İnternet & Teknoloji Yazsa/arasa da konuşsak dediğin biri var mı😜? HeartofFire Takip Et Master Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 88 Yapay Zekaya Sor Vuhuu e keyifli geceler o zaman uslu yaramazlar :D :P #smell Güncellemeler+1 yıl Süper ✨️ Yazsa/arasa da konuşsak dediğin biri var mı😜? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 16 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,5b cevap paylaştı. Aşk anlamında yazsa ya da arasa dediğim birisi yok :D keyifli geceler ben uslu duruyorum ahahs 🥂✨ 1 0 Yorumla
AşkıÖldürmek Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 808 cevap paylaştı. Beni isteyenler de benim istediklerim de benimle o sebeple hayır yok 2 0 Yorumla
novel Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 991 cevap paylaştı. yazdıklarımdan beklerimyazmazlarsa yazamıyorum bende. Özellikle hadi yazsın dediğim yok. 1 0 Yorumla
teflon-_-tava Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Biz aramadan aramıyorlar arayınca niye aramadın şwrefaiz diyede fırça atıyorlar 1 0 Yorumla
YorgunBirCicek Takip Et Master Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 765 cevap paylaştı. Hayır yok maalesef dünyanın hatta evrenin en yalnız insanıyım 😔 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Var da ne yazar ne de ararKeşke arasa sesini duysam.. 1 3 Yorumla HeartofFire +1 yıl Sen ara Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Açar mı ki bilmiyorum ya terslerse Yorumla HeartofFire +1 yıl En azından dene Yorumla
HudutGüneşi Takip Et Xper 1 Yaş: 32 +1 yıl Burada değer verdiğim bir kac kişi var gerisi boş 1 3 Yorumla HudutGüneşi +1 yıl Bu arada onlardan birisi sensin beni az çok tanırsın 🙂 Yorumla HeartofFire +1 yıl öyle mi? nereden tanışıyoruz :) eski üyelerden misiniz? Yorumla HudutGüneşi +1 yıl Evet Gaziantepli dersem tanırsın belki😀 Yorumla
u kakilakuku Takip Et Master Yaş: 102 , eic 44% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,7b cevap paylaştı. Evet beklerım arada yazsın hep beklemesın 1 12 Yorumla u kakilakuku +1 yıl Neden ınternet kategorısı Yorumla HeartofFire +1 yıl Kategoriyi ben seçmedim sistem yaptı :D Yorumla u kakilakuku +1 yıl Sanalcı sistem 😜 Yorumla HeartofFire +1 yıl Sanalcı mı reelci mi bilemiyorum :D Yorumla u kakilakuku +1 yıl Bır kısım 😜 Yorumla HeartofFire +1 yıl sen hangi gruba dahilsin acaba :D Yorumla u kakilakuku +1 yıl Ben sıstemcı degılım kı yapay zekayım ben sdsa Yorumla HeartofFire +1 yıl peki ahsh Yorumla u kakilakuku +1 yıl Euzu bıllah töbee :D Yorumla HeartofFire +1 yıl Allah kabul etsin ash Yorumla u kakilakuku +1 yıl Yanlıs soruya yazmısım ya carpılcaz :) Yorumla HeartofFire +1 yıl ashh ben yazmadım kuzen yazmış 😂 Yorumla
CoffeeAndCoffee Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 421 cevap paylaştı. Yok. Konuşmak istediğime ben yazarım zaten. 1 4 Yorumla HeartofFire +1 yıl uuu :D Yorumla CoffeeAndCoffee +1 yıl yes beybii djdh Yorumla HeartofFire +1 yıl ow yeah baby :D ahsh Yorumla CoffeeAndCoffee +1 yıl 😂😂 Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 2,2b cevap paylaştı. Var tabi ki 😅 Keyifli geceler 😊 1 6 Yorumla HeartofFire +1 yıl Etiket ya etiket :D Yorumla Semih6934 +1 yıl Ama kimi etiketlesem ki 😅 Yorumla HeartofFire +1 yıl Konuşmak istediğin kişiyi işte ahhs :D Yorumla Semih6934 +1 yıl Utanırım 🤣 Yorumla HeartofFire +1 yıl 🤣🤣 ya haahah saçmalama be Yorumla Semih6934 +1 yıl Ahahah 🤣 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Artık yazmak istemiyorum aşırı agresif ve sinirli 1 1 Yorumla HeartofFire +1 yıl uuu Yorumla
