bugun arkadaşlarımla dolaşmaya çıkmıştık hepsini kız oda tanıyo hava sıcak diye sort la askılı bir tsort giymiştim nişanlımla karşılaştık normalde asla el kaldırmaz ama öyle görünce işimiz var senle gidiyoz dedi beni eve getirdi bildiğiniz allah ne verdiyse daldı bukadar sinirlendircek bişi yapmadım ki niye öyle yaptı?
Cevabın nedir?
Bütün erkek yorumcuları kınıyorum yani bir erkek birşey istemiyor kadına dayak atılmaz babam benim hukkucudur her zaman ne der küfretesede sövsede yanlış birsey yapılsada kadına el kalmaz ve dövülmez
cünkü kadınlar ikinci sınıf değil
Neymiş mini etek giyor ya da şort giyor ya da bilmem ne yani hemen dövün sanki o kadın o* olmuş gibi
Ayrıca kiyafedi için döven erkek yarın başka sey için döver
Medeniyeti erkek bu işi dövmeden halleder ne demek yaa hiçbir erkeğe kız hata yaptı ya da sevmediği şey yaptı diye dövme hakkı veremez
Ayrıca bütün erkekler genelde oh iyi yapmış felan diyenler var böyle düşünen erkekler bu dünyada yaşadığım için o erkelerden nefret ediyorum
Ayrıca ne olursa olsun ben hiçbir bayana el kaldrmam ama bayan el kaldırısa sadece kendimi savunurum ama dövmem00 Yorumla
En İyi Cevaplar
iyi yapmış şortla dısarımı cıkılır kapalı bayanlar okadar sıcagın ortasında nasıl cıkıyolar iyi olmus bıdaha yapmassın
022 Yorumla
Soran+1 yılyapmam valla
Soran+1 yılçok abartmamış mısın
Soran+1 yılahah :) onunda tek problemi kıyafet benim kıyafetlerim olunca söz konusu diken üstünde duruyo
Soran+1 yılhiç giymem giymem bir bugun giydim ondada karşılaştık. s
Soran+1 yılbana dedi nekadar açık kıyafetin varsa atcan onları bitane bile görmücem nabiyim sence atıyım mı kaldırıyım mı
- +1 yıl
gercekten adam gıbı adamsa sozunu dınle atma gıt bı fakıre fukaraya ver ama cokta acıklarsa at gıtsın ve ondan sana esya almasını ıste bır kez sana gıyınmen gerekenler ne oldugunu gosterecek aldıgı bırıncı aldıgında sende ona gore haraket edersın bence bole kımsenın lafına da bakma burdakıler yok krolara denk gelırsınız hep bole falan fılan onlar kız arkadaslarına soz gecıremeyen bebeler kız arkadası goru ne hıc bısey gıymesın yınede agızlarını acmazlar bu tıpler fazla kkonustum durmassam cok uzun yazarım
Soran+1 yılsorun değil uzun yazman tavsiyelerini dinlemek isterim çünkü kimsenin lafıyla ayrılmam zaten gerçekten seviyorum yıllara emek verdik sonuçta. bazıları çok bazıları değil gerçektende adam gibi adam ama ha sertmi sert sadece vurmazdı bu ilk oldu şimdi sen böyle diyince ben baya sınırımı zorlamısım onu anladım o sadece diyo düzgün giyin gezme evden çıkma demiyorum diyo onada hak veriyorum biyandan
- +1 yıl
bak sana uyarılarınıda yapmıs duzgun gıyın ama evdede oturma cık dısarı gezebılırsın demıs vefalıda davranmıs emın ol benım yazdıgım yrumları gorenler bu yoruma ozenerek sana yazdılar desenkı sevgılım benı dovdu ayrılmak ıstıyorum bak sen ozaman buradakı yazanlara abaza dolu erkegım dıye erkeklerı sovunacak deılım savunmamda cunku bızım turk erkegı kadar neyse fazlasına gırmıyım konusumu susasım gelmıyo benım cok ıyı kararlar al hayat kısa belkıde 1 dakıkalık senın basının dışarı açık cıkman bıle aleyhıne bunda unutma
Soran+1 yılsaol gerçekten çok yardımcı oldun en azından nabıcagımı tam kararlaştırdım saol :)
Soran+1 yılgeldi valla :)
Soran+1 yılyok zaten o en son yapıcagım iş o hakkı kimseye vermem
Soran+1 yılahah tamam :)
Nasil biri oldugu simdiden belli olmus. Lutfen kendine kotuluk etme cunku boyle biri oldugunu ogrendikten sonra yine de evlenirsen ileride yasayacaklarin icin suclu sen olacaksin. Ve malesef eminim ki daha kotulerini yapacak sana huylu huyundan vazgecmez lafi bu okuz serefsizler icin var cunku. Su hayatta kadina siddet uygulayan orospucocuklarindan daha cok nefret ettigim hic bisey yok. Sen de kendini dusun ileride cocugunuz olacak onlari dusun. Lutfen ileride olacaklari dusun ve affetme. Kendini koru, iyi insanlar cikacak karsina.
