Arkadaşlar Evimin altında bir köpek gördüm çok tatlıydı resim çekilmek istedim sahil kenarında sonra annemle sahibinden rica ettik sahile getirince resim çekilebilir miyim diye oda tamam dedi numaramı verdim mesaj attı çıkarınca söylerim diye sonra ikinci gün gördük getiricem dedi hatta köpeiği yıkılayım dedi falan dedi sonra otelin köpeğiydi otel abisininmiş sonra şu cafe bizim o cafe bizim diye bana hava attı sonra bana gün verdi yarın getiricem diye ekti beni bende numarasını sildim wp resmî gidince anladı şimdi çocuk beni görünce kafasını çeviriyor sürekli özellikle başka yöne bakıyor annemden aynısını yapıyor yüzümüze bakmıyor neden böyle yapıyor yani yorumu olan var mı? kafa çevirmesi ne anlama geliyor? taitlde oldu bu yazlığımızın altındaydı otel bu arada
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Kanka işine gelmemiş kısaca yahut köpek ona ait değil sizi kolpalamış.
Hayır ya onun eminim ondan da kafasını niye çeviriyor onu anlamıyorum ckkvkv
Yaptığı hatanın farkına varmış olmalı ki yüzünüze bakamıyor.
Ya şöyle bakamıyor değil bilerek başka yöne çeviriyor trip atar gibi yani
Bide sence benim ondan hoşlandığını anlamışmıdır?
Vallaha şu anlattığın hikayede ben bile anlamadım senin ağzından dinlememe rağmen o nasıl anlar hiç bilmiyorum 😌
Valla uzun uzun yazdım işte köpeği istedim numaramı verdi oda dedi getiricem gün verdi ekti bende numarayı sildim wp resmî gitti anladı yani şimdi kafasını çeviriyor nerde görse yüzüme bakmıyor bide zengin bi çocuk bana hava artı orası bizim şuarası bizim diye
Bende diyeyim Beyaz saray bizim buna da tüm KS halkı olarak inanalım demem o ki çocuk baya baya sallamış belli ki amacı yaz aşkı bulmak kendine işte senin dikkatini çekip takılıp kenara atacak bir kafayla konuşmuş seninle benim anladığım kadarıyla.
Söyledikleri gerçek instagramdan falan kanıtlanabilir aslında bende yaz aşkı arıyordum keşke pas verseydi ya
Bide seni yaz aşkı olarak kullanmak istemiş dedin öyle istese beni neden ekti ki
Annenle aynı ortamda bulunduğun için iş ciddiye biner diye çekinmiş olabilir madem sende yaz aşkı arıyordum diyorsun o zaman yapış yakasına bırakma.
Ya evimin altında kabul etmezse rezil olurum bide hareketlerinden ben beğenmedi gibi algıladım sence annemden dolayı mı beni ekti
Muhtemelen bu sebepten dolayıdır, kadın/kız olduğunu unutma gururunu ayaklar altına almadan bir şekilde yeniden denk geldiğiniz zaman yanına gidip soğuk bir şeyler içelim mi diye sorup oradan kendine çekebilirsin belkide çocuğu o hâla seni ektiği için öyle hareketler yapıyor muhtemelen
Red ederse rezil olucam bide hergün önünden geçiyoruz daha da geçemem ckvklglg
Aşk cesaret ister cesur değilsen hiçbir zaman istediğini elde edemezsin bu hayatta.
Peki bişe sorucam çocuk başını çeviriyor bu saatten sonra zorlamasam mı beni beğenmiş olsa çevirmez heralde
Sen geçtikten sonra arkandan bakmadığı ne malûm?
Arkamdan bakıyor karşıdaki dövmeci çocukla konuşunca arkamdan bakıyor zaten ama önemli olan yüzüme bakmıyor sorun orda göz göze gelince yüzünü çeviyor
E işte yüzüne bakacak yüzü yok demek ki, çekiniyor seni ektiği için belli ki bu yüzden de yüzüne bakamıyor şansını denemekte fayda var.
Ama yüzü yokmuş gibi çevirmiyor trip atar gibi çeviriyor düşman gibi
Bilemiyorum artık trip atacak bir şey de yapmamışsın bence sen yanlış anlıyorsun durumu, gözünde çok büyütme git konuş ne kaybedersin ki.
Tamam saol gaz verdin umarım batmam ckfkkf
Numarasını sildim ya ondan yapıyor olabilir ya da beni beğenmedi ondan
E bekliyorum neler olmuş bakalım hep birlikte görelim.
Numarasını silmenin haklı bir sebebi var eğer o yüzden yapıyorsa çocukça.
Tamam rezil olmam inş saol torunun için :)
Rica ederim bol şans.
Yorumun*
1 gündür aynı soru tekrar tekrar açma şunu bak seni bulup sonunda yastıkla dövcem 😂😂
Of ya :(
Aşk işte
aşk değil paranın kaldırma kuvveti
Ya ama çocuktan da hoşlandım ikisi bir arada
vae ya tam şerfazsn ha köpek 😂😂
Neden ki
burdan yazamam üşendim
Yine niiu
Ne?
Ne dedin ya :(
Her gün aynı soru
:(