Sabir ve duayla nasip beklemek Dogru mu?

Öncelikle 28 yeni doldurmus bi kizim. Avrupada dogmus buyumus orda halen yasiyorum. Unv bitirdim calisiyorum 4 senedir. En az 2-3 senedir yasadigim ulkeden benim gibi musluman falan olan ciddi bi iliskim olsun isredim. 3 sene önce bi kac kisiyle kisa tanismisliklarim oldu Burda tinder cok meshur ister ciddi ister tek gecelik iliskiler icin. Ilk uliskim ayni sirket fakat farkli sehirden birisiyledi tam istedigim gibiydi 9 ay surdu sonra terkedildim bos bahanelerle. Gecen yaz hayata kustum resmen cok zor gunler gecirdim. 5 ay gecti kisin bu sefer hayat ark dedigim insan buldum sandim buda tinderden fakat daha önce tanismisligim vardi. 5 ay surdu Nisan falan konusuluyordu fakat oiskolojik manyak cikti terkettim 3 ay oldu. Haketmedigim muameleler karsisinda Sabrim kalmadi. Hayata kustum fakat bu sefer namaz kilmaya basladim yaptigim gunahlar caresizlikler vs bambaska bi huzur aldim cok sukur devam ediyorum. Artik aramicam kimseyi nasibim beni bulsun diyorym benim niyetim ciddi ki sadece yasadigim ulkeden istiyorum. Dogru yoldamiuim? Insta falan acik tutuyorum spoeuma devam ediyorum is vs eger olucaksa sans veririm belki ordan. Sabirla duayla aramadan nasip aramak Dogru mu?
Sabir ve duayla nasip beklemek Dogru mu?