Sevgilimle çok kötü ayrıldık. 😢Ayrılırken ben baya saydırdım hakaret ettim ona. O bana hakaret etmedi ama. Sadece bu dediklerini burnundan getiricem hiç merak etme falan dedi. Bu kadar kötü ayrılmamıza rağmen numaramı silmedi ben de onunkini silmedim. Bugün tam 9 gün oluyor😕 sizce numarasını sileyim mi o neden silmedi yazar mı bu saatten sonra?😢 Böyle hakaretli ayrılıp sevgilisi geri
dönen var mı? bir akıl verin lütfen. Şeytan diyor sil numarasını dönmez diyor ama umudum da var?😕
dönen var mı? bir akıl verin lütfen. Şeytan diyor sil numarasını dönmez diyor ama umudum da var?😕
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Ayrılma sebebi neydi? Ona göre tavsiye verelim
Ayrılma sebebimiz şöyle; ben bunun bir yalanınınyakaldım bu ısrarla inkar etti ben de ısrarla inanmadım o da inceldiği yerden kopsun bu saatten sınra dedi. Sonra ben bunu ispatlarım (Arkadaşına mesaj atarak ispatlamaya çalıştı. Tabii bozacının şahidi şıracı durumu var burda) ama ilişki biter diyip beni tehdit edince ben açtım ağzımı yumdum gözümü ve hakaret ettim buna baya. Beni böyle tek kalemde silip atması zoruma gitti. O hakaretle karşılık vermedi hiç. ben de hemen özür diledim. Ardından da seninle arama uzun bir süre mesafe koyacağım, seni zerre sevmesem bu mesafe sonsuza kadar sürerdi dedi. Böyle söylesince ben de biraz kafasınındünlesğn diye bir hafta bekledim ve bir hafta sonra uzun uzun pişman olduğumu, özür dilediğimi ve devam edip etmeyeceğimizi
de sorduğum güzel mesajlar yazdım. Çevrimiçi olduğu halde görüldü yapmadı bu mesajlarıma ben yazdım da yazdım güzel güzel. gururum incindi senin sinirlenince dilinin kemiği yok falan dedi. sonra yine umursamadı yazdığım mesajlarımı ki çokmgğzwl bir dille yazmıştım. ben de sinirlendim saydırdım yine buna ve kal sağlıcakla dedim. Sonra bana samimi olup olmadığını görmek için ben bu kadar uzattım yoksa dönecektim zaten sana. özrün samimi değil dedi. iki üç mesaj önce gurur dip mesajlarımı görmezden gelen adam saydırınca konuşmaya başladı. ılımlı yaklaşsaydı yazdıklarıma şu an ayrı olmayacaktıık barışmıştık çoktan. bu şekilde ayrıldık işte😕 Ve tüm bunlara rağmen numaramı dahi silmedi garip değil mi? bi ton hakaret ettim buna ben.
Bir devayrıldıktan 3 gün sonra Whatsapp’ “dokunmayın da böyle kalsın içimde yalnızlık çoğalsın” sözlerine sahip bir şarkılı story attı arabada çekilmiş. Normalde Whatsapp’ a story atmıyordu bana gönderme yaptı biliyorum. çünkü bir gün önce ben gezdiğim bir yerin videosunu story atmıştım Whatsapp’a. misilleme olarak yaptı o da fakat o şarkı sözleriyle vermek istediği mesaj ne? sizce?😢Bugün 9 gün oldu ayrılalı. yazar mı bekleyeyim yoksa sileyim mi numarasını? kafayı yiycem ya😣
Yalan olan ilişki yürümez. Birde inkar etmiş ısrarla. Artık yazma ona. Pişman olsa da affetme. Beni aldatan kişide onca hakaretime karşı susmuştu. Hatta aldatmadan öncede hep kavgalarda ben bir sürü şey sayardım o susardı. Ama bak susması onu adam etmiyor. Sen yoluna bak. Pişman olsada yalancıyla ömür zor ve stresli geçer.
Ya tabii fakat çok güzel gidiyorduk. 😕Sen hakaret edince ayrıldınız mı peki? kim döndü sonra?
Döner mi köpek olaun istiyorum vurucam tekmeyi hırslandım çünkü cidden. Dönerse hangi yüzle döner. Nasıl bir mesaj atar fikrin var mı? Gururlumadam numaramı silerdi onu bile yapmadı.
Biz çok kavga ettik. Ayrılmadık taki aldatana dek. Aldatınca terkettim.
Numarasını sil. Bizde çok güzel gidiyorduk ama sırf güzeldik diye hatasını affedeceğim anlamına gelmez
Anladım. Benimki 27 yaşındaydı. pısırıik bi tçp de değildi bana sesini yükselttiği olmuştu ama bu kadar saydırdım karşılık olarak saydırmadı ben şaşırdım beklemezdim ondan. Yazar mı bi şekilde bana sence bu? ne yazar onu da bilmiyorum
Dönmezse dönmesin. O seni ilgilendirmesin artık. Umursama.. Bitmiş gitmiş artık. İçinde rahat olsun çünkü senin bir suçun yok bana göre
içim rahat çünkü onun söylediği yalan yüzünden böyle olduk. yapmasudı devam ediyordum şimdi. her şeyi mahvetti
Döner
9 gün oldun bugün. Baya saydırdım çocuğa. Karşılık da vermedi. Numaramı da silmedi. Garip değil mi böyle kötü ayrıldıktan sonra numara silmemek?😕 Dönecek acaba o yüzden mi açık kapı bıraktı. İşk ilişkimdi kestiremiyorum ne yapacağını? ne zaman döner bu
Bence burnundan getiricrm falan demiş ya aklinda bişey olduğu için belkide iletişimi kesmemistir
Ben de öyle düşünüyorum çünkü bir hafta önce kavga ettik yani bu yalanını inkar ettiği zaman işk o zaman hakaret etmeye başladım ben buna o zamna da bunları dediğini
pişman olacaksın, bunları sakın unutma diyip durdu bana. En son ayrılırken saydırdım yine aynı şeyleri tekrarladı ısrarla bi de kaç kez dedi. tehdit etti resmen. Ne demek istedi anlamadım?😕 Bu kadar hakretime numaramı silmesi gerekmez miydi
hadi hakaretle karşılık vermedi anladık da numaramı bile silmemesi acaba dönecek mi yakın zaman da diye düşündürüyor beni bugün 9 gün oldu. Çok mu geç dönmesi için. sen ne düşünüyorsun? kafam allak bullak.
Erkekler işte naparsin
İlk ilişkim döner mi ne yapar bilmiyorum buraya sorayım dedim
Valla yanlış kişiyle konusiyosun gayet tecrübesiz biri olarak