Ileride sana yapacaklarinin fragmani cunku bu20 Yorumla
+1 yılYorumları okuduğumda dehşete düştüm. Nasıl da nişanlına hak verenler olmuş. Yahu kıyafetini begenmezse insan gibi söyler, bu yaptığı sığıyor mu insanlığa? Dayak nedir ya, karsisindaki hayvan mı? Ki hayvana da vurulmaz, adam nişanlısını dövmüs. Seni hayvan yerine bile koymamis. Nişanlıyken seni döven adam evlenince katilin olur. Yapman gereken tek şey o yüzüğü fırlatıp atmak !
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
36
Cevap
50Cevap
kızabilir, uyarabilir, bir daha tekrarlama diyebilir... ama Allah ne verdiyse dövmek? ve senin bunu kabullenmen... yorumlarına bakıyorum nişanlına kötü söz ettirmiyorsun... sevginden... saygından olsa zaten söz gelir diyerek öyle açık giyinmezdin... ama bu dayağı kabullenerek ileride yaşayacağın her türlü şiddeti de kabullenmiş oluyorsun... Allah yardımcın olsun diycem ama sen bilerek lades diyorsun... geçmiş olsun
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,8b cevap paylaştı.
+1 yılNe yaptim mi. kardesim sana gore ve neden olarak gosterdigin acik giyinmen. daha ne diye soruyorsun. nisanlinin yaptigi cok cok yanlis. seninde belki onun acisindan hatan vardir ama cozememissiniz. nisanda boyle ise devaminda ne olur bilmiyorum Allah hayirlisini nasip etsin ne diyeyim simdi ben...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBelki ona görenler farlı şekilde değişik lanse ettiler? Tamam dövmesi yanlış ama sende kırılmışsın. Orta yolu bulursunuz dostum özür dile ve birdaha öyle hataya düşme Sen evlilik AREFESİNDESİN! O neleri düşünmüştür var ya... ben öyle düşünürdüm yani en azından...
00 Yorumla
+1 yılSevgilinin yaptığı doğru demiyorum ama senin yaptığın yanlış bunu biliyorum. O şekilde dışarı çıkman doğru değil, nişanlının sinirlenmesi doğru ama döverek saçmalamış
01 Yorumla
Soran+1 yılbende ona takılıyorum hiç yapmıcagı seyi yaptı
seni bu sekilde kontrol altında tutacağını sanıyor. gözün korktuğunda her dediğini yapacak sözünden cıkmayacaksın. hayatına bir arkadas bir eş yerine evine besleyeceği kanarya aldığını düşündüğünü sanıyorum.
00 YorumlaNe yalan söyliyim bfn erkek olsam benim nişanlım kız arkadaşlarıyla dışarı cıktığında şort askılı giyecek onun * bile koyarım. Benim yanımda bile giyemez.
02 Yorumla
Soran+1 yılöyle bile izin vermiyo zaten
Sana vurmasi çok kabaca onunda haklı olduğu yerler olabilir acık giyinmeni istemiyordur sen onun istediği şekilde olduktan sonra sana el kaldırırsa iuice düşün bir omur gecirecegin kişi sonuçta oturup knus
01 Yorumla
Soran+1 yılaslında öyle biride değil ilk defa bugun yasadım böyle bir durum ona şaşırıyorum bende
Dayağı sevdim, afiyet olsun.
