.
Rica ederim. Ne vakti yahu zaten burada ne için bulunuyoruz? Senin gibi ciddi ihtiyacı olanlara fikir verip yardımcı olmak için. Yardımcı olabnildiysem ne mutlu bana. Son sözüm yine özürler dilemesine kanma asla affetme uzak dur. İyi akşamlar.
Evet haklisin, sana da iyi aksamlar, :)
herkesi aynı keseye koymayalım lütfen çok ayıp
Biz de her kes böyle oluyor demedik.
Fakat çoğunluğu böyle doğruya doğru. Yazanlar da aynı fikirde. Askerlik yaparken tanıdığım 3 Kayserili de böyleydi.
Evet . ))))
Ondan sonra bu memleketi niye sevmiyorsun diyorlar :D :D al işte kaç tane iyi yorum var :D
Memleket ne yapsın? Kötü düşünceleri insanlar yaratmış.
Arkadaşım kötü insan her yerde var bir kişiye göre 1 milyon insanı kıyaslama bence. Çünkü Kayserililer malının iyisini misafire veren insanlardır.
Baba tarafindan kayseriliyim. Babam ve erkek kardesim haricinde -ailenin diger erkekleride dahil, kayserili erkeklere karsi on yargim olustu desem yalan olmaz, cunku son tanisdigim iki erkegin kayserili olmasi buna etken oldu.
Babam ve kardesim istisnalari varsa elbet onlar gibi de vardir. Bir sepet yumurtanin hepsi curuk cikmiyor ya
ya şimdi insanlıktan yoksun insanların piyasada yok sattığı günümüzde düzgün insan bulunması zor
ben kayseriliyim :)) nedir bu kayserilli merakin ? hic bilmiyorum ama bildigim tek sey bir kiza yiyecek gibi bakmallari kisaci capkinlar cok demode giyiniyorlar yardim etmeyi severler ben asla kayserili erkekle sevgili olmam onlar beni anlamiyorlar hatta turkiye olmasin
Zonguldak doğumlu kayserili hoşuna gidermi
Yiyecek gibi değil o hafifletmissin abaza bakışı resmen dediğine katılıyorum
Cevap
22Cevap
Benimde kayserili bir konustugum vardi sevgili olmak istedi benimle ama olmadim sonra guven meselesi yuzunden konusmayi da kestik guven vermiyolar gercekten akli fikri baska yerde sevgili olmaz onlardan hadi genelleme yapmayalim ama eski kapicimiz kayserili 5 kadin eskitti hic birinin birbirinden haberi yoktu tabi mesele kayserili olmakta degil adam olamamakta
Sen kötüsüne denk gelmişsin. Bir gerizekalı salak beyinsiz yüzünden herkesi aynı kefeye koyamazsın tamam ? Bende kayseriliyim kayseride yapıyorum. Hiçte öyle kötülediğin gibi biri değilim
Her kesi böyle demedik zaten. Genellikle coğu böyle oluyor ki, böyle yorumlar gelmiş.
O çoğunluğa ben yapacağımı biliyorum zaten bu memleket yüzünden katil olacam
))))))
gülme :D ben gülüyom mu :D :D :D :D
Tamam.
çok sertsin yaa espriri olsun diye dedim cevaba bak :)
:)))
bu tarz şeyler okuyup gördükçe en utanıyorum yaa
Anlamadım. Neyi?
yani kayserili erkekler diye başlayan bu tarz sorulardan yazılardan bahsediyorum :)
Hayır senin utanmana gerek yok. Tüm kayserili erkeklerden sen sorunlu değilsinki.
Öyle tabi ama bazen ciddi bana da sorun olabiliyor. Onlardan olmadığına inandıramıyorsun insanları.
Zaten seni tanıdıkca nasıl olduğunu öğrenecekler.
Bilenler biliyor onlar ayrı tabi ticari konularda biraz sorun olabiliyor ama alıştım artık :D
Bence önemsediğin insanlar seni tanısın gerisini boş ver.
Öyle yapıyorum yoksa işin içinden çıkamazsın ama yinede arada patlak verebiliyor :D :D
:d
:)
kafası çalışır onların tutucu olurlar bir o kadarda beleşçi ayrıca ticaret yapmadığı adama çay bile vermezler.
Her erkegin de her kızın da iyisi de var dır kötüsü de.
bunu illere göre belirleyemezin. ne de ülkelere göre
Tanıdığım bir arkadaşım vardı ve onu örnek gösterirsek sevgili olmaz ondan :)
Neden? Lütfen söyle
Tessekkurlerrt
mor saçlı yeşil dilli 2.5 metre oluyorlar. Kızarmış kaplumbağa yerler :)
😂 😂 😂 😂
genelleme yapmak doğru değil herkesin karakteri farklı
aşkını açık artırmayla satacak kadar para severler
cayırt
Gerçektenmi?
abartma kaç tane Kayserili tanıyorsun. Konyalılarla karıştrma derim sana
bence delikanlının memleketi olmaz delikanlı heryerden çıkar memlekete değilde karaktere akmak lazım
Ticari zekalarının iyi olduğunu biliyoruz. Ticarete kafası çalışmayanları okutuyorlar. Ben okuyanlarla tanıştım, kötü insna görmedim.
Bu kişiden kişiye göre değişir ...
Not : Doğuma büyüme kayseriliyim ...
Sen sen ol Kayserililerden uzak dur. Güven vermiyorlar ve cimriler
Aşkı bilmem fakat inanılmaz uzun boylu oluyor bu erkekler. Çevrenizde varsa sizde bilirsiniz belki
Cimri olmaları doğru ama benim arkadaşım var para onun için 3. yerde
Yanıma gel kendin gör
Bizzat kendisi sevgilimdi kişiliksiz biriydi
genelleme yapmak doğru değil
bana uzak Allaha yakın olsunlar
neden
adamına göre değişir be abla
Kayseride arkadaşım var kızları değişik diyor.
Iyi insanlar olduğunu biliyorum,
pastırma sıcağı gibi geçici olur :)
ben kayseriliyim ama adamina gore degisir
Alnında yazmıyor ki
Ticaretci olur :D
Sarimsak Kokarlar
Sevmem
Bilmiyorum. jıuohpğş
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar