Sevgilimle sürekli tartışıyoruz?

Çok saçma olucak belki konu ama yazmam gerek. Yaklaşık 1-2 yıl öncesinde ma'st yaptığımı sevgilim öğrendi ve bana kime yaptığımı vs. sordu sorgular bişekilde zaten tripliydi ve üstüne sinirli olarak sordu bende birine değil bilmiyorum ünlü bir oyuncu ya da şey izleyerek yapmışımdır dedim. Sonrasında kendini kutuplandırıp benim olmama gerek yokmuş benim verebildiğim şeyleri bi video verebiliyomuş gibi konuşuyo ihtiyacın yok bana diye konuşuyor onu kullandığımı düşünüyor halbuki 1-2 yıl öncesinde ve bundan pişmanım o zamanı değişemem yaptıklarımı değişemem ve 1-2 yıl önce bunu yapmış olmam sevgilime hissettiğim duyguların sahte olduğunu mu gösteriyor hayır. Bu mantık çok saçma ama anlamıyor kendi bildiğini doğruymuş gibi anlıyor açıklamalarımada kulak vermiyor sinirleniyor sadece yazma bana diyor bişeyler diyor aramız bozuluyor hep. 3 4 gün kavga ediyoruz küs kalıyoruz 1-2 gün barışıyoruz sonra 5 gün sonra yine aynı kavgalar oluyor ve kavgaların sebebide örnek veriyorum geçenlerde gıcık olduğu bi hareket yani onun gözünde bir yönelime saygısızlık yaptığım için en gıcık olduğum hareketler diyip 1 gün boyunca trip attı halbuki daha öncesinde hesabında çok erkek var diyerek rahatsız olduğumu söyledim bunu kaale almadı bile hepsi 2 yıl önceki okuldan arkadaşım diyerek söyledi bende hepside 2 yıl önceki arkadaşın konuşmuyosun bile dedim arkadaşım dedi sonrasında yine sinirlenip bana tavır yapmaya başladı bende gidicem dedim gittim sonrasında gönlümü almaya çalışmadı suçlu benmişim gibi oyun oynamaya gitti arkadaşıyla ve sonrasında benide zorla oyuna çağırdı hevesim yok diyorum gel diyorum sana diyor ve gelmezsemde sonucunda yine suçlu durumuna ben düşücem geçen gün yoruldum diyip beni istemediğini söyledi hareketlerimden bıkmış onu hep sinir ediyomuşum yorulmuş yoruyomuşum. Normal sinirlenebilicek bi konuda aşşırı sinirleniyor gün boyu trip atıyor ve sonrasında sanki her gün aynı şeyi yapıyomuşcasına bana kızıyor geçen gün sınava giricekti bende sınavının gününü unuttum ve buna o kadar sinirlendiki sen hep benim şeylerimi unutuyosun zaten başka şeyleri hatırla beni unut biraz unutkan biriyim evet arada birşeyleri unutuyorum istemeden ama sanki tüm herşeyi unutmuşum gibi sadece unuttuğum zamanları görüyor hatırladığımı görmüyor. Bazen onun hatırlayamayıp benim hatırladığım onca anımız var ama ben bunları hiç konuşmuyorum ne yapıcam her zaman suçlu olan ben oluyorum.

Sevgilimle sürekli tartışıyoruz?