Aradığım gibi bir kız bulamadım samimi olarak evlenmek istiyorum, Ama evlenmek isteyen genç kız yok?

Şöyle bir eşim olsum başka birşey beklemiyorum ya 😍😍😍

Rabbimin yolunda beraber hizmet edelim, o kızlara ders versin bende erkek talebe yetiştireyim, neden nasip olmuyor anlamıyorum, beş yıldır bu niyetim var çok istiyorum 😔😔

Ya gerçekten o kadar kötü bir zamanda yaşıyoruz ki, Ben çarşaflı peçeli bir eşim olsun çok istiyorum, herşeyden çok istiyorum namazlarımızı beraber kılalım, Birlikte ilmimizi arttırıp insanlara ulaşalım tebliğ edelim hayallerim var, ben samimi böyle bir eş istiyorum, kendim de yakışıklı bir gencim, İşim gücüm de var, , Hatta bu siteye de belki böyle uygun birisini bulurum diye üye olmuştum, Normalde böyle sitelere de girmem genç yaşta evlenmek gibi güzel birşey olamaz, Peygamber efendimizin en büyük sünnetine uymak imanımın yarısını kurtarmak ve genç yaşta iffetimi muhafaza etmek istiyorum, çok istiyorum ya 5 yıldır arıyorum, Buradan bulabilir miyim 😔😔
Aradığım gibi bir kız bulamadım samimi olarak evlenmek istiyorum, Ama evlenmek isteyen genç kız yok?