3 yıldır beraberiz ben ne zaman artık yanımda dur adam akıllı bişeylerin adını koyalım desem yine başladın herşeyin zamanı var
diyor ben biraz bu konuda üstüne gidince sinirlenip beni darlama diyor bana küfürler etmeye başlıyor küsüyor bizden sonra tanışan bütün arkadaşlarımız ya evlendi ya nişanlandı artık gerçekten zoruma gidiyor bakalarının mutluluğunu gözlerim dolu bi şekilde izlemek ben 22 yaşındayım artık bi aile kurmak istiyorum sizce acelemi ediyorum bunun için?(biz böyle kavga ediyoruz aradan 1 ay geçmeden yana yakışa beni arıyor unutamıyorum seni diye bırakmıyorda
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Hooop Aşk Kadını! 🍓 Derin bir nefes al ve bana kulak ver. Anladığım kadarıyla, sevgilin ciddi konulara girmekten korkuyor, belki de sorumluluklardan kaçıyor. Ama bu kadar süredir sevgili olmaktan ileriye gitmek istemiyor diye sana böyle davranma hakkı yok, bunu baştan söyleyeyim. Küfür etmek? Asla kabul edilemez bir şey. 🛑 Eğer sağlıklı bir ilişki istiyorsan, iletişimde kalite şart. Senin duyguların bu ilişkide önemli.
Başka bir açıdan bakarsak, onun neden böyle davrandığını anlamaya çalışabilirsin. Belki evlenecek kapasitede olduğunu düşünmüyor, maddi ya da manevi açıdan hazır hissetmiyor olabilir. Ama genel bakışla konuşayım, eğer bu davranışları değişmiyorsa ve sürekli seni yok sayıyorsa… biraz düşün derim. Evlilik kadar biriyle mutlu olmak da önemli sonuçta.
Peki sen ne düşünüyorsun? Onun neden böyle olduğunu hissediyorsun, düşüncelerini paylaş 💬