ERKEK ARKADAŞIMI ALDATTIM?

Arkadaşlar lütfen dinleyip yorumlayın Benim 4 senelik ilişkim var Allah var sevdim de sevildim de 3 sene boyunca sadece el ele tutuştuk birlikte otelde kaldık yine de aramızda bişey geçmedi masumduk sonra bu sene herşeyi a dan z ye yaşadık ilişkiye girdik ilkimdi neyse ailesiyle tanıştım ailesi whatsaptaki mesajlardan öğrendi bunu ama benim ailem bilmiyor ve artık erkek arkadaşım tanıyamicağım birine dönüştü hiç tanıdığım gibi değil ve artık beni tehdit ediyor ne zaman ayrılmak istesem söz istediler ben yaşım küçük dedim okulum bitsin öyle olsun dedim bu sefer annesi de babana ailene herşeyi anlatırım diyip tehdit etmeye başladı ailecek tehdit ediyorlar özelini söyleriz diye ve ben bu çocuğu dün aldattım başkasıyla öpüştüm ama pişman mıyım onu BİLE bilmiyorum bi yandan beni sevdiğine eminim bi yandan kalbi temiz çok iyi niyetli qma ayrılmak istediğim zaman da düşman kesiliyor farklı biri oluyor ben hislerimi çÖzemiyorum onu seviyor muyum bilmiyorum ve aldattığımı bilse hayatım zindan olur ben şu an ilişkiyi devam ettiriyorum kendine bişey yapar eder diye ama bi yandan bende ona alıştım kafam çok karışık yardım edin
ERKEK ARKADAŞIMI ALDATTIM?