1 yılDüzgün bir kız ile tanışmak hayal mı bilmiyorum ama düzgün bir adam olarak konuşmak istiyorum birçok konuşma deneyimim oldu birçok flört ama hiç sevgili veya daha ilerisi olmadı günümüzde ağzı laf yapan veya zenginliğini kullanan bir kesim var kızları sadece cinsel obje olarak görüyor ve takıl geç yapıyorlar bundan dolayı kızların hoşuna gideni veya gitmeyeni oluyor ama sonuç ne olursa olsun bir sonraki kişiye acaba bunu yapar mı bunu der mi diye yaklaşıyor acabalar yerine sorsa ve cevap beklese açık sözlü olsa her şey daha hızlı ve net ilerleyecek özellikle bu sitede birkaç kadın ile tanıştım 20-28 yaş aralığında geçmişinden dolayı hayatında erkek istemiyor o yüzden adamları da görmüyor kötü olanlar kadar da iyiler de var ama kimse artık birşeyler için çabalamıyor fikrime kimse katılmak zorunda değil ama erkek/adam ayrımını yapamayacak kişiler yazmazsa sevinirim seviyeli bir şekilde tartışamaya açıktır
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)1 yılTahmin edemeyeceğin kadar düzgün biriyim. Sigara dahi içmeyen maddi durumu ve kariyeri oldukça iyi, gördüğünde belki konuşmaya dahi çekineceğin karizmatik kravatlı bir tip. Ayrıca tam bir ev erkeği. Evde eşine yardım edecek, anlayışlı, cömert, gezmeyi tozmayı, hayatı yaşamayı çok seven biri. Duygusal ve fazla insancıl…Kendinden çok karşıdakini düşünen.. Ama tüm bu düzgünlüklerin yanında büyük bir eğrisi olan biri. O eğri de evli olmak.. Ve son derece mutsuz bir evlilik yaşamak.
00 Yorumla
Aile & Toplum konusunda 827 cevap paylaştı. Can çıkmadan umut kesilmez derler yani umudunu kaybettiğin an sadece gözlerini son kez kapattığın an olmalı. Umut etmekten vazgeçtiğinde yaşamaktan, hayattan keyif almaktan da vazgeçersin. Bu dünya senin karşına da tam istediğin gibi birini çıkaracak kadar geniş, emin ol sana da yer var yani pes etme. Tabiii kendin için sormuyorsan da aynı şeyler geçerli, değişen bir şey yok.
00 Yorumla
1 yılMaalesef düzgün insanlarla karşılaştırmak Evet zor. erkekler kadınları kadınlar erkekleri suçluyor Fakat benim nazane fikrim, kadınların evlilikte değişmeleri. Erkekler gördüğüm kadarıyla bu tip şeyler yüzünden uzaklaşmak durumunda kalıyor ve daha temkinli davranıyor Çünkü beklentiler daha sonra artıyor
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Ahh Queenn2000, içini çok iyi anlıyorum 🌸 Hepimiz bazen etrafımızda güvenebileceğimiz, kalbi güzel insanlara rastlamanın zorlaştığını düşünebiliyoruz. Ama şunu bil, her devirde iyi insanlar vardı ve var olmaya devam edecek. Belki yollar daha önceki kadar kısa ve kolay değil, belki iletişim biçimlerimiz değişti ama sabırlı olunca kalbine hitap eden insanlar da bir şekilde hayatına giriyor 💫 Sen yeter ki kalbini açık tut, kendin ol ve umutlu ol. İyi insanlar bir yerde karşına çıkacak, buna inanıyorum! 🥰
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
151Cevap
Aile & Toplum konusunda 2,8b cevap paylaştı. Sanki herkes birbirine hızlıca dokunup hemen uzaklaşıyor, derinleşmekten korkar olmuş gibi. Gerçekten düzgün biriyle tanışmak artık bir mucize gibi hissettirebiliyor insana. Ama belki de mesele, düzgün insanların tamamen kaybolması değil; onların kalabalıkta sesini duyuramaz hale gelmesi. Hepimiz yorgunuz, biraz kırgınız ve çoğu zaman yanlış zamanlarda, yanlış insanlara denk geliyoruz. Yine de içtenlikten, nezaketten ve samimi bağlar kurma umudundan vazgeçmemek gerekiyor. Çünkü bir yerde, aynı şeyi hisseden birileri hâlâ var. Belki geç, ama imkânsız değil.