"İşimiz var seninle" diyerek alıp eve götürüp sopa atan bir öküzü kendine eş seçtiğin için suçu kendinde aramalısın.30 Yorumla
+1 yılalışkınsın herhalde dayak yemeye bana nasıl vurur diye düşüneceğine neden dövdü ki diyorsun. ya da kafana sağlam darbe aldın bilincin kapalı
30 Yorumla
+1 yılsen dayak atmasına değil, niye attığına takılmışsın. Bu durumda sebebin çok da önemi yok evlenince de aynı şekilde çeşitli sebeplerle sopa yiyeceksin. O yüzden çok kurcalama ye dayağını otur
12 Yorumla
Soran+1 yılbiraz öyle oldu galiba
Nerde hanzo , gereksiz, kro var onu bulun siz ne diyelim yani adamın düşünce yapısı bu evlenincede kapıya çıkarmaz ohhh miss...
10 Yorumla
+1 yılyaptığı yanlış.. kadına el kalkmaz şimdiden böyleyse ohoo... bitir bacım fayda gelmez... ama unutma sende öyle gitmemeliydin
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılAyrılmayı düşünüyorsanız, doktor raporu alıp savcılığa gidip şikayetçi olun sizden sonra başkasıyla olursada bir daha böyle bir şey yapmasın. Yok seviyorum ayrılmam diyorsanızda, kocamdır hem sever, hem döver demeye alışacaksınız.
00 Yorumla
+1 yılAbi allah belasini versin, sen nasil seni dovmesine izin verirsin? Sacmaligin daniskasi, senin yerinde olsam ona hala nisanlim demezdim; o yuzuk parmagimdan cikmisti coktan..
00 Yorumlaşu an bunu yapıyosa ilerde neler yapar bunu düşün ilk olarak. Siniri geçince birşey olmaz diyenlerede hiç bakma herhangi bir sebepten ötürü yine dayak yersen bunu alışkanlık haline getirirse bunlarıda düşün.
00 Yorumla
+1 yılbenim nişanlım mini giyseydi tokat manyağı yapardım !!! haketmişsin!!!
00 Yorumla
+1 yıltöbe töbe kadına vurmak nedir küfür etsem ayıp olurmu nişanlına
12 Yorumla
Soran+1 yılolur
- +1 yıl
o zaman sana üzüldüğüm için kendime küfrediyim ben iyi geceler
+1 yılSana çok kızmış olması sana asla el kaldıracağı anlamına gelmez. Ayrıca ne olursa olsun buna hakkı yok!! Yaptığı çok ayıp, kesinlikle.
Sen ne tepki verdin?00 Yorumla
+1 yılsenı dovduyse derhal ayrıl o okuzun onde gıdenınden
kopruden once son cıkısa gelmemıssın hala
kopruden sonra herıf bıldıgın ayı olacak haberın olsun00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 339 cevap paylaştı. saçmalık uyarması düzgünce konuşması lazım neden şiddet
00 Yorumla
+1 yıliki tarafta kendince haklı, fikir uyuşmazlığı, çıkmaz sokak.
00 YorumlaDemek ki beklenmedik bir durummuş nişanlın açından ama dövmesi ilerde evlenince seni nasıl bir hayatın beklediğini anlayabilmişsindir umarım.
00 YorumlaNişanlının kızdığını bile bile şort , askılı vs. giyinip dışarı mı çıktın?
14 Yorumla
Soran+1 yılöyle oldu birazcık
- +1 yıl
Bacım bundan sonraki seviye bellidir. Tasvip etmiyorum asla el kaldırmaması gerekiyordu ama demek yapmış. Şimdi nişanlına kızdığım kadar sana da kızıyorum.
Nişanlından özür dile onun da senden dilemesini iste. Tekrar el kaldırdığı takdirde seni kaybedeceğini belirt ama onun da zoruna gidecek herhangi bir şey daha yapmayacağına dair söz ver yoksa böyle olmaz.
Soran+1 yılen mantıklısı bu galiba
+1 yılen fazla giyme diyebilirmiş ama hava sıcak yani
vurması doğru değil
üstelik nişanlısın daha
evli bile olsan vurmak doğru değil00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Evlen, dayağın dozunu arttırsın. Kemer falan kullansın. Garantili olur.
02 Yorumla
Soran+1 yılbugune kadar hiç vurmadı bu ilkdi evlenince yapmaz heralde öyle bişey ya
Ve sen Hala O hayvana NİŞANLIM diyorsun ya !
Bence Daha Beterine Layıksın00 Yorumla
+1 yılprova yapmis panpa iyi dayak yiyorsan basicak nikahi. nasildim diye sor.
00 Yorumla
+1 yılNasil yani eve gittiniz ve dovdu hic Bisey demeden mi?
