GÖNÜL HAKKI MI GÜNAH O GÖNLÜ MURADINA ERDİRMEK İÇİN DUA ETMEK Mİ YANLIŞ?

5 yıl görüştüğüm biri vardı ve birbirimizi çok seviyorduk hala da öyle. Ailesi beni istemedi 2 yıl mücadele ettik ama ne yaptılar ettiler bizi ayırdılar o kadar saçma sapan yollara baş vurdular ki anlatılmıyor. şimdi o dayısının kızıyla evli ama hala arıyor kızda biliyordu beni hatta kaç kez aradı nişanlıyken. yüzügü attı yine yaptılar yapacaklarını ve şimdi biz ara ara görüşüyoruz yanlış yapıyoruz diyoruz kesiyoruz sonra bir şekilde tekrar konuşuyoruz şimdi ben rabbim e bizi kavuştur die dua edeceğim korkuyorum yuva mı yıkmış olurum diye ama sonra da kızda dahil hepsi bizi bile bile zorla ayırdılar diyorum. çevremde danışmadığım kimse kalmadı herkes farklı bir yorumda bulunuyor. kimi unutmaya çalış diyor kimi gönül hakkı ağır olur sen ondan önce de vardın ve o seni bile bile evlendi diyor. ne yapacağım ne yapmam gerekiyor bilmiyorum unutmayı denedim kendimle çok savaş verdim beceremedim de yardımcı olun lütfen. yanlış yapmaktan korkuyorum hangisi günah gönlümün ahı mı? benim dua etmem mi?
GÖNÜL HAKKI MI GÜNAH O GÖNLÜ MURADINA ERDİRMEK İÇİN DUA ETMEK Mİ YANLIŞ?