_Queenn_ Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 458 cevap paylaştı. Hiç yok aday adayım bile yok… bu ara iyi böyle… 🤭 1 0 Yorumla
Zz___eeyuyy Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 95% +1 yıl Sohbete ihtiyacım var ama sevdiğim biri yok 1 0 Yorumla
sєrєndípítч Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Yok istediğim herkesle iletişimdeyim zaten 1 0 Yorumla
Serdaryaman006 Takip Et Xper 7 Yaş: 39 , eic 89% +1 yıl Var ama istediğimiz zaman konuşuyoruz 1 0 Yorumla
DeliAdam31 Takip Et Master Yaş: 47 , eic 59% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 492 cevap paylaştı. Arayan soran var diye düşünmedim 😜 1 0 Yorumla
Denizkızı18 Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Arasa keske ama evdekiler duyabilir jsjfks 0 0 Yorumla
TantuniSultanSülüman Takip Et Master Yaş: 43 , eic 81% +1 yıl @-Felaketce- 1 2 Yorumla -Felaketce- +1 yıl Arıyorum ozaman:)) Yorumla TantuniSultanSülüman +1 yıl Ara hatunum😘 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,9b cevap paylaştı. evet var 1 0 Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 666 cevap paylaştı. Kimse yok 😂 1 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,4b cevap paylaştı. Var cok 1 0 Yorumla
fairtail Takip Et Master Yaş: 49 , eic 58% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 940 cevap paylaştı. Hayır 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
37Cevap
Aşk anlamında yazsa ya da arasa dediğim birisi yok :D keyifli geceler ben uslu duruyorum ahahs 🥂✨
Beni isteyenler de benim istediklerim de benimle o sebeple hayır yok
yazdıklarımdan beklerim
yazmazlarsa yazamıyorum bende. Özellikle hadi yazsın dediğim yok.
Biz aramadan aramıyorlar arayınca niye aramadın şwrefaiz diyede fırça atıyorlar
Hayır yok maalesef dünyanın hatta evrenin en yalnız insanıyım 😔
Var da ne yazar ne de arar
Keşke arasa sesini duysam..
Sen ara
Açar mı ki bilmiyorum ya terslerse
En azından dene
Burada değer verdiğim bir kac kişi var gerisi boş
Bu arada onlardan birisi sensin beni az çok tanırsın 🙂
öyle mi? nereden tanışıyoruz :) eski üyelerden misiniz?
Evet Gaziantepli dersem tanırsın belki😀
Istesem bile değmez gerek yok 😂
Evet beklerım arada yazsın hep beklemesın
Neden ınternet kategorısı
Kategoriyi ben seçmedim sistem yaptı :D
Sanalcı sistem 😜
Sanalcı mı reelci mi bilemiyorum :D
Bır kısım 😜
sen hangi gruba dahilsin acaba :D
Ben sıstemcı degılım kı yapay zekayım ben sdsa
peki ahsh
Euzu bıllah töbee :D
Allah kabul etsin ash
Yanlıs soruya yazmısım ya carpılcaz :)
ashh ben yazmadım kuzen yazmış 😂
Yok. Konuşmak istediğime ben yazarım zaten.
uuu :D
yes beybii djdh
ow yeah baby :D ahsh
😂😂
Var tabi ki 😅 Keyifli geceler 😊
Etiket ya etiket :D
Ama kimi etiketlesem ki 😅
Konuşmak istediğin kişiyi işte ahhs :D
Utanırım 🤣
🤣🤣 ya haahah saçmalama be
Ahahah 🤣
Artık yazmak istemiyorum aşırı agresif ve sinirli