4 Aylık kız Arkadaşım beni aldattı? Ne kadar aptalım değil mi?

Bu yaşananlar pazar günü oldu , Kendimi hala da zar zor toparlamaya çalışıyorum , buraya yazma derdimi paylaşmaya uygun buldum , Mart ayında başlayan ilişkimiz güzel gidiyor onu mutlu ediyor sanıyordum yanılmışım hemde aptal mışım , beni aldattı , bugüne kadar her dilediğini gerçekleştirmek her anını mutlu etmeye çalışıyordum yani en azından ben öyle sanıyordum , hiç bir ters bir durum yoktu aramızda , bunu yapacağına ithitmal bile vermezdim , Ama son zamanlarda gözlerini kaçıyordu benden kafama takıldı.. zorla elinden aldığım telefonda whatsappda bir kaç gün öncesinden bir erkekle yazışmalarını gördüm dünyam yıkıldı çok samimi konuşmalar yazmaya gerek yok ben göreceğime gördüm o dakikadan sonra acıyor hala sol yanım bunu hak edecek hiç bir şey yapmadım , Neden diye sorduğumda bir anlık dalgınlıgına o anına gelmiş pişmanmış , O Zaman benim neden bir anlık şeyime gelmedi de yazmadım başka kızlara , Davamızda var mıydı başkasına ilgi duymak , neden memnun edemedim hala bilmiyorum , kimseye güvenim kalmadı hala acıyor sol yanım.. dinmiyor göz yaşlarım ALLAH , TÜM Aldatan kızın da erkeğinde BELASINI VERSİN!!!
Güncellemeler
+1 yıl
...
4 Aylık kız Arkadaşım beni aldattı? Ne kadar aptalım değil mi?