İnternetten tanıdığım kişiye ilk görüşmede yüzünün beş karış olduğunu söyledim, sigara içmesinden hoşlanmadığımı, egolu gördüğümü söyledim. "Senle bir şeyler yaşamak isterdim hoş kızsın ama çok olumsuz düşüncen var, arkadaş kalalım" dedi. Hayaller Recep usta, Hayatlar Recep dayı 😂 Yine mi sap kaldık tüh. Sanalda olduğunuz gibi çıkın lütfen ☹️
Sanaldan tanıştığım gerçekte neden farklı çıkıyor?
Fazla uzatmadan çabucak görüşünce emek olmuyor. Zaten ilk görüşme de bir elektrik olmazsa sonrasında çok zor. Bir de buluşmadan önce görüntülü ara 😂 Filtresiz bir süzün , özellikle erkeklere tavsiyem. Ondan sonra sohbet muhabbet ilerlerse görüşür karar verirsiniz. Görüşmeyi ne kadar ertelerseniz boşa giden zaman o kadar çok olur.
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Herkesin hali tavrı aynı olmaz aynı zamanda modu da kimi zaman düşük olabilir. İnsanlar birbirine benzemez kimse de birisi için kolay kolay değişmez sadece kendinin de farkında olduğu olumsuz yanlarını zamanla düzeltebilir. Bir de tam sana uygun olduğunu düşündüğün biri bir bakmışsın tamamen farklı birine dönüşmüş. Kusura bakma da çok boş şeyler üzerinde durmuşsun.
Sanal dünyada karşı tarafa gerçekte görünmek istediği gibi bir izlenim verirler karşı tarafta buna aldanır ama buluşmaya gelince olandan çok farklı biri gelir
buluşmadan bu yana 2 gün geçti. Bana açıkça söyle ilk izlenimlerini dedi. Bende kırmadan bu şekilde anlattım kotu bişe demedim kırmak asla istemediğimi kendisine söyledim. Merak etme yanlış anlamadı yani. Zaten bir şeye morali bozukmuş o gün söyledi 😊