Sevgilimle sürekli olarak tartışıyoruz?

Arkadaşlar ne yapmam gerekiyor söyler misiniz sevgilimle sürekli olarak tartışıyoruz bazı konuları uzatıyorum diye sinirleri bozuluyor ve bana kızıyor ağlıyor kırılıyor ağır konuşuyor kötü sözler söylüyor ama ben bunlara rağmen asla ona kötü söz hakaretler falan etmiyorum ayrıca her ne olursa olsun iyi olması için sürekli özür diliyorum fakat çok sinirli bir yapısı olduğundan dolayı kırgın bir şekilde kalıyor öyle uyuyor beni sürekli olarak yanlış anlıyor her defasında bir şey olduğunda böyleyiz onun hataları olmasına rağmen beni kirmasina rağmen biraz üste çıkmaya çalışıp kendini haklı göstermeye çalışıyor bende insanim bende kırılıyorum ama o anlamıyo hep sen hatali ve suçlusun gibi şeyler söylüyor ve sözleri ile bunu ifade ediyor bu sefer bende dayanamıyorum özür diliyorum üzgünlüğümü ifade ediyorum her zaman böyle haklı veya haksız olsa biz böyleyiz sevgide diyorum kötü sözlere gerek yok ben böyleyim kötü sözleri bırakmam falan diyo bana biraz ağır konuşuyor gerçekten ne yapacağım bilmiyorum artık sürekli özür dileyen taraf haklı iken haksız olan taraf olmaktan yoruldum benimde bir kırılan kalbim var ama bunu görmezden geliyor şimdi ne yapacağım bilmiyorum yine bir konu uzadı diye bu gece de bana kırgın bir şekilde uyuyor birbirimizi çok seviyoruz ama her zaman bu durumdayız bana yardımcı olursanız minnettar olurum tavsiyeleriniz benim için önemli:)

Sevgilimle sürekli olarak tartışıyoruz?