Ben de sabun kullanmayı çok seviyorum. Kokusu, görünüşü hele cildime iyi gelişi ile benim de adeta vazgeçilmezim haline geliyor. Cildimde kuruluklar ve çatlaklar oluşmaya başladı. Bunun için kremlerden medet umsam da pek işe yaramadı. Ben de çözümü cildim için faydalı olabilecek bir sabun arayışına girerek girerek buldum. Çok geçmeden aradığım özelliklere sahip olan harika bir sabun serisi keşfettim.
Keşfettiği bu ürünler Savon De Royal'dan başkası elbette olamazdı. Markanın daha önce farklı ürünlerini deneyip çok memnun kaldım ve Pearl serisine de şans vermek istedim.
Büyüsüne Kapıldığım Savon De Royal Pearl Serisi!
Savon De Royal Pearl Serisi
Bir sabundan çok daha fazlası. :) Savon De Royal Pearl serisi 4 çeşitten oluşmaktadır. Farklı kokuları ile beni banyomdan alıp çok uzaklara götürüyor. Sabunumu değiştirmeden önce ne kadar ellerimi nemlendirsem de eski sabunum kurutuyordu. Ben erken farkına vardım ve önlemimi aldım. Pearl serisini kullanmaya başlar başlamaz cildimdeki farkı da gördüm. Size çeşitlerinden bahsetmek ve seçeceğiniz kokuda yardımcı olmak isterim. :)
Savon De Royal White Pearl Sıvı El Sabunu!
Savon De Royal White Pearl
Narin müge çiçeği ve tatlı mandalina aroması, misk ve vanilyanın buluştuğu zarif şişeleri ve koku çeşitleri ile evimin vazgeçilmezi. Pearl serisinin tüm kokuları ayrı güzel benden söylemesi. :)
Savon De Royal Black Pearl Sıvı El Sabunu!
Savon De Royal Black Pearl
Özellikle kış aylarımın vazgeçilmezi olacak gibi. :) Portakal ve vanilyanın eşsiz kokusu gün boyu size eşlik ediyor. Cildin gün boyu nemli kalmasında büyük rol oynuyor.
Savon De Royal Eden’s Pearl Sıvı El Sabunu!
Savon De Royal Eden's Pearl
Yasemin, amber ve zencefil aromalarını içerisinde barındırıyor. Alkol ve paraben içermemesi ile cildim için ne kadar sağlıklı olduğunu tekrardan gözler önüne seriyor. :)
Savon De Royal Baroque Pearl Sıvı El Sabunu!
Savon De Royal Baroque Pearl
Baroque Pearl üst notalarında tatlı meyve kokuları, orta notalarında yasemin çiçeğinin büyülü romantik kokusu, alt notalarında vanilya ve sandal kokusu barındırıyor. Cildin doğal PH'ı ile uyumlu olması aslında her yaş için de kullanımını onaylıyor. Küçük büyük demeden hepimiz Pearl serisini gönül rahatlığı ile kullanıyoruz.
Savon De Royal Pearl Serisi
El hijyeni ve bakımı için benim vazgeçilmezim Savon De Royal Pearl serisi. Şık ve aromatik olmasıyla evime ayrı yakışıyor. Sofistike görünümü ile her görenin dikkatini çekiyor ve sıkça nereden aldığım soruluyor. Sen de cildin için en büyük adımı cildin için faydası olan Savon De Royal Pearl serisi ile atmalısın. Hem cebimi hem de cildimi düşünürüm diyorsanız Savon De Royal Sıvı El Sabunu Serisi’ne göz atmalısınız. 😎
Her sabun yüz temizliğinde kullanılmaz lakin... Cildin Ph na uygun olması gerekiyor. O da çoğu sabunda yok.. Ben Sebamed kullanıyorum. Ph değeri 5.5 yüze uygun olan tek bildiğim sabun Sebamed...
Ana Sayfa > Kızlar Bir Adım Öne > Sorular > Sabun kullanmayı çok seviyorum ve kokuları çok güzel geliyor. Cildiniz için sizin en sevdiğiniz sabun hangisi?