Allah kitap tan bahsediyor tiktokta ayıp şeyler izliyor herşeye günah diyor
Karımı kapalı istiyorum geniş çarşaf giyecek diyor ben öyle olamam dedim
Daha ilk gün olmuş bana bi kelime yazıyor geri çıkıyor meğer arkadaşları ile grupta yazışıyormuş tanışmak isteyen adam konuşmaya çalışır bu sürekli bi kelime yazıp çıkıyor sohbetten sonra bu duruma bozulduğumu söyledim çünkü ben de işimi bırakıp ona vakit ayırmıştım o bana arkadaşlarım önemlı dedi hayatımda tek sen olamazsın dedi tamam da dedim daha ilk günümüz ve beni takmıyorsun gibi dedim o da bana çocuk gibisin 17 yasında ki gibi davranıyorsun dedi
Sonra beni uzak biyere cagırdı ilk gunumuz Ben senı alamam dedi benım arabam yok bıseyım. Yok bir de çağırdığı yer ucuz bir yer hemen hemen yakın yerde oturuyoruz oturduğumuz yerde kine gel demiyor
Sürekli foto at diyor kendi atmıyor dış görünüş benım için çok önemli herkes için öyledir diyor fiziğine bakcam diyor 3 foto attım kendi atmıyor profilde var yeter o diyor ben karımı çalıştırmam diyor düğün istemiyorum istemiyorum diyor boyu 178 benim 162 bilmiyorum neyi sorun etti ama onu pek beğenmedim açıkçası ve doğru düzgün işi gücü yok annemin ısrarı için konuştum ama sinirlerimi bozdu herşeye günah diyor kuran okuyacaz namaz kılacaz zorla kıldırırım diyor ama açık kadınlara bakıyor izliyor nette bu haram değil mi erkeğe gözüne tesettür inmiş kurandan bahsediyorsun ya dedim o ayrı diyor geçiştiriyor en son bana çocuk gibisin dedi kuruntu yapıyorsun her dk sana yazamam dedi önceliklerim var dedi Allah yolunu açık etsin dedim görüldü attı daha yazmadı bugun engelledim.. o zaman arkadaşlarınla evlen dedim ben okudum memur olacağım diyorum kendi çırak acaba bunu mu sorun etti çalıştırmam dedi kadınların olduğu yer bozuluyor dedi tasvip etmiyorum dedi birde
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer