Hesabımı takip edenler, denk gelenler bilir aşka dair pek çok görüş paylaştım. Birçoğu da ÇSG seçildi. Ama gel sor bana 'hiç aşık oldun mu?' diye cevabım hayır olur.
Ya belki kendimle çelişeceğim ama ben aşkın arkası boş bir şey olduğunu düşünüyorum. Çünkü günümüzde aşk, para üstü vermek yerine 'sakız versem olur mu' diye sorulan o 25 kuruşluk sakızlardan farksız. Böyle sahte bir aşkı da ben istemem.
~yani aşk olmadan da insan yaşayabilir. Kendimi aşka dahil etmeden geliştirdiğimi ve o konuda insanlara yardım edebilecek yeterlilikte olduğumu düşünüyorum 🐳
Şöyle bir şey var aşk kesinlikle insanı yaralıyor yani hemde öyle büyük yaralar açıyor ki böyle yaraları başka bir şeyden almam pek mümkün değil değişik bir şey yani onsuz oluyor ne de onda tam arada da olmuyor yani ne yaparsan yap bir şekilde olmuyor hep bir şeyler yarım kalıyor tamamlanmıyor insanın fıtratında birini sevmenin hiç olmamasını isterdim açıkçası.
Aşk insanı hem yaralayan hem mutlu eden hemde büyüten bir his. Ama aşk her zaman herkesin başına gelecek bir duyguda değil. Hayatta bir çok his var ve bu hislerden sadece biri aşk. Aşkı yaşamamış biri hayatın sadece bir hissini kaçırmış olur yani hayatta deneyimleyecek çok şey var.
Hayat "aşk" demek değildir. Sadece hayatı eksik yaşamış olur insan. Puzzlen bir parçası kaybolduğunda nasıl eksik kalıyorsa, aşk yaşamayan insan da sadece eksik kalıyor.
Boşa yaşanmış diyemeyiz ama birşeyler eksik kalmıştır. Aşkı bulanlar çok şanslı hele ki karşılıklı ise dünyalar senin olur ayakların yerden kesilir. Ama şans işte herkese nasip olmuyo