Ben sevmem egenin adamı insanlığı yok onu bilirim şahsen aydın İzmir afyon denizli balikesirde bunlara denk geldim ama insan tabi bölge olarak ne diyeyim ki kişilik meselesi
Biliyorum çünkü ben birde medeniyet batı da derler alakası yok sana yemin ederim yeme içki fuhuş alkol sapıklık başka bir b. k yok bu tarafda doğu böyle değil vallaha
yani genellikle kibar insanlardır , özellikle kıyı kesimlerinde yaşayanlar iç kesim insanları biraz yobaz olabiliyor ilçeler falan böyle yayılmış durumda bütün şehirin sınırlarına doğru yani bursa gibi ilçeler dip dibe değil. Yani biraz ege insanı biraz anadolu insanı özellikleri görülür ama çokta genelleme yapmamak gerekir :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Balikesirli adamlar genel olarak Hep boyle kizlrla yatarlar daha sonra bakire kiz arayanlar olur bakire kiz degilse yolumu bulayim cakayim derdinde
eski. manitsm öyleydi beni de kıvama getirse yapacakmış adi. herif
O yüzden yüz verme Bos insanlar
Ben sevmem egenin adamı insanlığı yok onu bilirim şahsen aydın İzmir afyon denizli balikesirde bunlara denk geldim ama insan tabi bölge olarak ne diyeyim ki kişilik meselesi
kısmenn doğru diyorsun adinin birisini sevmiştim
Biliyorum çünkü ben birde medeniyet batı da derler alakası yok sana yemin ederim yeme içki fuhuş alkol sapıklık başka bir b. k yok bu tarafda doğu böyle değil vallaha
Yerlisi ise sıkıntı yok ama sonradan görme doğusunda uzak dur
eline vurmadan ekmeyini çeyner ağzına koyar yutturur
Çoğu içer gezer dolaşır kafasına göre yaşar.. kadınları hizmetçi gibi kullanıyorlar
Biraz fırlama oluyorlar sanki. Askerde arkadaşım vardı Balıkesir'li. ve köyünde yaşayan. Beni karıya götürmüştü pıc 🙄.
2 kolu ve 2 bacağı var. 2 göz 2 kulağı da var diye biliyorum 😊
balıkesirliyim soruları alayım
huyunuz suyunuz nasıldır?
yani genellikle kibar insanlardır , özellikle kıyı kesimlerinde yaşayanlar iç kesim insanları biraz yobaz olabiliyor ilçeler falan böyle yayılmış durumda bütün şehirin sınırlarına doğru yani bursa gibi ilçeler dip dibe değil. Yani biraz ege insanı biraz anadolu insanı özellikleri görülür ama çokta genelleme yapmamak gerekir :)
Anladımmmsağolasın
Rica ederim :)
Balık yerler galiba, ben karadenizliyim.
Bende kızlarını merak ediyorum
Kimi düşürsün yaramaz😃
Diğerleri ne yapıyorsa onu
Iyilerdir
Kisiye gore degisir
Hayır gelmez
Fena oluyolar
erkek erkektir ayrımcılık yapma
Iyidir
Iyilerdir.