03 Yorumla
Soran+1 yılhayır canm baya bagırdı çağırdı yıktı ortalıgı giyme dediğim halde neden giyiyon diye şimdi böyle diyince oda haklı
- +1 yıl
Hakliysa neden cildirtiyorsun Adami :) ama seni dovdugu icin haksiz bence ;)
Soran+1 yılbiyandan o haklı biyandan ben :)
Bugün bunu yapan evlenince neler yapmaz. Gözden geçir bence kararını.
10 Yorumla
+1 yılErkekler sevgiliyken bile giydirmez kaldı ki nişanlın izin vermediği halde giymişsin kusura bakma ama hakettiğini söylemeliyim
00 Yorumla
+1 yılHihihi cok komik mk niye guluyorsun bildigin o* cocuklugu yapmis
02 Yorumla
Soran+1 yılnolursa olsun öyle konusmanada izin vermem k. b
- +1 yıl
Ne bakicam ablacim sadece nisanlin adam degil
Biraz da hakkı yok değil yani ben olsam bende kıskanırım başka erkekler bakar :/
02 Yorumla
Soran+1 yılilk defa vurdu ben ona şokum hala
İlk olarak geçmiş olsun.. Şiddet birseye çözüm değildir süründür bence
00 Yorumlaiyi yapmış arkadaşım sen öyle yarı çıplak gezersen bence ıyı yapmış bende aynısını yapardım :D
00 YorumlaTabi hic bisey yapmadin bari soyunarak ciksaydin daha iyi olur du
02 Yorumla
Soran+1 yıloakadar açık değildi ki tamam şortum kısaydıda
Gizli Üye(30-35)+1 yılkizim sen gec olmadan evlenmeden vazgec, yemin ederim sen cokkkk dayak yersin bundan sonra, ayril hemmenn canimm
00 YorumlaAyrıl gelecektede vurur kıro insan olan seven adam öyle muamele yapmaz, yapamaz kurtul beladan.
00 YorumlaBence düşünmelisin. Sana şimdi bunları yapan evlendiğinde neler yapar?
00 Yorumla
+1 yılyuh diyorum daha da bişey demiyorum.. dayakmı kalmış..
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 662 cevap paylaştı.
+1 yılhiç bişey demicem kendini yerine koy öyle ne diceksen de ben yapmazdım etmezdim deme o adam seni o halinle sevmedi demekki
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNişanlıyken döven evlendiğinde hastanelik eder ne kadar haklı olsada seni dövmemeli ayrıl o ayıdan saba tecavuz eder bu ayı evliyken
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkızım sen susup oturuyosan hala seviyorum, dugun var vs diyosan omur boyu ota boka dayak yemeye mahkumsun.
00 Yorumla
+1 yılBence ayrilmalisin bugun bunu yapan yarin evlenince ne yapar acaba
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılGeçmiş olsun sinirlendiginden yapmstr. Ve kiskandgndan. Biraz sinir yap gorusme felan kendine gelir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGebersin o herif bence bu nssık bir insanlık ya hemen ayrılmalısın ondan
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDoğru olanı yapmış, kanks adam kıskanmakta haklı saygı duy alttan al :Dd
10 Yorumlaşu şeye nişanlım deme
20 Yorumla
+1 yılVe bu adam hala nisanlın bravoo sana
01 Yorumla
Soran+1 yıl1 ay sonra düğünümüz var herşey hazır
Evliliğe gitmeden ayrıl.
01 Yorumla
Soran+1 yılseviyorum ama
Senin evlilik karakolda biter.
10 YorumlaAt yüzüğü suratının ortasına, bitir.
10 Yorumlaböyle pislik herifleri nerden buluyosunuz?
03 Yorumla
Soran+1 yılsen olsan sende vururdun yani bumudur
Hala nişanlı değilsiniz değil mi?
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. yol yakınken dön bence
00 YorumlaSenin elin neyle meşguldü?
00 Yorumla
+1 yılHAY - VAN - LIK
bence ayrıl kardeş00 Yorumlanerde hanzo var onu bulursunuz tebrikler..
20 YorumlaVe sende hala ayrılmadın ondan?
10 Yorumlabir kiza el kalkmas ki demedin mi niye yaptini
00 Yorumla
+1 yılHaketmisin bence iyi yapmis. d
11 Yorumla- +1 yıl
Askiliyla sort daha ne olsun acik degilmis :-)
- Devamını Gör (26)
Devamını Gör(71)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt