Sizce aşk olmadan bir hayat düşünebilir mi? Siz ömrünüzün sonuna kadar bu şekilde yaşayabilir misiniz?

Sizce aşk olmadan bir hayat düşünebilir mi? Siz ömrünüzün sonuna kadar bu şekilde yaşayabilir misiniz?

Aşksız bir ömür geçer tabi ki de.. ama bu ömür yalnız olur ve insan nefes aldığını bile hissetmez.. kısaca ruhu yok yaşamıyor gibi hisseder.. benim için aşksız hayat buna benzer çünkü beden olarak yaşarım ama ömrümü adayacağım ömrümü severek geçireceğim kimse olmamış olur.. her şey gönlünüzce olsun
Ben hala geçirmekteyim, şimdi diyeceksin ki daha gençsin ama yaşıtım olanlar ve 14-15 yaşındakiler de çocuk olduğu halde genç olduğu halde istediği kız ile sevgili olabiliyor aşk yaşayabiliyor
Benim tek derdim bu ♿ halde olmak bu yüzden reddediliyorum ben
Aşk hayatın baharatıdır. Nasıl baharat olmadan yemek olmazsa aşksız da hayat tatsız tuzsuz lezzetsizdir
Tatmak gerek o duyguyu ama bağımlı olmadan kendini bağlamadan akışında..
Teşekkür ederim 🙏🎈
Rica ederim (:
Cevap
13Cevap
Geçer geçmesine de keyif alınamaz.. Nasıl bir yemek yaptığında tuzu, baharatı, yağı eksik olduğunda tat alamıyorsak tıpkı onun gibi günler geçer gider..
Bu yaşıma kadar hayatımda aşk olmadı olmamaya da devam ediyor. Bunun herhangi bir eksikliğini hissetmedim. İlerleyen zamanlarda işte aşk buymuş diyebileceğim biri çıkarsa aşkı doyasıya yaşarım
35 sene geçti. Kafa rahat hemde. Bir tanesi olmadı. Geçer. hemde daha rahat. kendi hayatın kendi kararın.
Yaşanır mı aşksız, sevgisiz? İnsanın yaratılışında var sevgi açlığı. Ben denedim, 47 gün yaşayabiliyorum. Sonra komaya giriyorum.
Her şey bizim isteğimiz ve irademizle olmuyor hatta Allab izin vermedikçe hiçbi ley olmuyor biz sadece seçim yapıyoruz
Kendine yetebilen insanlar için illaki duygusal bir bağ şart değil. En azından ben eksikliğini pek hissetmiyorum bu duygunun.
Hemde nasıl geçer daha huzurlu, kafan rahat, dert trip olmadan rahatın bozulmadan...
Hayır geçmez illaki aşık olup onu istersiniz ya da sizi isteyen biri olur
Geçer. Aşık olmadan mutlu yaşayan insanlar var.
Geçer geçiyor, geçiriyorum. Erkek dırdırı yok. Kafa rahat.
Geçiyor zaten, sonuçta hepimiz geberip gideceğiz, olsa olmasada, yaşam kısa...
Geçiyor ama aşkla daha bir anlam kazanıyor...
geçmez o da ihtiyaç o duyguyu tatmak
Gayet de güzel geçer, aşk sadece acı verir
Geçer, hatta ömrün uzar.
Geçer ama tatsız tuzsuz
Yaşamak lazım. Geçecek olursa onu şecerim.
Geçer, geçmeli, geçecek.
Geçer ama aşk ile başka lezzetli geçer
Aşksız bir ömür geçmez. Çok boş bir hayat.
Hayır ama imkansız birine aşık ömür boyu yaşarım
Ömür geçmesine gecerde tatsız tuzsuz geçer
Geçmez, geçmesin zaten
Aşksız bir ömür eksik yaşanmıştır.
Geçmez ask heycan katar sevgi katar
Bal gibi de geçer..
Geçer niye geçmesin
Yaşayan yaşıyor
Geçer
Geçiyor. memnunum halimden
Geçer tabi
gecmez