Meslek ayrımı yapan bir insan değilim. Bence iki insanın birbirini sevmesidir önemli olan, ekonomik durumları değil. Ama kadının erkekten fazla kazanması erkek için sorun oluşturuyor mu ilişkide? Bunu yediremeyip eşinin çalışmamasını isteyebilir mi mesela? Aynı zamanda iki meslek de yoğunluğu olan alanlar. Nöbeti, tayini falan. Zaman ayırma açısından sıkıntı oluşturabilir gibi düşünüyorum. Sizce bu iki insan arasındaki evlilik yürütülebilir mi?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Para bir yana, polis ile evlilik yürütmek zor çünkü birçoğunun psikolojisi aşırı bozuk ve kavga anında hemen silaha davranıyorlar. Bence kendiniz gibi bir sağlıkçı bulun en azından iş açısından birbirinize anlayış gösterebilirsiniz.
14 Yorumla
Soran+1 yılYani henüz polis olmadı, seneye hazırlanacak polislik sınavları için ama yumuşak huylu bir insan aslında öyle bir noktaya gelmeyeceğimizi düşünüyorum ama tabi hayatın da ne getireceği bilinmez böyle bir kararda emin olmak lazım iyice
Soran+1 yılTeşekkürler cevabınız için
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
3Cevap
Gayet güzel bir ikili olur birinin polis olanın vasfı ünvanı var doktor olanında vasfı var ama belinde silah olan erkek her zaman daha iyi olur
00 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 400 cevap paylaştı.
+1 yılZorr ya bence ilerde adam eziklik psikolojine kesin girer
01 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum ya öyle bir şey olmasını da istemiyorum böyle şeyleri takmıyor gibi ama tabi evlilik farklı bir nokta
+1 yılSen Okulu bitir o da polis olsun da gelir para geçici bakalım evlenecek misiniz o da meçhul bakalım yürütebilecek misin yarın değişen dünya siz bunları yapana kadar zaman kim bilir kaç olur
03 Yorumla
Soran+1 yılYani tabiki de ne olacağı belli değil ben sadece merak ettiğimden sordum yoksa zaten evlilik çok ileriye dönük bir şey şu an bizim için
- +1 yıl
O zaman boşver işsiz de olsa seviyorsan bırakma sonradan işi olabilir
- +1 yıl
Kib by
+1 yılDenk değiller, yürümez
03 Yorumla
Soran+1 yılEkonomik olarak denk olmak önemli mi? Mesela erkek kadından fazla kazansa sorun edilmiyor ama tam tersi cidden evliliğin yürütülmesine engel oluşturuyor mu? Yargılamak amaçlı söylemiyorum fikrinizi merak ettiğim için
- +1 yıl
Konu maddiyat değil statü ve eğitim farkı.
Soran+1 yılHmm anladım demek istediğinizi, teşekkürler
+1 yılEşin olacak kişi ne düşünüyor o önemli
08 Yorumla
Soran+1 yılAçıkçası henüz yolumuz uzun. Ben tıp okuyorum daha mezun olmadım. O da iki senelik bilgisayar programcılığı okudu ve seneye polisliğe hazırlanmayı düşünüyor. Evlilik çok ileriye dönük bizim için şu an. Böyle bir soruyu da ona nasıl sorabilirim bilemedim yanlış anlar mı diye. Ama çalışmayı istememe konusunu konuştuğumuzda mesleğini yapmasına saygı duyarım eşimin demişti
- +1 yıl
Oo daha polis bile değil öyle hemen polis almıyorlar herkesi ki
Soran+1 yılYani hedefi o, çok istiyor ama tabi belli de olmaz. Şu an sadece olasılıklar üzerinden konuşuyorum.
- +1 yıl
Belki o da olmıcak sen ister misin o zmn evlenmek
Soran+1 yılYani olmazsa bilgisayar programcılığı ya da grafik tasarım alanından ilerlemeyi düşünüyor. Babası müteahhit, eniştesinin de farklı işleri var. Ama önceliği polis olmak bilmiyorum. Bana gelirsek, ben zaten dediğim gibi maddiyata önem veren biri değilim. Tabiki de erkeğin ekonomik durumu da belli bir düzeyde olmalı, hiç çalışmasa da olur demiyorum. Sorumluluk sahibi olmalı. Ama kimin daha çok kazandığı bana göre önemsiz. Sonuçta evlenince senin paran benim param olmuyor ortak oluyor her şey. Erkekler bu konuyu kafalarına takıyorlar mı diye merak ettiğimden sormak istedim
- +1 yıl
Bazı erkekler takar işte ona belli etmeden sorsan
Soran+1 yılNasıl sorabilirim ki? Yanlış anlaşılmaya çok açık bir konu çünkü
- +1 yıl
Gizlisin ama az konuşalım istersen
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih