umursamıyor sizi zaten sizin onun en yakın arkadaşı ile sevgili olmanız ona koyar mı koymaz mı? 👌
kız erkek fark etmez taraf olarak eski sevgili ne hisseder
kız erkek fark etmez taraf olarak eski sevgili ne hisseder
Anlık olarak koyar tabii ama onun seni nasıl hatırladığı pişman olup olmamasını daha çok etkiler, daha çok özleyip de ulaşamaması daha çok koyar, diğerindeki koyuş sana artık k@ltak gibi bakmaya başlayınca pek uzun sürmez açık açık söyleyeyim dedim :/
hayır eski sevgilim iyi birisi değildi bana böyle çöpmüşüm gibi bi tavrı vardı ayrılinca sevgili yapip kızla videosunu öpüşüp sarılırken bana attı küfürler hakaretler etti hemde ina hiç bişey yapmamışken arkamdan arkadaşıma benim eski k"ltak diye bahsetmişti arkadaşım kızmıştı bana tavrı biydi yapıcağım şey onda bişey değiştirmez ben ona kötülük yapmadanda böyleydi şimdi yapıcağım şey canını yaksın gebersin ölsün
öyle bişeye gerek yok iğrençlik olir sevgili olmam resimlerimizi storyy atmam arkadaşının beni ne kadar sevdiğini duyurması yeterrr
nedenn
Selamlar.
Biten tüm ilişkilerde eskiye dönen sevgililerin hiçbiri eski sevgilisini umursamaz seninde yapman gereken bu eskiyi unutup önüne bakman sırf eski sevgiliden intikam almak için en yakın arkadaşıyla yakınlık kurman sevmediğin bir insanı basit bir intikam oyununa alet edeceksin o insanında duygularıyla oynuyacaksın hemde kendini eski sevgilinin gözünde basit edeceksin intikam alayım derken aslında kendine daha büyük bir kötükük yapacaksın eski olmuş biri için kendini düşüreceğin bu durum hiç mantıklı değil tamamen zararını sen yaşarsın o ise hiçbişi olmadan hayatına devam eder yapman gereken en doğru haraket eskiyi unutup önüne bakmak olacak...
size özelden yazabilir miyim
Cevap
4Cevap
umursamadığım birisi yapsa komik gelir. kasıtlı yaptığını fark edersem eğer
Onun gözünde orospi olursun ve çocuk gidip derse ben eski sevgilin ile çıkacağım faydalanmak için sana koyar
eski sevgilimin gözünde ne oldumu umursamıyorum şahsen gebersin arkadaşıda zaten öyle faydalanicak birisi değil ben ciddi olursam çocukta ciddi olur
Doğru ama arkadaşlarımda biliyor olayı mesela çocuk saf ve iyi duyguyla eski sevgilimi benim için silmeye hazır biz ciddi olursak eski sevgilim ne yapar?
Siz ikiniz anlaşıyorsanız bence onu takmayın bile dikkat et ama bilerek seninle konuşuyor olmasın dalga geçme amaçlı
.. pu olursun baska bise olmaz
ismin güzelmiş
Thanks aşko🤪
Kacamak mı yapmak ıstıyorsunuz
yoo göstere göstere sevgili olmak
o bence tek gecelık ıstıyor
Adın 9 a çıkar 8e inmez
ama çocukla ciddiysem ailemle bile tanıştırırsam
Uzak dur
eskilerinizi salın be
saçmalık
direkt severim en temizi