AŞIRI DERECEDE İÇ SIKINTISI ÇEKİYORUM HEMDE HİC BİR SEBEBİ OLMADAN?

Arkadaşlar lütfen dalga geçip alay edecekler cevaplamasın kendimde olmadığım bir dönemden geçiyorum lütfen. Şimdi benim maşallah çok güzel bı ilişkim var. Çok mutluyuz hiçbir sıkıntımız yok. 2 gün önce tatile gittik bütün arkadaslarimizla sabahladık denizde. Ki bu ilk kez beraber sabahlayisimiz değil. Fakat en son sabahlamamizdan sonra zaten ona olan asla bitmeyen özlemim daha da arttı. Artık benim içimi oyar oldu bu özlem. Herkes sevdiğini kaybetmekten korkar. Onsuzlugu istemez. 1.5 senedir bende de bu böyleydi. Ama şu an kat be kat fazlalaştı. Artık bazı şeyleri kafamda kurmaya başladığımı farkettim. Hiç yansitmadim erkek arkadaşıma. 2 gün içim içimi yedi. Hayatımda ilk kez kendimi bu kadar uçuruma yakın hissettim. Sanki o gidecek gibi sanki bidaha onu goremeyecekmisim gibi. Ama ayrılma gibi bı durum söz konusu değil. O kadar anlamsız geliyor o kadar ergence geliyor ki bana kendi hissettiklerim şu an. Ama yemin ediyorum elimde değil. Dün gece artık patladım. Dedim belki ağlarsam geçer. Ağladım. Yüzüm gözüm şişti. Erkek arkadaşım görüntülü arayınca haliyle farketti ona anlatmamı istedi. Anlattım uzun uzun konuştuk. Kapattık. Onunla konuşurken o kötü his yoktu. Kapatınca ben yatağa geçince yine nuksetti o b*ktan his. Erkek arkadaşıma çok düşkünüm. Ailevi olarak çok fazla sorunlar yaşadık ikimizde hep beraber geldik üstesinden. Ona olan bagliligim o kadar fazla ki herhalde bu yüzden böyleyim diyorum. Ama artık geçsin istiyorum. Reglim yaklaşıyor belki onun hassasiyetligidir diyorum ama ilk kez olmuyorum sonuçta regl. Her neyse durum bu arkadaşlar. Ne yapabilirim? Nasıl bu sıkıntıyı üzerimden atabilirim? Şimdiden cevaplarınız için çok teşekkür ederim.
AŞIRI DERECEDE İÇ SIKINTISI ÇEKİYORUM HEMDE HİC BİR SEBEBİ OLMADAN?