Merhabaaaa... 5 Nisan'da bademcik ameliyatı oldum bugün dişlerimi fırçalarken merak edip bakmak istedim bademciklerin alındığı yere. Bu görüntüyü gördüm biraz telaşlandım acaba iyileşme dokusu mu yoksa iltihap mı diye. İnternette araştırdım iyileşme dokusu diye yazılmış fakat örnek fotoğraflarda benim ki kadar beyazlık yoktu. Benim bademciklerimin yapısı büyükmüş hasta olsam da olmasam da büyük görünüyordu. Bir de yüksek ateş geçirdim gördüğünüz gibi uçuk çıktı iyice korkmaya başladım iltihap kapmıştır diye. Acaba işlem yapılan yer daha fazla olduğu için mi yayıldı bu beyazlık? Hastaneye gitmeye korkuyorum 5 Nisan'dan bu yana sabahlara kadar acı çektim uyuyamadım daha fazla canımı yakmalarını istemiyorum. Belki benim gibi bu ameliyatı geçirenler ya da yakınında yaşayanlar vardır sizde de oldu mu böyle şey?
Canım fotoğrafını hemşire arkadaşıma gösterdim. Çok feci durumda iltihap kapmış hemen ameliyat eden doktora gitsin hiç vakit kaybetmesin dedi. bir antibiyotik verirmiş yani tekrar acı çekmezsin vakit kaybetmeden hemen git. Çok geçmiş olsun
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
enfeksiyon kapmış doktora git antibiyotik başlar bir an önce git
Değil mi? Bende öyle düşündüm iyileşme dokusu bu denli beyaz ve heryeri kaplamış olamaz. Kaç gündür hiç mi iyileşmez bu yara çektiğim acıyı bir ben biliyorum bir Allah. Bence de sıkıntı oluştu orada😞
canım korkacak ne var ya antibiyotik verecek ya da gargara tarzı bir şey. Pek kendi kendine geçecek gibi gözükmüyor. tedavisini yaparlar en azından en kısa zamanda. bize de haber verirsin
Antibiyotik kullanıyorum ama gargara vs. şeyler yasak içeride hem yanık hem dikiş hem kesik var yaraya zarar verir diye herşeyi yasakladılar😕 Hastaneye gitsem mi gitmesem mi diye düşünüp duruyorum.
Acı gelip geçici. Evet bazen çok can yakıcı oluyor biliyorum ama iyileşmene yol açan bir durum olacaksa senin için milattır. Sabret. Iyi olmak için acı çekmek malesef şart.
Çok kötü çok😔 Dudaklarım yara oldu dişlerimi doğru düzgün fırçalamıyorum 5 Nisan'dan beri hiçbir şey yiyemiyorum sadece su ve süt içiyorum yarım çay bardağı😞
En İyi Cevaplar