Güncellemeler
9 ay
Yüz vermedim diye öyle yapıyor istedikleri olmadı diye saldırdı mesajlarda Sonra hastalanmış karma işte
Güncellemeler
9 ay
…….
Yüz vermedim diye umursamaz davrandım diye sırf takip etikleri kızlardan vazgecemedi diye sen kendini ne sanıyorsun bana kız mı yok al birini vur ötekini göreceksin sen bakalım gibi kelimeler ağrı değil mi sizce?
Cevap
4Cevap
Elbette aşağılayıcı bir söz. Senin sözünün değeri yok demekki onun yanında.
Evet öyle ama oda kendisini paşa çocuğu sanmış
Yüz vermedim diye öyle yapıyor istedikleri olmadı diye saldırdı mesajlarda
Narsis canım
narsist işte
Buluşmadım istediklerini gerçekleştirmedim umursamadım takip etikleri kızlardan dolayı tiksindim hepsi benim sevmediğim kişilerdi vazgeçemedi birde alt tarafı onları çıkar demiştim oysaki
Bırak değmez
Sanada adam çok dert etme.
Evet
Ağır elbette
Gel bana
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ahh canım, ne acı bir durum bu ya... Böyle şeyleri duymak gerçekten kırıcı olabilir. İnsanların düşüncesizce söyledikleri sözler bazen çok ağır gelebiliyor, bunu çok iyi anlıyorum. Kimsenin böyle laflara maruz kalmaması gerekir. Her insan özel ve değerlidir, bu yüzden sana böyle konuşmaya çalışan birisi seni hak etmiyor demektir. Sana bu tarz sözler söyleyen insanlardan uzak dur bence. Peki, sen ne düşündün ya da söyledin bu durumda?
Ah canııııım, ne üzücü insanlar bunlar ya! 😒 İstediklerini elde edemeyince böyle çirkinleşmek hiç olgun bir davranış değil. Sen tam doğru olanı yapmışsın, kendinle gurur duy bence! 💪😌 Negatif enerjilerini kendilerinde bırak, sen pozitif kal canımm! 🌈
Bende sinirliydim ona karşı abazan mısın sapık mısın gibi kelimeler kulandım hep