Günaydınlar...
Hayatında hiç evlenmemiş insanlar oluyor o da nasip kısmet tabi.
Acaba aşksız bir yaşam olur mu?

Günaydınlar...
Hayatında hiç evlenmemiş insanlar oluyor o da nasip kısmet tabi.
Acaba aşksız bir yaşam olur mu?

Olur niye olmasın hayatta bir şey olur mu sorusunun cevabı olur. Hayatta her şey olur. Herkesten her şey beklenir. İnsanoğlu herşeyi yapabilecek potansiyelde. İster aşık olur ister seri katil. İster hayvan hakları savunucusu olur ister papaya suikast düzenler. İster vatanı için can verir isterse dövlet bize bahmey diyip dağlara çıkıp doğduğu topraklara ve beraber yaşadığı insanlara gaflet, dalalet ve hatta hıyanet eder. Hayatta her şey olabilir.
Evlenmemiş insan aşık olmamış mı oluyor yani ya da evlenen insanlar eşine aşık oldukları için mi evleniyor tâbi ki hayır biraz yanlış bir açıklama olmuş.
Anladım..
Risksiz garanti bir yaşamın anahtarıdır ama ne kadar güzel şey varsa bu kapının ardında bırakırsın.
Olur olur bal gibi olur
Bence olmaz be 🙄
Niye ki 🙄🙄
Bence bir yerden sonra insan sevmek sevilmek ister 🙄🙄
Öyle ama bazen yanlış insala bunlardan soğuyabiliyorsun.
Ever bir de o var tabi 😕🙄
Yine haklı olduğum bir konu 😌😌
Hiçte bile haklısın demedim 😏 ayrıca öyle bir tecrübe yaşamış olmak her zaman olacak kaidesi taşımaz 😎
Ama hevesi ve güveni bitirir 🙄🙄
Ve haklıyım 😠
Sen öyle san 😝
Sanıyorum 😠
Şiddete hayır 😏
Cevap
15Cevap
Hiç evlenmemiş demek aşkı yaşamamış demek olmuyor ki sadece naneyi yememiş demek oluyor 😅 aşksız bir hayat düşünemiyorum bile
Aşkı yaşadık, yüreğimiz acıdı..
Aşksız bir yaşam olmaz, insan eksik kalır. Bazen acı, bazen tatlı ama yaşanılması gereken bir duygu.
Aşksız olmaz ama evlenmeden olur.
Aşksız yaşam yaşam değildir benim için
Aşksız Yaşam Yaşamak Değildir Ruhsuz Odun Gibi Nefes Alıp Vermektir İnsan Olan Sever Aşık Olur Bi kalbi Olmalı İnsanın Aşkın olmadığı yerde mutluluk da Olmaz
Evet olur. Aşk ve evlilik gerekli bir şey değil. İnsan yalnız bir şekilde hayatını sürdürebilir.
Dünyada yaşıyoruz diye aşık olmamız veya evlenmemiz gerekmiyor.
Aşk sadece doğru insanda yaşandığında anlam kazanır. Diğer türlü götürüsü getirisinden daha çoktur. Çoğu insan aşk ayağına kendini kandırmakta rezil ilişkileri kastediyorum..
O duyguyu tattıysa yaşayamaz, tekrar aşık olup sevmek, sevilmek ister, isteniyor. Ama eğer tecrübeler kötüyse insan uzak durmak istiyor, kalbinin bir köşesinde o duyguyu yine tatmak istese de.
Kişiye olan aşk üzüntü ve mutsuzluk getiriyorsa eğer bir süre sonra aşk saçmalık geliyor, aşksız hayat daha güzel geliyor.
Kırıla kırıla kırk parçaya bölünürse insan, olur
Olmasa da olur, varlığı ne kazandırdı ki yokluğu ne kaybettirsin.
Bence olmaz. Çünkü hayatta başımıza gelebilecek en güzel şey aşktır.❤️🔥
Olmaz asksiz insan kurumaya mahkum cicek gibidir
Aşk olmalı ya koskoca hayatta en azından bir kere
Bence olur ama bir yere kadar. Bi yerden sonra artık insan ihtiyaç duyuyor bence.
Olur, o sahtelikleri yaşamaktansa çok daha güzel olur.
Oluyor gibi işe yaramaz yıpratıcı toksik bir kadınla olmaktansa yalnız kalmak daha iyi
Olur, aşık olunca insanın başı göğe mi eriyor ya da evlenince?
Evet, olur. Çok da güzel olur. Örnek ben 😂
Evet olur aşkta neymiş ayak bağı resmen
Tadı olmaz
Sanırım bunu zamanla öğrenicem
En iyi yaşam olur hemde
Aşksız yaşanmaz, yaşansa da tadı olmaz
Olur, oluyor yıllardır aşk yok hayatımda
Hiç aşık olmadım
Neden olmasın ki çok ta güzel olur beybisi
Olur
Evet oluyor
Olur, oluyor