Erkeklerin kadınlara "zengin koca avcısı" demesi, kendi başarısızlıklarını örtmek için midir?

Kendi düşüncelerimi paylaşacağım. Erkeklerin ve kadınların birbirinden beklentileri farklıdır. Kadınlar erkekte güç görmek isterler. Eskiden bu güç dağları delmek gibi olsa da, şimdilerde para ve konum. Parası olan, evi olan, arabası olan erkek her zaman kadına daha fazla güven verir. Çünkü bu sahip olduklarının altında şu mesaj vardır: "Hayatta kalmayı biliyorum, bunlara sahip olana kadar yorulmadım ve irade sahibiyim." Bu mesaj evliliğin (yuvanın) devamlılığı konusunda kadına güven verir.

Aynı şekilde erkeklerde, kadınlarda güzellik ararlar. Hatta çoğumuzun bildiği dolgun göğüs, dolgun kalça arayışı iyi bir dişi olma belirtileridir. Bu yüzden filmlerde bile evlenemeyen kadın çirkin olarak gösterilirken, evlenemeyen erkek işsiz güçsüz olarak gösterilir.

Yani kadınlara zengin koca avcısıııı diye saldırmayın. Hepimizin genlerinde bu beklentiler var. Kendi başarısızlığınızı başka şeylere gizlemeyin.
Güncellemeler
+1 yıl
KS'yi ciddiye alıp bir şey anlatan ben, bir erkeğin bana köpek demesiyle kendime geldim :D Yok vallahi sizinle uğraşılmaz :Ddd
Erkeklerin kadınlara "zengin koca avcısı" demesi, kendi başarısızlıklarını örtmek için midir?