Neredeyse son 1 aydır işe girdi çalışıyor ve tabi ki erkek vs muhatap oldugu işe birlikte gittiği çocuklar var, onlara sevgilim var diye söyledim diyor.
Kendisine de söyledim 2 hafta olcak "mutlu değilim ilişkiden zevk almıyorum dedim" ama durum hala aynı.
Gün içinde çalışıyor oldugu için neredeyse hiç konuşmuyoruz zaten
Artık sevgi cümleleri, askım, canım, sevgilim vb. Cümleler de kurmuyor, bu sabah ki konuşmamızdan bi kare bırakıyorum.
Bunlar normal mi arkadaşlar?Dün söyledim dediği de, ben kızdırdım ona istinaden "ya canım ciğerim bla bla bla gibi" cümle kurmuştu.En son bunu yazdığım da beklerdim ki. Canım sevgilim vs vs vs vs ama "Bune ya? Diyerek tepki verdi...
Normal mi arkadaşlar bu durum?
Yoksa ben mi abartıyorum? (ben askerdeyim)
2 yıllık sevgilim ile knka gibi konuşmaya başladık, normal mi?
Aldatma vs konusunda çok katı konuşması vs ama işte 6 ay olacak birbirimizi görmeyeli, gözden uzak olan gönülden de ırak olur derler ya. Etkinlik derken ne yapabiliriz ki
Dönünceye kadar sabret, sonra bi kaç bişey yapmaya çalışın, baktın sana karşı sevgisi bitmiş, o zaman ayrılırsınız. Zaten millet askere gidince sevgilisinden soğuyo
Vla knka burada zatwn en çok sevgiye ihtiyacım var durum da böyle olunca çok canımı sıkıyor, bak aksamları 1 saate yakın konusuyoruz sesini duyunca çok huzurlu mutlu oluyorum ama sonrasında yine aynı. Bilmiyorum ne yapacağımı
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Aynen, sevgisi başkalarına kaymış olabilir, senle de lafta sevgili gibi. Arada etkinlik yapın
Aldatma vs konusunda çok katı konuşması vs ama işte 6 ay olacak birbirimizi görmeyeli, gözden uzak olan gönülden de ırak olur derler ya.
Etkinlik derken ne yapabiliriz ki
Bi tatil gibi, bi gezin. Uzaksınız. Ama haklısın, bitmiş oladabilir.
Bu yüzden uzak ilişkiye karşıyım, insanı soğutur.
Vatani görev, elimde olan birşey değil. Bi bucuk ay kaldı bitti sayılır ama bu gidişle ilişki de bitecek
Dönünceye kadar sabret, sonra bi kaç bişey yapmaya çalışın, baktın sana karşı sevgisi bitmiş, o zaman ayrılırsınız.
Zaten millet askere gidince sevgilisinden soğuyo
Ay tam bi odun sevgilin asla çekilmez b0k gibi aynı ayrıl bundan
Çok üzülüyorum ama durum bu arkadaşım
Kanka cok ustune gitme bu konuda hep canimli cicimli olamazsiniz. Sikma canini zaten karsilikli sevgi oldugu surece iliski ayakta durur gittigi kadar.
Vla knka burada zatwn en çok sevgiye ihtiyacım var durum da böyle olunca çok canımı sıkıyor, bak aksamları 1 saate yakın konusuyoruz sesini duyunca çok huzurlu mutlu oluyorum ama sonrasında yine aynı. Bilmiyorum ne yapacağımı
Ama icinden ilgi ve sevgi gostermek gelmiyorsa yapmacik davranmasi daha igrenc olmaz miydi? Seviyordur emin ol sadece zaman ver biraz
Ne yapıcam ki şimdi
Hicbir sey onunla normal konusmaya devam et canini sikma ve pozitif enerjiyi kendine cek
Ya çok tatlısınız, illa aşkımlı cicimli konuşmaya gerek yok seven sevdiğini hissettirir illa
Tatlı mıyız, nasıl tatlıyız ki?
İşte mutsuzım ki
Bende sevgilimle böyle konuşuyorum konuşma tanıdık gelince tatlı geldiniz
Sizin de mi böylee
Evet bizde 2 bucuk yıldır beraberiz
Normalde erkekler boyle yapar zannediyordum. Normal degil tabiki
Durum bu arkadaşım, çok üzülüyorum ama aksam konusucam. Normal değil artık bu
Bu kadar sıkma bırakır gider yoksa. Bırak belki böyle konuşmak istiyor. Sevgi sözcükleri olmayabilir.
Tabiki normal değil ise girdi diyorsun ya odak noktasi biraz oraya kaymış sanki
Dimi bana da öyle geliyor
Ama tabi bu sana kanka gibi davranmasini gerektirmiyor
Üfff saçma sapan triplere girmişsin resmen senden ayrılsa yeridir
Ben mi girmişim?
Saçma olan şey nedir söyler misiniz bende ona göre davranayım, ben kendimi haklı görüyorum da o yüzden
Ay ölcem
Neden
Soyadın pir mi
Hayır, neden
Hiç