#smellsmoke

Bisey dememe gerek kalmaz soğurum direk ona bakarken resmen içim acır midem bulanır
Çünkü konuşma tipinden anlaşılır zaten maksadı bunu söylerken hafif tebessüm ediyordur diye düşünüyorum bende vardı böyle bitane çünkü bu da yaramaz olmalarının hoşuna gittiğinin sebebidir diye düşünüyorum ben
Bana başkasından bahsederkenki tavırlarını asla unutmam
Hayvanı güdülerini terbiye edemediğin için suçu güzel kadınlara mı atıyorsun" Öz güvenli bir kadın olarak suçu baştan çıkabilen sen dururken bir kadında aramam derim. Çünkü her kadın dişiliğini , zerafetini ve güzelliğini yaşama özgürlüğüne sahip. Bu hiç bir erkeğe çapkın olma hakkını sunmaz.
IQ Derdim herhalde ama cevap iyimiş ben masumum onların içi fesat gibi demek istiyor bencede doğru söylüyor zaten benim sevgilimse kesin o yapmaz onu kandırmışlardır.🤭🤣
Bunu yapan biri sevgilim olamaz zaten de soruya cevap olsun diye yazıuorum, bunu diyen insana da küfür ve hakaret etmeden kelimelerimin gücüyle bozguna uğratırım bir daha çapkınlığın ç si geçmez aklından.
Cevap
26Cevap
Ben zamanı yarı yarıya yakalamış bir insanım. Bazı konularda geniş olabilirim ancak ilişkiler konusunda 1500'lerde falanım tahminimce.
O yaramaz olduğu iddia edilen elemanları döverim, sevgilimden de ayrılırım. 😒
İlişkiler noktasında bu çağın insanı değilim ben de kesinlikle
Fazla bir söz söyleyemem, sonuçta çapkınlık yapıyorsa, benim hatam olabilir ilgilenmemek büyük sorun.
Onun kişiliğinde varsa da ona göre davranmak gerekiyor.
Sonuçta hayatıma giren herkese hocalık yapamam ben
durumu kurtarmaya çalışıyordurr onlar yaramazsa iradesini kullansın umursamasınn bu kadar iradesi düşük ve zayıfsa bahane uydurmasın bana başka kapıyaa çapkınlık aldatmak gibi tercihtirr zorunluluğu bahanesi geçerli sebebi yokturr
Bye bye happiness
bye bye loneliness derim
Aldatan insanin hep bir bahanesi vardır ve olur kanmayın vurun g... ne tekmeyi gitsin erkek mi yok dünyada 😄😄
Durumu bu şekilde lehine çevirmen çok zor yalnız derdim.
"Biliyorum hayatım tabii ki onlar yaramaz sen masum bir kediciksin 😌😘" derim.😄
Allah beyni sana niye vermiş beyinsiz der yolu gosteririm
hahah kafası kırarım ulan karşısında saf mı var ayrılırım bana bunu yapmaz
Böyle bir salakla sevgili olacağımı hiç sanmıyorum ya
Bu tarz karaktersizlikleri " çapkınlık " gibi kelimelerle yumuşatılmasına karşıyım. Ayrılırım.
"Sende onlarla yaramazlık yapmaya devam et ama komşuları rahatsız etme." der ve çeker giderim.
Cenemi yormam agzinin ortasina bi tane vururum gevsek gevsek aciklama yapmayi gorur
O yaramaz olan insanlarla sana mutlullar der çeker giderim 🤣
Aynen, dünya bir senin etrafında dönüyor ahmak. Yolu veririm.
Ben çapkınım yaramazım. Üzerim aldatırım neden çünkü kimse haketmiyor o değeri illa mahvediyonuz bu yüzden devam
Saçma sapan konuşma suratına smaç ı vururum diye girerdim konuya..
S.. r lan derdim😂 bide aklını başından alırdım başkasına bakamazdı :)
Güle güle. Ben yapamazdım böyle bi insanla birkez aldatıldığımı öğrendiğimde dünyam yıkılmıştı biter gider kötü bir anı daha kötü bir seçim olarak ya hatırlanır. Zaman geçtikte unutuyor insan. Şimdi adını bile hatırlamıyorum
Kapı orada Adios 🙌😎
Çapkın mı? Ben değil onlar yaramaz diyen ne zaman "çapkın" oldu ya. Başka bir şeydir o neyse. Tabiki de bırakırım ve suratına dahi bakmam.
Benim bir arkadas vardı üstümde yaklaşanlar bile o zorla yapıyordu diyesin derdi
Hiçbir şey söylemem. Alırım kağıdı külah yapıp önüne koyarım. Ona anlatabilir.
Sevgilim hiç olmadi ama sevgili aşk boş şeyler, tek gerçek okumak para kazanmak şerefli olabilmek
Bu yaştan sonra çocuk büyütmek istesem doğururum yallah derim
Çapkın veya sevgili ikisi aynı cümleye dahil olamaz
Bence iki tarafta ahenk tam ise çapkında olsan sadık olmak zorunda kalıyorsun.
Yolun açık olsun uğurlar ola derim kanka ne dicem benden uzak olsun öyle insan
Çapkın biri zaten sevgilim olamaz😎
Allah senin tependen baksın derdim.😂😂
Git o yaramazlarla eğlen derim. Ben yokum.
öyle biri sevgilim olamaz
İnşallah böyle bi sevgilim olmaz
Bak hele! Sence bende buna inanacak göz var mı? 🧐
@Kadoooş bence var ahahaha
@Kadoooş çok emin olma :((
Umursamam ayrılırım zaten, bununla uğraşamam.
Çapkın sevgiliye çapkınlık yaptığı kişilerle hayatına devam etmesini söylerdim, hadi eyvallah der çıkar giderdim yani…
Ama gerçekten ben değil onlar yaramaz 🤣🤣🤣
sen el sallamazsan onlar da suc olmaz sanırım
Haydi güle güle git uğurlar olsun
Ufak atta civciler yesin derdim
Tek cumle kurarim ikincisini dusunmem bile..
Çapkın hatunla sevgili olmam, takılırız sadece
Öyle sevgilimi olur derim 😄
Sarhoştum sen sandım demesin de
Yaramazlık yaparsan çükünü keserim derim 😄
Çok basit hadi ordan
Bırakırım
"Boyun devrilsin"
Hade ordan! dirim
Sen onlara layıksın zaten der geçerim
Sktr gt benden uzak dur
Doğru söylemiş
Ahh ahh derdim
S*kt*r g*t. net
Çapkın insandan sevgili olmaz.
Mantıklı bi açıklama 😅
Ağzının ortasına şap diye vururdum bi dene : )))
Döverim.
h4sssss1ktir diyorum
Celik çomak oynarım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?