ne güzel de ilerliyordu her şey, “pat” sevgilin ortadan kayboldu, ulaşamıyorsun, ama sağlam bir sebep ile bir kaç gün sonra geri dönmüş. ee? Ne olacak şimdi? 🧐Hayatı tesbih yapmışım, sallıyor muşum 💃
Birkaç gün ortadan kaybolan sevgilinize, döndüğünde tepkiniz ne olur?
Sevgilim birkaç gün boyunca sebepsiz yere ortadan kaybolsa tabii ki endişelenirdim fakat muhtemelen ailesi ya da herhangi bir arkadaşıyla irtibatta olabileceğim için onlar aracılığıyla haber alırdım. Eğer ki onlardan da haber alamıyorsan ve sevgilim daha önce bu şekilde ortadan kaybolmadıysa polisi bile arayabilirdim. Kaygılı biri olduğum için öfkeden çok endişe duyardım. Döndüğü zaman da yaşayacağımız iletişim kaybolmasının sebeplerine göre değişirdi.
Benim sevgilim bir kaç gün değil bir kaç saat bile ortadan kaybolamaz. Bunu yapabiliyorsa sevgilim değildir, biz sevgili olamamışızdır. Herhangi bir sebeple hastaneye yatar da telefon kullanamayacak (bilinci yerinde olmaz, ameliyat vs.) durumda olur, o zaman eyvallah ama onun dışında hiçbir sebep kabul edilemez.
Ben sevgilim olunca kaldırımda 5 adım fazla atsam sevgilimle paylaşma gereği duyarım be. Eğer bu paylaşma hevesi yoksa o olay sevgililik vs. değildir.
Hastalanmış mı? Bilincini mi kaybetmiş? Ölmüş de canlandırılmış mı? Kaçırılmış mı? Hürriyetinden yoksun mu bırakılmış? Gözaltına mı alınmış? (yakınlarına haber veriliyor bu durumda. Neden haber vermemiş) Bu durumlar var ise sarılırım öperim. Değilse canından bezdiririm
sağlam bir sebep ne önce onu anlamam gerekiyor sanırım ancak netice itibarıyla bir şeyler kopmuş oluyor içinde insanın bence.. dönse de eskisi gibi olmaz
3 gün ortadan kaybolan sevgilim vardı. Heralde bıraktı, haber vermedi diye düşündüm. 3 gün sonra aniden geri dönüyordu. Meğer o zaman soğuma evreleri başlamış da boşuna 3 ay daha oyalamış 🤦🏻♀️
niye böyle bir sevgilim var benim ne yemek yapabiliyor ne ihitiyacım olduğunda yanımda oluyor ne söz dinliyor birde ortadan kayboluyor benim borcum falanmı var nasıl bir sevgiliyiz onuda anlamadım :)
Flortumle buna benzer bir durum yaşadım her şey güzel gidiyordu daha sonra ben biraz ders çalışayım dedi (tıp okuyor sürekli çalışıyor) gitti gidiş o gidiş dbdhsh daha sonra iki gün sonra hiç bir şey yokmuş gibi naber yazdı medeni bir şekilde konuştuk ve iyi geceler dedik
Sonrasında tekrar naber yazdı aradan bir hafta geçti unuttun mu beni diye mesaj attı derslerimi falan sordu ve en sonunda iyi geceler 😊 yazdı aynen böyle daha da konuşmadık ama hikaye atınca falan ilk beş dk da görüyor.
Ansızın tutuklanıp cezaevine girmediği sürece ya da ani bir kaza sonucu bi kaç gün bilinç kaybı yaşamamışsa ortadan kaybolmasına sağlam bir sebep değildir hiç bir şey. Ve benim için bu iki sebep haricinde gelirse sevgilim olmaktan çıkmış demektir.
Ooo hemde nasil arti olarakta dua ettim senin icin 🤓 KS de fenomenlik sorumluluk bilincinde olanlarin yapabilecegi bir konu bence. Ona gore seciliyormu orasi tartisilir tabiki. Ayrica birazda kisitlayici bir durum. Böyle siradan üye olmak daha iyi geliyor bana.
Hiç bir şey sormam söylemesse eğer sonra aynısını kendisine yaparım sorarsa söylerim ve kendisnin de söylemesini beklerim baktım birşey söylemiyor o zaman o ilişki bitmiştir zaten başka söz ya da harekete gerek yok ama olmaması gereken şeyler bunlar ve saçma
Aleyküm selam. Önce bir dinlerim belki makul sebepleri vardır. Lâkin keyfi olarak böyle bir hadsizlik yaptıysa kusura bakmasın ben kimsenin kürkçü dükkanı olamam.
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
sağlam sebebi yok bu işlerin. boynuzu yediniz demektir. başıma geldi. yok cenazeymiş bilmem neymiş. ulan sen mi öldün?
Trafik kazası filan mı geçirmiş yahu ölümden filan mı dönmüş nasıl bir sağlam mazereti olabilir onu düşünüyorum. Diğer türlü çok ikna olmam da o yüzden.💁♂️
Yani sebebi çok sağlam olsa bile hiçbir yerden iyi olduğunu söyleyemez miydi? Beni merakta bırakmaya hakkı yok sebebi sağlam olsa bile eskisi gibi onu sevemem çünkü beni düşünmeyip haber vermeden gittmis dimi ama?
ölüm kalım yoksa sağlam bir sebep olamaz gerçekten büyük bir yıkım olacak ya da iletişim engeli onun dışında bir mesaj atmak hiç de zor değil. yallah arabistana diyebilirim ✌🏻
İlk önce o sebebin geçerliliğini ve önemini öncelikli tutarım eğer aklıma yatarsa belki ki yine eskisi gibi olucağını sanmıyorum eğer sebebi çok sağlam değilse de güle güle 💁🏻♀️
Aaa fenomen olmuşsun ben dediydim sana yok falan dedin istemem yan cebime koy olmuş hahaha hayırlı olsun 😄 @Sosyetic_SheqiiL artık bizide görürsün değilmi? Harçlık olarak ne veriyorsun bize. 😄 💰