Size saçma gelebilir ama benim için önemli bir konu. Birinden hoşlanamıyorum bilee, sanki yanımda bir şeytan var ve hissiyatlarımı yiyor gibi.😂 Bu konuda tekmiyim merak ettim.
Benki insanlardan uzak duran biriyim çok kişi tanımam gizemliyimdir ama çok şükür qlnim ak heryerde saygı duyarlar korktukları için değil efendiliği dürüstlüğüm ve cesaretlerim içim aakli başımda kendi halinde biriyim sadece sıradan evet oldu benimde ama uzun sürmedi 1 saat falan kinci degilim kozcu değilim ama neyse neden anlatayım ki karsimda tabiri caizse adam gibi adam yokki konuşayım anlatayım dinleyeyim veya dinleyeyim
Bu bendede oldu hep duygularımı yogun yaşardım fevri duygusal inis çıkışlarım vardı sonra biseyler oldu ve ben duygularımı kaybettim eskiden 10 üzulecegim seye 2 üzülüyorum eskiden kafaya taktığım şeyleri kafaya takmıyorum istesem de eski halime dönemiyorum. Bu acısızlık hali ilk başta mutlu etmisti beni ama sonra insan acı hislerimi bile yasamak istiyo dolu dolu her hissi yaşamak istiyo bunu derinden duyuyorum üzülüyorum yogun olmasada
Sevmek olmadı da bende hiç diğer duyguları dediğin gibi yoğun yaşadım sonra bundan bi 11 ay önce filan bişey oldu ve senin dediğin gibi oldum insan arıyor ilk başta mutlu etse de
Duygusuz zamanlarımı yaşıyorum. Beğendiğim insanlar oluyor elbette ama sadece o kadar. Güzelmiş Allah sahibine bağışlasın diyip geçiyorum. Tek aşkım kediler