4 yıl oldu unutamıyorum olmuyor ayrı sehire bile taşındık olmuyur gece oldumu onu özlüyorum kimseyle başlayamıyorum bir ilişkiye içimden gelmiyor şu an kocaman boşluğun içindeymişim gibi hissediyorum kendisi nerde ne yapıyor hic bilmiyorum arasam soğuk yapacak diye korkuyorum ama bir yandan da aramak ıstiyorum bir yandan da biraz daha zaman ver kendime diyorum ama aradan 4 yıl geçti unutamadım zamanın bir faydasi olduğunu pek düşünmüyorum sadece onsuzluga alıştırıyor ama unutturmuyor
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
ondan bir kop artık 4 yıl ne demek 4 yılın hiç olmuş onu beklicem diye gelmez
Ya olmuyor kimseyle başlayamıyorum ki etrafımda bana çıkma teklifini eden çok ama içimden gelmiyor bu benim elimde değil ki
Belki bir şans versen bir adım atsan bu ruh halinden çıkacaksın
Ya soğuk yaparsa ya neden aradın derse ben o lafı kaldıramam herhalde
Demez bence ortak bir geçmiş var
Of off bilmiyorum bakacam teşekkür ederim bu arada cevapladığın için
Yaz gitsin en fazla ne olacak ya ölmüş olabilirdi şimdiye yaşam kısa
Öyle yaz demesi kolay ya terslerse ya simdiye kadar nerdeysen oraya git derse kolay değil yazmak
Aklıma gelen ilk istekte ben yazmıştım ya büyütme 😊
Ne tepki almıştın peki özel değilse
Hani yazardım manasında
Anladım bakacaz cesaretimi toplarsam yazarım belki
Seninki sevgiden aşktan ziyade muhtemelen istediğin gibi bitmediği için saplantı haline gelmiş
Saplantıyla bir alakası yok ondan başkası hoşuma gitmiyor o kadar ne kadar çabuk birine etiket yapıştırabiliyorsunuz
Kesinlikle haklısın. İyi günler
baskasıyla nısanlancan onuda unutamıcan hayat boyledır gelen gıden hep aynı sonuc
Sevmeden nisanlanmam secersem de onu unutmuşum demektir bir başkasının günahını üzerime alamam
oo yazık o gıtmıs sen hala bekle kosede yazıkk
O seni unuttu belki nişanlandı belki evlendi belki sevgilisi var niye hayatina katmak istiyorsun ve niye ayrıldınız ki
Hayatımdan hiç çıkarmadım ki elbet gelir diye düşündüm hep ayrıldığımızı kısacık özetle anlatayım düğüne 1 ay kala ikimizde stresiydik gece telefonda onun aradım ulaşamadım baya aradım sabah oldu gene aradım ulaşamadım ona mesaj attim nerdeysen orda öyle kal diye mesaji goruldu yaptı aramadi 4 gün sonra aradu sonra ben açmadım bir hafta sonra ben aradım o acmadi o aradu ben açmadım derken bitti
Kuzum 4 yıl diyorsun koskoca ne durumda bilmiyorsun sen çıkarmadın ama çıkarmış kabul et
Haklısın belkide teşekkür ederim
Niye ayrıldın o zaman bu kadar seviyorsan
Ben ayrılmadım ki o beni bırakıp gitti vende gururumdan aramadım hiç nede olsa döner diye diye 4 yıl geçti işte
Seni bırakıp gideni niye özlüyorsun ki bu kadar gururunu hiçe sayıyorsun
aklında derin iz bırakmış
seks yaptiniz mi onunla
Ya sacma sapan konusma insan gibi soru soruyoruz
affedermi
Bilmiyorum ki korkuyorum sadece belki unutmuştur bile beni bilmiyorum
belkşi affeder
Pek sanmıyorum ama cesaretimi toplayip ararsam insallah
şımarmasın
Işte ondan korkuyorum ya beni neden aradın niye arıyorsun derse ya da terslerse
risk alma ortak arkadaşın varsa destek al
Ortak arkadaşlarımız yok çevremden biri değil zaten bir telefon kadar uzağımda sadece ama korkuyorum soyleyeceklerinden
işin zor
Aynen öyle yinede teşekkür ederim cevapladığın için
tanısaydımda destekolsaydım aşıksın sen
Keske şu an arasa bütün herşeyi geride bıraksak ya da arasam o herşeyi geride bıraksa ama olmuyor ben korkuyorum aramaya o ise allah bilir nerde ne yapıyor
ararumarım
Inşallah ya inşallah
dua edicem
Çok teşekkür ederim gerçekten