Musmutlu pazarlar. Yemek yapabilen erkekler aşk hayatına 1-0 önde mi başlar 😃 çekicilik ve seksilik kattığı doğru mu? Ne düşünüyorsunuz bu konuda ey KS Halkı? Hiç fena değil 😅
"Yemek yapabilen erkek çekiciliği" diye bir şey var mı?
Adam seksidir, yemek de yapıyordur, tamam. Ama ümit usta da iyi yemek yapardı. Seksi diyebilir miyiz? Demek ki yemek yapmak erkeği seksi yapmıyor. Seksi erkek ne yapsa zaten o iş seksi görünecek... Misal musluğu tamir etse vaay diyeceksin.. Ama sıradan bir tamirci çatalı göstere göstere tamirat yapsa seksi diyebilir misin?
Bu işler böyle... Ya seksisin ya değil. Yaptığın işe göre değişmez
Beni yemek yaparken bi görsen 😃 genellikle hava sıcak üzerimde sadece renkli boxer ve önlük sıcakta yemek yaparken birde vücudum terliyor o anda bi kadın görse ne der acaba 😊
Hayatın yazılı olmayan kuralları vardır. Erkek asli görevlerinin yanında yemek de yapıyorsa , eşine ev islerinde yardım ediyorsa evet bir çekiciliği olabilir ama asli görevi olan çalışma hayatina katılmadan yemek yapıyorsa iticidir. Benim bir tanıdığım var adam bildim bileli çalışmaz. Evde yemek yapar. Bu durumda da çok çok cokkkkk itici.
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Yemek yapan erkek çekici ise ben çekici olmamayı tercih ederim 😂 Gif güzelmiş FENOCUM
Televizyonda bugüne dek pekçok yemek şefi program yaptı. Hepsi de baya havalı adamların. Artık şefler spor salonunda vücut geliştirme yapmadan program yapmıyorlar. Kadınların yemeğe değil adama ilgi duyduğunu düşünüyorum 😂😂😂
Ben çocukken şefler hep obez ve bakımsız erkeklerdi. Sonradan açıldılar bence. Kaslı abimiz stüdyoda öyle bir yemek yapıyor ki kadın da onu sevgilisi sanıyor herhalde😂😂 Şöyle düşün, koca evden işe gitmiş, kadının kalbi kırık, ekranda yakışıklı ve tatlı bir abi..😂😂Kadın ne yapsın şimdi😂😂
yemek yapabilen erkek çekiciliği yoktur yakışıklı erkek ne yaparsa çekici gelir karizma erkek yemek yapmayı denerse romantik olur tipsiz erkek denerse senden olmaz senin ne işin var elin yakışmıyor çekil şurdan denir her şey beğeniye bakar birini beğeniyorsanız çekici gelir beğenmiyorsanız önünüzde dünyayı kaldırsa hanzo dersiniz
Yemeği çok iyi yaparım, bu konuda kendimi aştım bayağı, geçen düdüklüde nohut, pirinç pilavı, salata tavuk ve üstüne fırın sütlaç yaptım. Herkes o kadar beğenerek yedi ki🙂 Her zaman yapılması hoş olur mu bilmem ama beni alan kız yaşadı. Onu söyleyeyim 😂
Gif teki foto beni yansıtıyor ☺️ kulaklık + bira içerken dans edip yemek pişirmeyi seviyorum. Klasik değil değişik yemekler pişirmek hoşuma gidiyor arkadaşlarımın beğenerek yorumlaması mutlu ediyor. Mutlu haftasonları 🖐️
İnsanlar karşı cinse sırf anlam yüklemek için bir sürü gereksiz muhabbete giriyor. Ya altı üstü bir yemek yapıyor. Direk dansı yapmıyor ki. Yani soğan kavuran bir erkek nasıl çekice görünebilir. Ya da bazlama yapan bir erkek nasıl bir kadın tahrik edebilir. Yani şudur olay aslında. Bir tarafın tahrik olası vardır ve bunu bir şekilde bahane ediyordur.
Bu göreceli bir olay bazıları mutfağa karışan erkeklerden nefret ederken, bazıları ise yardımcı oldukları ve hazıra konmadıkları için mutlu oluyorlar. Ben ikinci gruba dahil biri olarak ekstra bi çekicilik olduğunu düşünmüyorum..
Öyle her yemeği yapmasını bilmesin, çok iyi yaptığı bi iki çeşit yemek olsun, onu da 40 yılın başı yapsın yeterli. Ama ben yemek yaparken bana yardım etmesi 10 numara olur, kalbimde tahta sahip olur 😏
Hayal et mutfak tezgahında sağ tarafta sen salata hazırlıyorsun, eşin veya sevgilin solda ocakta sevdiğin yemeği yapıyor, arkadada Tarkan çalıyor dans ediyorsunuz. Yaşamadıysan bir dene derim 🖐️
Sabah kahvaltısı hazırlarımda yemekte anca salata ve hazırlık faydam olur gerisi beni aşar bea
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Ben hoşlanmıyorum erkeğin yemek yapmasından hiçde çekici gelmiyor tadı tuzu olmamış desem kırılıcak çok güzek desem havaya giricek o yüzden hiiiiç gerek yok