Geçen gömlek yırtılmıştı düğünde oynarken ben de çıkarttım oynamaya devam ettim Allah'tan arabada yedek tişört vardı 😂 Likralı t-shirt aliyom genellikle
Severim ama bu kadar da değil ama sevdiöim erkekse itici gelmez. Kemiklerin ince birine benziyorsun ne kadar çok çalışmışsın ki böyle olmuş ya da fazla protein almışsın
12 senedir yapıyorum Steroid ve protein arasında fark var çok karıştırılıyor. Protein tozu günlük yeterince protein alamayınca ek takviye olur ama ben beslenmeden yanayım. Steroid ilaç ama bunu basınca da kaslar çıkmaz yine çalışman lazım ama kas yapım süresini hızlandırır ama önermem. En iyisi Düzenli beslenme+spor+uyku bu kadar işin mantığı bu.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Kas severim ama resimdeki korkutucu bir yumruk çaksa tahtalıköye uğrar gelirim fazlası ürkütücü
Spora boksla başlamıştım lisansimi kavga ettiğim için elimden aldılar sonra da bu spora başladım işte devam ediyoz 😂
Artık devam etme daha ne istiyosun bunun fazlasını olmayanlara ver onlarda nasiplensin
Fazlasından yana değilim ya sadece kasları korumak için spora devam etmeliyim.
Etme boşver birazı erisin daha güzel olur sen bu kolu kıyafetlere nasıl sığdırıyorsun
Geçen gömlek yırtılmıştı düğünde oynarken ben de çıkarttım oynamaya devam ettim Allah'tan arabada yedek tişört vardı 😂
Likralı t-shirt aliyom genellikle
Moruk bacak yok full kol gövde çalışmışsın çok kötü duruyor
Bacak Boy Uzun Olduğu İçin Ve Genetik Olarak da İnce Reis Kalınlasmıyor Bacak Kası Var Ama.
Yaş kaç resimde kişi bayağı yaşlı gibi saç sakal beyazlamış cilt yaşlanmış
Hayır ama ters üçgen gibi olmasanız da her yere çalışsanız keşke
Severim ama bu kadar da değil ama sevdiöim erkekse itici gelmez. Kemiklerin ince birine benziyorsun ne kadar çok çalışmışsın ki böyle olmuş ya da fazla protein almışsın
Off kolun çok iyi deliricemm
Gel sana da veriyim 😂
Fazla olmuş, itici duruyor biraz.
44 Cm elimde olan bişey değil her erkeğin hayali ama itici duruyormuş 🤔
Harika ben de istiyorum 😋
Çalış knk olur inşallah
Kaç yıldır yapyırosun yemek listesi ne
stereoid protein tozu klladın mı
12 senedir yapıyorum
Steroid ve protein arasında fark var çok karıştırılıyor.
Protein tozu günlük yeterince protein alamayınca ek takviye olur ama ben beslenmeden yanayım.
Steroid ilaç ama bunu basınca da kaslar çıkmaz yine çalışman lazım ama kas yapım süresini hızlandırır ama önermem.
En iyisi Düzenli beslenme+spor+uyku bu kadar işin mantığı bu.
kaç ay da kol kası çıkar damarlı falan
3 ayda da çıkar 1 ayda senin kol yapına bağlı ama damarlı istiyosan yağ oranını %10 un altına indirmek lazim bu da 2 sene en az
zayıfım 175 66 kg
Kilo alman lazım en az 80-85 olman lazım ama yağ değil kas olarak yağlı 85 kg olursan turşu bidonu gibi kaslı 85 kg olursan fit durursun
80 fazla değil mi boya göre
Yağlı olursan fazla kaslı olursan iyi durur benim boy 188 110 kiloyum
Boyun ne kadar uzun olursa kas yapman o kadar uzun sürer !
Örnek sen 175 sin senin 3 senede yapacağın vücudu ben iki katı zaman da yaparım çünkü vücut kütlem daha geniş
biliyorum biceps pump işe yarar mı
Bana göre itici değil
Güzel yani
Evet
Teşekkür ederim
Hll be bro
Makinasın makina
Eyvallah reis 👊
Daha fazla kas yaparsan itici boyuta ulaşır.
Fazla
44 Cm
Çok seksi bence
Diyosun
😅😅
Valla alev alev
😂😂
Sen alev alev gibisin bence asdfg
@otuzbesplaka ben gördüğümü söylerim hep…
Ozaman spora devam 😂
Tamam tartışmayın benim için 😄😄
Yok knk ben daha iyiyim zaten merak etme 😂
İyi knk ne güzel sevindim adına
fazlası abartı durur sadece (bence si)
Fazlası itici
Evet
İtici
Ever
Evet
devam knk
Yes eyvallah