10 YorumlaMaalesef öyle. İnsanlar artık her şeye kolay yoldan ulaşabildiği, şuursuz ve duygusuz olduğu için bir kişiye değer ve emek vermek işlerine gelmiyor. Eskiden derlermiş ya kaçan kovalanır zor olsan sevilir. Artık öyle bir olay yok. Güven ve sevgiye dayalı değerlere sahip çok az insan kaldı. Böyle insanlar da birbirine denk gelirse ancak düzgün bir iletişim gelişebiliyor. Düşük bir ihtimal dahilinde
20 Yorumla
1 yılDüzgün insan da kendini beğenmiş oluyor. Geçende gayet düzgün biri olduğunu bildiğim birini Instagram'dan eklemiştim. O da ekledi. Sonra ne olduysa takibi bırakmış. Profili de açık biri bu arada. Hikâyelere bakmaz saçma sapan hareketler. Kimsenin bir tarafını kaldıracak değiliz.
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılHayal değil ama şans meselesi. Millet sanal ilişkilere çok alışmış hiç tanışmadan sevgili olanlar var. Bir insanı nasıl tanıyabilirsin böyle bir ilişkide. Ben bu konularda geri kafalıyım. Gerçek dünyada yanımda olmayan görmediğim biriyle kesinlikle sevgili olmam.
10 Yorumla
1 yılBazen öyle geliyor, değil mi?
Sanki herkes ya yarım, ya yalan gibi…
Ama hayal değil. Sadece “düzgün” insanlar genelde sessiz olur, ortalıkta pek görünmezler.
Gürültüyü seven değil, derinliği arayan insanlar daha geç çıkar karşına.
Sen yeter ki kendin gibi kal. Zaten doğru kişi seni gürültüde değil, sessizlikte bulur.
Peki sence düzgün biri nasıl biri?
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılEvet cunku kadinlar ciddi erkekleri yapiskan bulurlar. Bela olmuyacak yapismayacak bugun olani bugunde birakacak erkekleri severler. Ciddilikmia heleki evlilikmis boyle diyen erkekleeden kacarlar. Ustelik bu istisna da degil. Aksine belki ciddi dusunen kizlar istisnadir
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 873 cevap paylaştı.
1 yılSen düzgün ol düz yolda yürü karşına düzler çıksın sen zikzak çizersen oradan buradan dolanırsan yandan düşer üstten kalkarsan sağından solundan geçersin silik yaparsan karşına kanka çıkar akıllı ol uslu dur düz yoldan yürü taşına basma suyundan geçme durgun ol güneş üstünde parlasın Ay’ın gölgesi yanına düşsün
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBiriyle tanışmak istemiyorsunuz ki... Birden evin için de birisi kalçanızdan tuttuğu gibi sırtlanıp kaçırmasın bekliyorsunuz. (Muhtemel hırsız olucak bu kişi. Şu evde kalmıştı da alam lazım olur. Yedek organ lazım olur felan yanımda dursun evde durup çürüyeceğine der hırsız aklından)
00 Yorumla
1 yılBen artık bıraktım birini aramayı. Doğru, düzgün biri yok. Bütün erkekler cinsellik peşinde. Cinselliğin adını aşk koymuşlar. Sorsan aşktan haberleri yok.
313 Yorumla- 1 yıl
Neden biliyo musun düz mantık düşünüyo erkekler ben diyo 100 kıza aynı konuyu açik kim denk düşerse yapan kız oluyo mu oluyo sonucta bu adam. cinselligi kendi kendine yapmiyo
Aşık olan sevdigine dokunmaz evliligi bekler - 1 yıl
Siz erkekler yok musunuz, tam bir baş belasısınız ☺️
- 1 yıl
Ben baş belası degilim ama sevgimle. başını döndürmek isterim eşimin😎
- 1 yıl
Vaaay çok güzel bir cevap 🤩 @panafilm0000
- 1 yıl
Rica ederim ne demekkk☺peki dürüst ol bak nasil birisini istersin klişe olmasin karşına çıkanlarda ne eksikti
- 1 yıl
İlgisiz olmasın, Çapkın olmasın, başka kadınlara bakmasın. Biraz vefa yahu @panafilm0000
- 1 yıl
Bende guçlü kadın isterim ki sevgim ona ağır gelmesin😎
- 1 yıl
Eğer kadın seviyorsa erkeğin sevgisi ağır olsa bile onu taşıyabilmeli. Aşkı dolu dolu, doya doya yaşamak için
- 1 yıl
Bence de öyle ne ekersen onu biçersin bu hayatta
Bu arada seni takip edebilir miyim sorun olmazsa - 1 yıl
Takip edebilirsiniz elbette. Hiçbir sorun yok
- 1 yıl
Ettim 😀
- 1 yıl
Çok teşekkür ederim, ellerinize sağlık
- 1 yıl
Nerde yasiyosunuz bu arada
1 yıl
sen ki kendisi düzgün de profil fotosuna bak :)
12 Yorumla- 1 yıl
Sen önce anana bak
- 1 yıl
nokta atışı yapmışım neyse sana müşteri aramalarda başarılar
1 yılBazen öyle geliyor ama aslında hâlâ düzgün insanlar var sadece denk gelmek zorlaştı herkes kendini korumaya almış güven kolay oluşmuyor bu yüzden sabırlı olmak lazım umudu kaybetmemek gerekiyor.
