Soruyada bir beğeni alırım görüşler için teşekkürler.
👉👍👈🙏

Selamlar.
Nedense insana en agır gelen duygulardan birtanesidir, özlemek hem güzel hem acı hem de tutkulu bir duygu.
özlemek güzeldir, arzulamaya, tutkuyla bağlı olmaya denktir, bize insan olduğumuzu hatırlatır, kimi zaman çocukluğumuzu, kimi zaman eski dostlarımızı, sevdiklerimizi özleriz. eski albümleri kurcalamaktır özlemek, maziye kafayı çevirip bakmaktır özlemek. varken yokluk, yokken varlık özlenir, hatta bazen özlemeyi özler insan.
Özlemeye kesin bir çözüm yoktur yokluğunu hissettiğimiz her ne varsa zamanla sadece yokluğuna alışırız ve içimizdeki özlem duygusunun bittiğini sanarız ama bize onu hatırlatan en küçük şeyde onu yeniden ne kadar özlediğimizi hatırlarız sadece zamanla yokluğuna alışırız içimizdeki özlem asla bitmez...
Merhaba,
Ben buna yıllar önce çare buldum. Artık fazla bir özlem duygusu barındırmıyorum. Düşüncelerimi ve duygularımı başka kaynaklara aktarıyorum. Çünkü düşündükçe daha fazla içi yanıyor ve alev alıyor. En iyisi düşünmemek..
Malesef bulamadım...
👉🤍🤍😌👈👈
Ben şu hayatta en çok teyzemi özlüyorum o da hayatta değil bazen aklımızdan çıkıyorlar dünya telaşından kendime o zman çok kızıyorum daha geçen gün mezarlığın önünden geçtik teyzemin yattığı ve piknikten dönüyordum diyorum ki madem çok özlüyorsun neden sadece önünden geçerken hatırlıyorsun🤔 üstelik yiyip içip eglenmekten dönerken bu aslında örnekti hayatımızda ki diğer insanları da sözde özlüyoruz ama o özlemin hakkını verebiliyor muyuz acaba?
Teşekkür ederim bitanemmm 💕💕
Rica ederim🖤🖤🤍🤍
Cevap
50Cevap
Özlemeye alışmışım, geldiğinde bocalamam ondan.
Eğer özlemek istemiyorsa insan vazgeçmeli. Vazgeçildiği zaman. Hasrette biter, sıla da, sevda da...
https://youtu.be/0JfPNlWUHjMBulan varsa rica ediyorum bana da söylesin
Çünkü çook özlüyorumAnnemi, babamı, kardeşimi
Asla bu duyguya asla çare bulamıyorum bazen öyle özledim kişiler oluyor ki rüyalarım da görüyorum ve o şekildedir yetiniyorum. alıştım ama eksik gibiyim
Özlemek alışmadan dolayı oluşur bir süre özlem ağır basar ama zaman geçtikçe özlemedigini görürsün. Artık hayatının dışında kalmış ve hayat devam ederken farklı telaşlar yaşamsal kaygılar oluşur özlem duygusu sönüp gider. Mutlu günler.
Aslında bir çare değilde tamamen kendinle alakalı bir durum beyinde bitiyor tamamen.. özleme karşı değilde unutmaya karşı çok büyük kararlar almıştım. Ve sonunda başardım.. ama özlemi dindirmek biraz daha güç oluyor :))
Birini özlemeniz ona dönmeniz gerektiği anlamına gelmez. İnsan bazen özleyebilir, belki çok uzun bir süre özleyebilir ama hiçbir şey sonsuz değildir. Yani ilacı zamandır. Zamanla geçer.
çare olmayan bir his.
cok erken zamanlarda aile uyelerı ve sevdıklerın kaybetmıs kişiler var.
kendı ıcınde yasayacagın belkıde hıc bıtmeyecek bır his.
Merhaba 🎈
Şarkı dinlememek ve düşünecek bile zamanımın olmaması. Eğer düşünürsem sarkı açıyorum, şarkı açınca haliyle özleme duygusu oluyor bu yüzden başka şeylerle ilgilenmeye çalışıyorum.
Duygusal anlamda özlem çekmiyorum ama ölüm acısından dolayı çektiğim bir özlem var. Elde kalan fotoğraflarla, anılarla, kalan birkaç parça eşyasıyla o özlemi gidermeye çalışıyorum işte kendi çapımda.
