#smellsmoke

Samimiyetsiz itici ve inandırıcı olmayan hal ve hareketleri... herkesin kullandığı klişe ve basit cümleler kullanması beni senden çok var düşüncesine iter.. ondan çok var dememem icin tanıdığım diğer insanlardan farklı olduğunu gostermeli gerek sözleriyle gerek bakış ve hareketleriyle
Kendini beğenmiş bir halt sanan
Okuduğu üniye güvenip ahkam kesen
Altına arabayı çekince küçük dağları ben yarattım sanan insanlar.
Parası var diye her şey tamam her istediğimi yaparım ederim bütün herkes benim olur beni seven insanlar
Nefret bile etmiyorum onlardan
Çünkü onlardan çok var
Egosu diyebilirim ama bi görsen nede güzel yakışıyor. 🙄
Rica ederim canım 🤩
Yapmacık ve yalaka olanlar.😄
Teşekkür ederim. 🌺😊
Rica ederim 🤩🌺
Cevap
36Cevap
Kalite lafını ağzından düşürmeyenler. Anlık soğuk duş etkisi.
İstemsiz bir biçimde kaliteeeee kaliteee diye başlayan roman havası çaldı şu an zihnimde 🤣🤣
Marka marka dedim bende yemin ederim 😅
Flörtöz olduğuna kanaat getireceğim herhangi bir şey yaptığında direkt elerim.
Birkaç sene öncesinde konuştuğum birisi "elimi sallasam ellisi" demişti. Bu gibi durumlarda yüzlerine bunu söylemeyi o kadar çok istiyorum ki. Ama saygı denen bir şey var ortada uzatmadan iletişimi kesiyorum sadece.
Aslında şu var diyemem çünkü bu karşı tarafın karakteri, evet ondan çok var ama demek ki ona yakışıyor 😏
Bazılarında egoistlik bile farklı oluyor.
Saygısızlık sanırım tolere edemeyeceğim tek şey, saygısız birine karşı söyleyebilirim.
Tiktokta erkekler görüyorum sadece yakışıklılığından faydalanarak top gibi videolar çekiyorlar 🤣😃 içimden senden çok var güzel kardeşim diyorum yorum yaparak kızlarda coşturuyor bunları Allah sizinde belanızı versin zilliler😁
Afedersiniz de kadın erkek ayırmıyorum bazılarının salak olması, saçma ve israf fikirler üretmesi 😁 dayanamıyorum bazen. Pratik zeka beni çok etkilemiştir her zaman.
Nasıl anlatayım ki şimdi hani baştan engin deniz olup sonra çabuk çabuk karaya ulaşmak için yüzmeye çalışmalar ahaha hep aynı sahnee
1 günde seviyorum ölüyorum tavırları beni aşırı sinir ediyor, yedik diyorum aynen diyorum senden çok var diyorum
Masaya çakmak , sigara paketi , araba anahtarı, cüzdan bırakan.
Bana cok yazan var instadan beni herkes ister elimi sallasam ellisi falan demesi niye yazdiklarini bi türlü kabul etmemesi
Bu durum değişir bence belli bişey demek zor bence bi hal hareketi dikkat çekmezken başla bu tavrı o lafı dedittirir
Bu her şey olabilir ama genel olarak böyle bir yakıştırmayı bir kadına yapmam. Her insan kendi içinde özel bir kişiliğe sahiptir.
Kendini övmesi. Hele bi de küfürlü cümle kursun.. Kalkarım o mekandan. Hızımı alamam şehir değişirim.
Havalı tipler vardır ya, burnu kendinden beş metre yukarda gezerler, onlar işte...
Burnu kopasıcalar...
Saygısızlık ve maço haller o kadar fazla ki zaten. Senden coook vaar deme sebebi 🤷🏻
Şunlar bunlar bana yazıyo yüz vermiyom muhabbeti yapan
😅😅😅 şunlar bunlar yaziuor... hiç yüz vermiyorum 🤦🏻🤦🏻
Direk cinsellikten bahseden, geçmişinde yaşadıklarını anlatan, geniş mezhepli beyefendiler
Ben şöyle iyiyim böyle düşünceliyim diyenler. Kim varsa böyle diyen bilin ki öyle değildir.
Baak benden başkası yok kızııım ona göre minvalinde aşırı derece ifrit hareketler var ya o 😒😖
Aşırı kardeşim olması bence çok itici bi durum. Ağır başlılık kazanacak 👍🏻
Taktik yapmaya ihtiyaç duyup onun ayağına gideceğimi sanan bulunmaz hint kumaşları🤣
Kişiliğime değilde dişiliğime odaklanırsa herkes gibi olur
Kendini şişirilmiş balon sanan bayanlardan okadar çok varki
Egoist olması elbette öyle insanı 1 gram ciddiye almam
Bilmiyorum kimseye bunu pek söyleme gereği duymadım ben
Kendini bişeymiş gibi gösteren tip. Artık inanmıyorum da kimseye. Sadece Mış gibi yapıyorum
Şımarık dünyanın kendi etrafında döndüğünü sananlar..
"Ben seni aslaa üzmem, sana kıyamam" fndnmsk çok klişe artık. İnanamıyorum.
K@sar hareketleri, orasını burasını açıp azıcık ilgi görmek için kendini teşhir eden hareketleri.
Kendini beğenen, ulaşılamaz ve vazgeçilmez sanan tipler; sizlerden çok var 🙂
Kendini vazgeçilmez sanan, dikkat çekmek için kendini yerden yere atan, her önüne gelen dişiye yürüyen midesiz, ataerkil zihniyet yapısına sahip olanlardan o kadar çok var ki
Benim yalnızlığım "onlardan" çok olduğunu göstermektedir 🌻💛🙂
Kendini olduğundan çok başka göstermeye çalışan insanlar bunu dememe sebep oluyor kesinlikle.
Flörtöz davranıslar sergileyip herkese ama senle bi başka demesi
Hayatında bir bok yere gelemeyip sürekli bişeyleri yapmış gibi anlatması 🤦♀️
Sürekli kendini övmesi her boku ben bilirim havaları küçük dağları ben yarattım havası.
Aslında bir bok olmaması. Boş yapması mdkdkddk
Beni başkalarıyla karıştırma demesi yetiyor bunun için ama dediklerinin de tersini yaptırdım çoğu zaman 😂
Ne olursa olsun her iki taraf içinde söylenecek söz değil
Egolu ukala ve hiç birşey den memnun olmayanlar insanı gerçekten yoruyor uğraşmaya değmez
İlgi gösterince flört dönemi bile başlamadan sürekli nedensiz yere küsen
Şımarık, argo kelime çok kullanan ve alttan alttan her gördüğünü kesmesi
Bence yalan eğer yalan söylüyorsa o ilişki bitmiştir
onunla samimi olmak isterken burnu kalkarsa net senden çok var derim
Parasindan bahsetmesi, kendini lord sanmasi
İğreti gülüşü. Nerde görsem tanırım
Direkt bel altı yaklasanlar
Bunu diyeceğim kişiyle aynı ortamda bulunmam
Küçük dağları yaratanlar o kadar çok ki ))
Bencil egolu tutarsiz ukala..
Bilmem ki her türden bolca mevcut
Kendini Havva ana görmesi...
Tip atan ve egolu çok fazla
Ben merkezli oluşu...
şeyinin kalkık olması pardon gotunun
Durmadan bir şeylerle hava atması
herkese yavsaması
Egolu olması
Egoluysa direk silerim net.
Ego'lu olmasi
Vuuuu beybi diyen zamparalar