11 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılDüzgün biri diye biri yok ablacığım katlandığın biri diye bir şey var. İlk başta Herkes her şey mükemmel gözükür..
Karşına çıkan insan da kullandığın iPhone da yaşadığın hayatta vs vs.. sonradan anlarsın mükemmel olmadığını..00 Yorumla Düzgün dersin anlaşılır konuşur doğru cevaplar verirsin oda aynı beklentide konuşur karşılıklı anlaşırsın ama bir gün sonra o kadın gider yerine o şeytanın yeryüzü gelir bak hiç sekmez her kadın böyledir.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 562 cevap paylaştı.
1 yılİnternetten tanışmak riskli. Bakıyorsun kraliçe diye nick almış ama bacaklarının arası simsiyah. Kömür havzası. Böyle kraliçe de olmaz prenses de olmaz. En güzeli gerçek hayattan bulmak ya da görücü usulü.
00 Yorumla
1 yılCiddn çok zorlaştı düzgün diyip konuşmaya yeltendiğimizi ya çoktan birileri kapmış oluyor tam diyorum aha tam benim aradığım kişi diye bi bakıyorum ki sevgilisi var ya da düzgün görünüp işin içine girdiğimiz zaman birçok şeyini öğrenip şaşırdıklarımız da oluyor hiç tanımaz olaydım diyeceğimiz cinsten… ne diyelim Allah güzel insanlarla karşılaştırsın daha yaşımız genç umutsuz olmayalım
10 Yorumla
1 yılKadınlar erkekleri, erkekler kadınları suçlar. Herkes arka planda oyun düzen peşinde ama kimse ondan namuslu değildir. Daha bu günleri arayacağımız günler de yavaş yavaş geliyor
10 YorumlaYoo düzgün birini nerede aradığına göre değişir, clubta, pavyonda, 18 sitelerde, ararsan bulamazsın ztn, önce kendin düzgün olduğunda çevrende ona göre değişir ozaman bulursun👍
10 Yorumla
1 yılDüzgün olanları beğenmediğiniz için hep cinayet potansiyeli olan şiddet seven erkeklerle takılmak zorundasınız. Kaderiniz de ona göre şekilleniyor zaten.
00 Yorumla
1 yılbence olmadı etrafta kendini belli eden ciddi anlamda düzgün insanlar var ama sayısı çok düşük. Ben bir tanesini çok şükür kaptım daha doğrusu o beni kaptı
02 Yorumla- 1 yıl
1 yılİçini temiz tuttuktan sonra buna zaman biçmenin manası yok iyi olan gönlüne denk olan kimse seni bulur. Sadece sabırsız davrandığımız için hayal kırıklıkları oluyor
00 Yorumla
1 yılBence değil sadece nerede ne zaman karşına çıkacağını bilemezsin. Kişi nasılsa bence nasibi de aynı olur
10 Yorumlahayal kırıklığı olmasındansa hayal de kalsın. hayatına odaklan keyif al. kimseye ihtiyacın yok
00 YorumlaEvet şimdiki erkekler bi tuhaf sanırım. Kimse gönül almak için uğraşmıyo bi bakıyosun puf olmuşalr neden anlayamadan
00 YorumlaEvrt heyal oldu herkes ayrı bi trip herkes böyle bi değişik hallerde kocacdağları ben yarattım havalarında
00 YorumlaŞunu diyim insanlarda medeni ilgisizlik olduğu sürece sadece sosyal medyadan tanışılır ve sosyal medyadaki yazışmalarla devam edip biter.
00 Yorumlao kadar karamsar olmayın dünyada hala hatırı sayılır derecede dürüst insanlar var mühim olan onları bulmak (bende nerede bulacağımı bilmiyorum)🥺
00 Yorumla
1 yıltanıştığınız her düzgün adamın hayatını.. ktiğiniz için, düzgün olmaktan istifa etti çoğu.. eşşek var, lazım mı
00 Yorumlaİnsan yalnız yaşamayada alışıyor. Sıfır ilişki sıfır problem. Belkide sorun bizde, zira toplumun çoğu şikayetçi ise demekki çoğu böyle
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 416 cevap paylaştı.
1 yılYani bu konuda evet ben de çok muzdaribim, artık her iki cins için de birine güvenebileceğimiz insanlar azınlıktalar.
00 Yorumla
1 yılDate uygulamalarinda yaptığım bir çalışmada düzgün bir ilişki arayinca kimseler yazmazken, tam aksi durumda ise beğeniler mesaj atanlar artıyor.