Evet, spor yapmak, kitap okumak, oyun oynamak, başka insanlarla tanışmak, kısacası boşluk bırakmamakki özlemeye fırsatın olmasın, sonra bş bakmışsın geçmiş🤷♂️
Bana göre özlemek iyidir özlemek sevmenin alametidir tabi eger bi bag yoksa unutmak başka şeylere odaklanmak bana en iyi kitap faydası oluyor okur Ken hiç bir şey düşünmem
Zamana bırakmak gerekiyor ve o kişiye dair herşeyi silip atmak lazım, gözden uzak olunca herşey daha kolaylaşır.
Biliyorum buluşmamıza çok az vakit kaldı ama yine de özlüyorum.
Eşya olarak ta nike kramponumu kaybettim özledim ühüm😂
Sagopa Kajmerin bir sözü çok hoşuma gitmişti ~ gelen o vakitsiz hasretlere sordum bir şey gelmez elden dediler mahvoldum. ~ konuyu özetliyor resmen
İnsan ayrıldığı birini ozleyemez eski onu özler çünkü o kişi değişmiştir çünkü değişmese ayrilmazdiniz
Kalbime gömüyorum. Dünya telaşı zaten unutturuyor ama asla o yangın sönmüyor hep içinde. Her hatırladığında ilk günkü gibi acıyı hissettiriyor.
İlk bu duygunun tesirini hafifletmek isterdim. Özlemek en ağır renk sanırım ve tonunu eşitlemiyor kavuşmak.
Özlem çok farklı bir duygu, ne çaresi bulunuyor ne de merhemi.
Allah özlediklerimizi yakın etsin.
Hayır hiç bir duyguya çare bulamadım ve en zoru da bu özlem
Özlüyorum ama çükümde degil o kadar sknti dert var ki onun özlemine yas tutamam.
Her şeyin çaresi var bu hayatta, bulmuşumdur, bulurum bir şekil.
Özlemeyi seviyorum. Ama özleyecek insan bulmak zor.
Bulunmuyor, insanın doğasında sevmek ve özlemek var.
Bulamadım... Başka şeylerle meşgul olunca azalıyor. Sonra patlak veriyor bir şekilde
Caresi yok ben bazı kavuşmaları mahşere sakladım…Ama iyi…
Ama kötü…
Özlemek insanı bir duygu çare zor ama gerekte yok insan özleyince sevdiğini anlar sonuçta.
Umursamayarak.
Umursamadığın zaman kimseyi özleme duygusu da çekemezsin.
Bunun bir çaresi yok diğer bütün duygular gibi. Yaşayıp sindirmen gerek.
Bu konuda bağışıklığım çok çok sağlam. Çare yok ama baş ediliyor. En ağır özlemle bile😘😘
Cıks bulamadım değer verince özlemeyi unutamıyorsun
Bence oruç tut böylece açlıktan başka bir şey gelmez aklına sadece yemek düşünürsün sjsjkd
bütün duygular geliip gecici bir tek özlem baki o ömür boyu seninle
Açıkçası onun tek çaresi zaman, zaman herşeyin ilacı
Hayır. Ben de çok özlüyorum. Karşıma çıkıp gülümsese affedeceğim. Ama... Olmuyor. I miss his...
Çok acı olsa da özleme duygusuna çare bir başkasını sevmektir. Tabi bu özlediğiniz kişiye haksızlık mıdır orasına siz karar verirsiniz 😭😭
Bulamadim. İstedigom bana hic yuz vermedi o da var. 35 senedir kim anlar ki?
Çare yok insan katlanmayı seciyir. Bir süre sonra insanda alışkanlığa dönüyor
Sikiceksin bak ondan nasıl peşinden koşuyor üç ozlemezsjn cnku hep yanında olur
Bir zaman sonra özlemin nefrete dönüşüyor
Sende beni takip edermisin mesaj atamıyorum sana
Aaaaa perso
Lütfen
Kabul etmiyorsun yani
Buldum kedinize 🐈 sarılın
Bulduk onunla arkadaş olmaya çalışn
Bulan varsa bana da söyleyebilir mii
özleme duygusu yok bende ama duygusal oluyom bazen
Çok zor be
Çaresi yok
Hasret tükenmez gibi kavuşmak bir dakika
Duygusuz bir şrfsz oldum
Var mi ki bunun bir çaresi
Özlem duygum sadece ailemle bağlantılı
Daha aşısı bulunamadı
Çare yan yana olmak ya da kabullenmek...
Hayır maalesef ona çare yok...
Hep kötü yanlarini hatirlatin
Evet kendimi sürekli bir şeyler ile meşgul ederek
tek ilacı çaresi kavuşmak
Hayır bulamadım ve daha da bulmayacak gibiyim
Özlemiyorum ben kesin çözüm
Ben görüntülü sohbetle gideririrm özlemimi
Özlem duygusu malesef yok sayılamaz efendim...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?