Aşk İlişkileri "At beni kuytularına" diyen flörte ne tepki verirsin😜? HeartofFire Takip Et Master Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 66 Yapay Zekaya Sor Diyelim ki konuşurken bir anda pat diye böyle bir cümle kurdu.. Tepkin ne olur? 😅 Keyifli geceler.✨️🥂https://m.youtube.com/watch?v=X0rg-O2SDPA"Hadi aşk beni çağır da yanınaKedi gibi sokulayım sıcağınaBeni sar, sarmala da sonraAt, at kuytularına at emi.." 😏😉#smell "At beni kuytularına" diyen flörte ne tepki verirsin😜? Cevapla Flört Soruları Aşk Soruları Beğen Paylaş Takip Et 12 kişi beğendi
Kim-Bilir-Belkidee Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı. Merhaba,Çok iyi olur, çok güzel olur, ben her türlü kuytu olurum, her yerde kuytu bulurum, canım aşkım benim der direkt yanında alırım soluğu ve araba ile bas gaza aşkım bas gaza! 😅https://m.youtube.com/watch?v=v74wiK7DY0A 1 0 Yorumla
GERBOUSA Takip Et Xper 6 Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl Sakla beni sar kuytularındaSalla serp savur rüzgârlarındaDolayıp tut beni kanatlarındaBesle beni yar yudum yudum aşklaSakla beni sar kuytularındaSalla serp savur rüzgârlarındaDolayıp tut beni kanatlarındaBesle beni yar yudum yudum aşkla...https://www.youtube.com/embed/QOAyQ6tLPBs 1 0 Yorumla
54srp Takip Et FenomenMaster Yaş: 44 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. Kuytuları sevmem😬derim 😂 1 0 Yorumla
AşkıÖldürmek Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 +1 yıl Kendini toparla diyebilirim aniden derse 😅 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,9b cevap paylaştı. Şarkı sözlerini çok sevdim 😅 ben mutlu olurdum herhalde gerçi kuytu ne demek tam anlamadım.. keyifli geceler ✨🥂 1 0 Yorumla
IşıLLL34 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 35% +1 yıl Cevabım ektedir 😁😁😁 1 2 Yorumla HeartofFire +1 yıl 😂😂 ahaha o da öpüyoo Yorumla IşıLLL34 +1 yıl 🙈🙈🤣🤣 Yorumla
ΙιΙιτh Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl eheheheheh sapık mısın Ian tırşik derim çok saçma çünkü djdhsfh ciddiye almammm 2 4 Yorumla HeartofFire +1 yıl Tarkan dese öyle olmaz ama dimi 😜😂😂 Yorumla ΙιΙιτh +1 yıl yuuoo sjhdshgd ünlüyle uğraşmak daha zor sjsj Yorumla HeartofFire +1 yıl 😂😂 hepsi senin mi diye salına salına sinsice ahaha Yorumla ΙιΙιτh +1 yıl eyvahlar olsun hajsjad yanaşmasın ayolll Yorumla
Aykırı_Çiçek_ Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Benim kuytularım karanlık ve ıssızdır korkmayasın derim 😅 1 9 Yorumla HeartofFire +1 yıl Zaten karanlık olması amaç 😛😂😂 Aykırı_Çiçek_ +1 yıl Bu zifiri bir karanlık göz gözü görmeyen cinsten ama 😂 HeartofFire +1 yıl Aydınlatırız anam diyebilir 😛😂😂 Aykırı_Çiçek_ +1 yıl Ne diyosun sen terbiyesiz der tokadı suratına yapıştırırım 😂😂 HeartofFire +1 yıl ahahah uuu beybi 😂😂 Aykırı_Çiçek_ +1 yıl Yüz vermemek lazım erkek milletine 😂 HeartofFire +1 yıl Verenlerin sorunu 😂😂 Aykırı_Çiçek_ +1 yıl Neyseki gösterip elletmeyenlerdenim 😂 HeartofFire +1 yıl 😂😂 ahaha bir de tam tersi olanlar var, elletip göstermeyenler.. iyi ki ✨️🥂
KaptanMagaralı Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,9b cevap paylaştı. Bana şarkı sözüyle gelirse düşünürüm ve böyle cvp verirdimKadifeden keselerimYaz aylarında ben bir Mart kedisiyimSen yeterki sarmalanmak isteHazır her türlü kuytulu köşelerim döşeklerim😄 1 0 Yorumla
juuachi Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 87% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 440 cevap paylaştı. Sevdiğim insana böyle bir kötülüğü yapamam derim. Hem o kuytulara layık değil. Kalbimdeki en korunaklı kasalardan birinde saklanmaya layık. 1 0 Yorumla
Maritimo Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Bizi boş ver sen ne yaptın, attınmı kuytulara, yoksa kuytu yermi arıyorsun😂😂 1 0 Yorumla
Derinmavi27 Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 96% +1 yıl İstediği kuytulara atarız bir tek benimle ilgili kuytular hariç 🤣 1 0 Yorumla
çoktaumurumda Takip Et Master Yaş: 56 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı. alır atarım bende ne var onumu kıracağım şimdi aşk olsun yahu 1 0 Yorumla
-Felaketce- Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Bunu diyemez bence beni biraz tanıyorsa çünkü yatırırsam yapıştırmamdan çekinebilir😅 1 0 Yorumla
DorothyBabe Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Zamanla birbirimizin derinlerine inebiliriz derim😂 1 0 Yorumla
Yecüc_Mecüc_7991 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 100% +1 yıl Seni hiç kuytulara atar mıyım güzelim seni bulutların üzerinde hissettireceğim derdim 1 0 Yorumla
GüzellikPeriSi_ Takip Et FenomenGuru Yaş: 26 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Oooww severiz 😅 1 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 17,8b cevap paylaştı. Atarız kutuya canı ne istiyorsa veririz sorun degil 0 0 Yorumla
Lordseyfo Takip Et Master Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı. Olur hayatim derim 1 0 Yorumla
Degisik_-_ Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. İlk kuytu için rota hesaplanıyor 😂😂 1 0 Yorumla
theastro Takip Et Master Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Nasıl yani derim çünkü anlamadım jdjdjd 1 0 Yorumla
_snow_ Takip Et Master Yaş: 43 , eic 73% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. Dur şimdi icaat çıkarma derim 1 0 Yorumla
UranüslüGeldi Takip Et Guru Yaş: 28 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. canım galiba diye düşünürüm 1 1 Yorumla UranüslüGeldi +1 yıl Heeee s. lak yazmıştım Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 13,2b cevap paylaştı. Olmaz başım ağrıyor 1 0 Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 37b cevap paylaştı. Savcılığa verildin. 1 0 Yorumla
Sonasık24 Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı. Atarım heralde. 1 0 Yorumla
bunasııladam Takip Et Master Yaş: 36 , eic 34% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 8,7b cevap paylaştı. Şimdi pompa zamani 0 0 Yorumla