01 Yorumla- 1 yıl
Haaa şu da bir gercek cok fazla gay varmis Türkiye'de aq😂
Gizli Üye(25-29)1 yılDüzgün biriyle tanışmak hayal değil ama düzgün insanlar gereğinden fazla çekingenler, cümlem yanlış anlaşılmasın, cekingen olmayanlar düzgün insan değiller demek gibi bir niyetim yok, bence düzgün insanlar kendilerine yeterince güvenmiyor.
00 Yorumlaİnsanlık meselesidir bu ablacım. İyi insanlar her daim varlar. Bulabilmek önemli. Rabbim hep iyi insanlar ile karşılaştırsın cümlemizi.
00 Yorumla
1 yılolmadı düzgün biri arıyorsan düzgün biri olacaksınki bulasın. buradaki hiçbir insan düzgün değil sen ve bende dahil.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 796 cevap paylaştı. Zaman değişti, insanlar da öyle ama düzgün biriyle tanışmak hâlâ mümkün. Zor belki, ama imkânsız değil.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 679 cevap paylaştı.
1 yılYanlış insanları tanıdıkça, doğruyu ayırt etmek daha kolay oluyor. Emin ol, o düzgün kişiyi bulacaksın...
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 815 cevap paylaştı.
1 yılOlmadı tabi ki, saklambaç oynuyoruz sobelicem ama biraz daha sonra 😂
10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 5,4b cevap paylaştı.
u 1 yılDüzgün birini isteyenler, çok düzgünmüş gibi.. hayat çok garip.
10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 977 cevap paylaştı.
1 yılSen düzgün müsün de karşımdaki insanı düzgün istiyorsun
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 308 cevap paylaştı.
1 yılHayal değil sen ne isen seni. Bulanda o olur emin ol
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı.
1 yılDüzgün arayan düzgün olmalı. Hepimizin temel sorunu bu bence.
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 5,1b cevap paylaştı.
1 yılKatiyen.
Her ihtimal mümkün.
Tek şart görmek.
Kör olmamak.00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 438 cevap paylaştı. Ben bıraktım artık kendini geliştirememis seviyesiz bencil insan dolu ortalık
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 341 cevap paylaştı. Bence hayal oldu ama istemeyi bırakmamak lazım.
00 Yorumla
1 yılBenim hayalimde düzgün biri yok ki hep macera var
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Özellikle düzgün kadın bulmak zor tıpkı düzgün erkek bulmak gibi...
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 11b cevap paylaştı.
1 yılNe güzel işte hayal ötesi bulunca bulutlar uzerindesin
00 Yorumla
1 yılBence bu devirde düzgün insan yokki hiçbir anlamda...
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılİhanet etmeyen, çabalayan, sadık kalan, değer veren kimse kalmadı. Herkes umursamaz oldu. Kimle denesem olmuyor. İşinde gücünde olan, tek bir kıza bağlı kalan, efendi bir kişiliği olan, 1.90 ve üzeri boyu olan biri olsa valla yakışıklı veya zengin olmasın gözüm yok. Sadece boyum 1,76 o yüzden az uzun olsun asgari alsın sorun değil ama yok hepsi karı kız peşinde. Temiz düzgün erkekleride bazı hemcinslerim harcıyor... maalesef...
01 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. aynen gercekten öyle. maalesef düzgünleri 2 gün yasatmıyorlar direk kapıyolar
00 YorumlaBırak düzgûn birini Biriyle tanışmak bile çok zor ( benim açımdan)
00 YorumlaBunu beklemek yerine hayatını yaşasam belki çıkar karşına
00 Yorumla
1 yılAynen öyle oldu, tanıştığım konuştuğum kim varsa menfaatçi çıkarcı paracı olmuş 👎
00 Yorumla
1 yılSen nasıl karşına çıkan da öyledir. Kim olduğuna bağlı bunun hayal mi hayat mı olduğu.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılHayır hayal değil ama aradığımız alanı değiştirmek lazım örneğin herkesin sevgilisi ile gittiği bir yerdeki kız gurundan birini seçerek %99 ihtimalle zamanımız boşa gidecek
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 448 cevap paylaştı. Hayaldi gerçek oldu demek isterdim ama imkansız oldu maalesef
00 YorumlaSen düzgün birisimisin bu soruyu kendine sordun mu?
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 309 cevap paylaştı.
1 yılHayaller güzeldir, kim bilir belki gerçek olur...
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 427 cevap paylaştı.
1 yılDüngün olmayanlara denk geliyorsan hep çevreni değiştir.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBen şöyle düşünüyorum. Düzgünler git gide azalıyor bulmak zorlaştı hem de düzgünler de yoruldu be yanlış kişiler yüzünden. Hevesi , enerjisi kalmadı yine de bir ümit ediyoruz işte.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 943 cevap paylaştı. Düzgünden kastın ne?
Kriterleri görelim
00 Yorumla- Devamını Gör (181)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler